قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

چگونه فایل‌های با حجم بالا را ارسال کنیم؟

در طول سال‌ها فایل‌ها اعم از اسناد، تصاویر و نرم‌افزارها بزرگ‌ و بزرگ‌تر شده‌اند. تا وقتی که این فایل‌ها روی هارددیسک شماست، نگرانی چندانی بابت حجم آنها وجود ندارد؛ اما ماجرا وقتی بغرنج می‌شود که مثلا بخواهید یک فایل صد مگابایتی را برای فرد دیگری ارسال کنید.

 

قاعدتا سراغ ایمیل می‌روید که اصلی‌ترین راه انتقال فایل‌ها در اینترنت است. غافل از آن‌که بیشتر سرویس‌های ارائه‌‌کننده‌ ایمیل محدودیت‌هایی در حد چند ده مگابایت برای فایل‌های ضمیمه قائل می‌شوند. اما ناامید نشوید! راه‌های مختلف دیگری برای فرستادن این فایل‌های بزرگ از طریق اینترنت وجود دارد که در این مطلب به آنها خواهیم پرداخت.

 

از فضای ابری بهره بگیرید

یکی از بهترین راهکارها برای ارسال فایل‌های با حجم بالا استفاده از سرویس‌های ابری است. فضاهای ابری گوگل‌درایو، دراپ‌باکس و همچنین وان‌‌درایو مایکروسافت شاخص‌ترین سرویس‌هایی است که می‌توانید از آنها برای انتقال فایل‌هایتان کمک بگیرید.

 

اگر از کاربران جیمیل هستید (چه کسی نیست؟)، گوگل با اتصال میان دو سرویس گوگل‌درایو و جیمیل کار را بسیار راحت کرده است.

 

کافی است هنگام تایپ یک ایمیل جدید، از قسمت پایین به جای گزینه‌ گیره‌ کاغذ که فایل را به‌صورت عادی ضمیمه می‌کند، لوگوی گوگل‌درایو در کنار آن را کلیک کنید تا با باز شدن درایوتان در یک پنجره بتوانید فایلی را آپلود یا از فایل‌های موجود یکی را انتخاب کنید. هنگام ارسال فایل‌ها از گوگل‌درایو هم می‌توانید انتخاب کنید. این فایل به‌صورت ضمیمه برای گیرنده دیده شود یا به‌صورت لینکی به درایو. گوگل‌درایو محدودیتی برای حجم فایل آپلودی تا آن مقدار که فضای ابری‌تان اجازه دهد، ندارد.

 

دو سرویس دراپ‌باکس و وان‌درایو نیز برای ارسال فایل‌های بزرگ بسیار مفید است. شما می‌توانید از طریق نرم‌افزارها یا سایت این سرویس‌ها فایل‌تان را در فضای ابری آپلود کنید، سپس لینک آن را برای دیگران، چه از طریق ایمیل یا هر مسیر دیگری بفرستید. محدودیت دراپ‌باکس برای آپلود فایل‌ها از طریق وب‌سایتش ده گیگابایت است و وان‌درایو هم به همین اندازه محدودیت در نظر گرفته است.

 

استفاده از سرویس‌های انتقال آنلاین

اگر حال و حوصله‌ ثبت‌نام یا علاقه‌‌ به استفاده از سرویس‌های ابری را ندارید، سایت‌های زیادی وجود دارد که روند ارسال بی‌دردسرتری را بدون نیاز به ساخت اکانت در اختیارتان قرار می‌دهد. این‌گونه سایت‌ها صرفا به عنوان یک واسطه فایل‌ موردنظرتان را دریافت و برای مخاطب ارسال می‌کند.

 

سایت wetransfer.com یکی از محبوب‌ترین این سرویس‌هاست که در محیط کاربرپسند و سرراست آن می‌توانید فایل‌های مورد نظرتان را تا دو گیگابایت آپلود و به همراه یک پیام متنی ارسال کنید. این سایت دو نوع از انتقال را پیش پای شما می‌گذارد: در حالت اول فایل‌تان‌ را آپلود و لینک دانلود آن را دریافت می‌کنید. حال این لینک دانلود را از هر راهی که خواستید می‌توانید برای مخاطبتان ارسال ‌کنید تا با کلیک روی آن، فایل را دانلود کند.

 

در حالت دوم، می‌توانید آدرس ایمیل‌تان را به سایت بدهید تا خود سایت از طرف شما این فایل را برای حداکثر 20 نفر بفرستد. همچنین با استفاده از نرم‌افزارهای این سرویس برای اندروید و iOS این امکان را خواهید داشت تا تصاویر و ویدئوهایی تا ده گیگابایت را مستقیم از روی گوشی‌تان انتقال دهید.

 

سایت‌های دیگری مانند transfer.pcloud.com، free.mailbigfile.com یا filemail نیز وجود دارند که عملکردی شبیه wetransfer دارند، ولی با تفاوت در اندازه‌ فایل یا عرضه‌ ویژگی‌های خاص. برای مثال، pcloud در حالت رایگان به کاربر امکان می‌دهد فایل‌های تا پنج گیگابایت و دارای پسورد را برای حداکثر ده مخاطب ارسال کند.

 

همچنین سرویس filemail حجم فایل‌های قابل ارسال را به 30 گیگابایت رسانده و با ارائه‌ نرم‌افزارهای موبایل، قابلیت ارسال فایل‌های بسیار بزرگ را به‌صورت مستقیم از روی تلفن همراه به کاربر می‌دهد.

 

دقت داشته باشید در بیشتر این سرویس‌ها، فایل شما برای مدت محدودی روی سرور سایت باقی می‌ماند. برای مثال در سایت filemail.com، مدت زمان حفظ فایل هفت روز است و پس از آن مانند پیام‌های کارآگاه گجت نابود می‌شود!

 

ارسال فایل با حجم بالا از طریق ایمیل,ارسال فایل با حجم بالا

ارسال فایل‌های با حجم بالا با سرویس‌های ابری

 

تورنت هم هست

شاید فکر نمی‌کردید نام تورنت را برای این کاربرد ببینید، اما سیستم تورنت عملا برای همین کار است؛ یعنی به اشتراک‌گذاری یک فایل حجیم میان تعداد زیادی از مخاطبان. برای این‌که درک بهتری از سیستم تورنت پیدا کنید، تصور کنید یک فایل را به تعداد زیادی بخش‌ کوچک‌تر تقسیم کرده‌اید. مثلا یک فایل یک گیگابایتی را می‌توان به هزار قسمت یک مگابایتی تقسیم کرد. حال اگر این قسمت‌ها به‌صورت تکه‌تکه از رایانه مبدأ به سیستم مقصد منتقل و در آنجا سر هم شود، عملا فایل یک گیگابایتی منتقل شده است!

 

البته با وجود کاربردی بودن این تقسیم، مزیت اصلی تورنت در مدل نظیر به نظیر (Peer-to-Peer) بودن آن است. به این معنا که نیازی نیست شما تمام فایل را آپلود کنید تا بعد مخاطبتان امکان دریافت آن را داشته باشد. بلکه انتقال به‌صورت مستقیم و مداوم از رایانه شما به رایانه مخاطب بر بستر اینترنت صورت می‌گیرد و تا وقتی رایانه مبدأ (یا هر سیستم دیگری در شبکه که تکه‌های فایل را داشته باشد) روشن و به اینترنت متصل باشد، تکه‌های فایل منتقل خواهد شد.

 

به راه انداختن یک سیستم انتقال از طریق تورنت چندان پیچیده نیست، اما کمی کار بیشتری نسبت به راه‌حل‌های بالا می‌طلبد. برای این کار، ابتدا یک نرم‌افزار تورنت مانند qBittorrent یا uTorrent را نصب می‌کنید و از منوی آن گزینه‌ ساخت یک تورنت جدید را انتخاب می‌کنید.

 

برای یک تورنت جدید، فایل یا فولدری را که می‌خواهید به اشتراک بگذارید انتخاب کرده، سپس فهرستی از trackerها (سایت‌هایی که آمار اتصالات تورنت‌ها را نگهداری می‌کنند) را که می‌توانید به رایگان در اینترنت پیدا کنید، وارد می‌کنید تا فایل تورنت شما ساخته شود. حال هر کسی با داشتن این فایل تورنت و استفاده از یک نرم‌افزار تورنت می‌تواند فایل شما را دانلود کند. البته حواستان باشد که باید رایانه‌تان روشن و متصل به اینترنت باشد تا عمل انتقال انجام شود.

 

فشرده کنید!

راهکارهای اشاره شده گزینه‌های مناسبی برای انتقال فایل‌های بزرگ را در اختیارتان می‌گذارد، اما پیش از آن‌که قصد ارسال یک فایل حجیم را داشته باشید، ابتدا به فکر فشرده‌سازی آن باشید. نرم‌افزارهای فشرده‌سازی مانند WinRAR یا 7-Zip با توجه به فرمت فایل و نوع داده‌های آن، این امکان را به شما می‌دهند تا حجم فایلتان را تا اندازه‌ مطلوبی کوچک کنید.

 

البته انتظار نداشته باشید یک فایل صد مگابایتی اندازه 20 مگابایت کوچک شود، ولی از فشرده‌سازی پیش از ارسال فایل (بخصوص با سرعت‌های آپلود پایین در اینترنت کشور) هیچ‌گاه ضرر نخواهید کرد. بخصوص اگر فولدری با تعداد زیادی فایل کوچک دارید که می‌خواهید بفرستید، خواهید دید که در فشرده‌سازی آن کمکی شایان می‌کند.

 

فشرده‌سازی بجز پایین آوردن حجم فایل، مزایای دیگری هم دارد. با گذاشتن رمز عبور روی فایل‌هایتان می‌توانید مطمئن شوید فرد سومی به محتوای آن دسترسی نخواهد یافت. همچنین نرم‌افزاری مانند WinRar این قابلیت را به شما می‌دهد فایل‌تان را به چند بخش تقسیم کنید تا بتوانید هر بخش کوچک‌تر را به‌صورت جداگانه و با دردسر کمتر آپلود و ارسال کنید.

دستگاه هایی از قبیل تلویزیون ،توستر، مایکرو ویو و تمامی وسایلی که شما در محل کار و خانه تان از آن استفاده می کنید و به نوعی به اینترنت متصل هستند و مورد توجه ویژه هکر ها می باشند.

 

جالب است بدانید بسیاری از کاربران دستگاه های هوشمند که به دام هکرها افتاده اند عنوان کرده اند که آن ها را به صورت مخفیانه مورد  ردیابی خود قرار داده اند.

در ادامه به 7  کاری که شما را از حمله هکرها در امان نگه می دارند اشاره می کنیم.

 

1- ایجاد کلمات عبور قوی و تغییر آن ها:

بهترین کلمات عبور  که استفاده می کنید می تواند  ترکیبی از عدد ، حروف و کاراکتر های خاص باشد ولی مهمتر از آن این است که از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری استفاده نکنید چرا که این کار مجالی برای هکرها ایجاد می کند که به راحتی به رمز عبور شما دست یابند.

 

نکته: اگر شما نگران فراموش کردن رمز عبور خود هستید و نمی توانید رمز عبور پیچیده ای تولید کنید می توانید با استفاده از سرویس  LastPass یا 1Password یک رمز عبور پیچیده ایجاد کنید تا مورد حمله هکر ها قرار نگیرید.

 

2- با یک نواری روی دوربین لپ تاپ یا وب کم خود را بپوشانید:

هکرها می توانند با استفاده از یک نرم افزار مدیریت از راه دور از طریق دوربین لپ تاپ شما، آن را هک کرده و به فیلم های شخصی شما دسترسی پیدا کنند. شما می توانید با پوشاندن دریچه دوربین لپ تاپ خود از نفوذ هکرها جلوگیری کنید.

 

3- غیر فعال کردن موقیت جغرافیایی گوشی هوشمند:

بسیاری از برنامه ها از شما درخواست می کنند تا موقعیت مکانی خود را اعلام کنید تا بتوانند خدمات بهتری به شما ارائه دهند. شما می توانید با رفتن به قسمت تنظیمات گوشی هوشمند خود دکمه نمایش موقعیت مکانی را غیر فعال کنید تا ورود هکرها جلوگیری کنید.

 

4:به روز رسانی  نرم افزار های خود:

از به روز رسانی نرم افزارهای نصب شده روی تلفن همراهتان اطمینان حاصل کنید چرا که با به روز رسانی نرم افزارهای مختلف اصلاحات امنیتی در آن صورت می گیرد که به این وسیله از نفوذ هرگونه هکر به سیستم جلوگیری می شود.


ساخت نقشه سایت و معرفی سایت مپ به گوگل برای نمایش مسیر مسیر گوگل که با استفاده از آن بتواند نقشه گذرگاه سایت را بررسی کرده و اقدام به رسیدگی کلیه صفحات در سایت کند امری الزامی است. به کارگیری نقشه سایت XML چه در وردپرس و چه در سایر سیستم‌های درونمایه امری ضوری است که حتما باید از آن بهره‌گیری کنید. اگر نقشه سایت مپ در سایت وجود نداشته باشد و آن را به گوگل شناسایی نکنید، وقتی ربات‌های جستجوگر وارد سایت شوند صرفا لینک‌هایی که در صفحات به یکدیگر لینک شده‌اند را رسیدگی می‌کنند لغایت در پایان کلیه لینک‌های موجود را که در هر صفحه به یکدیگر لینک شده را رسیدگی کنند.


اما زمانی قبل می‌آید که هیچ لینکی در صفحات به یکدیگر داده نشده است، بنابراین اتفاقی که رخ می‌دهد این است که چون گوگل این صفحات را همان آغاز ندیده است الی زمانی که به این صفحات برسد مدتی طول خواهد کشید. اما با هستی نقشه سایت درواقع شما یک مسیر راه را برای گوگل مشخص می‌کنید که پیش از رسیدگی محتوای صفحات، حتما باید فایل XML که شامل نقشه سایت بوده و آن را هم به گوگل شناسایی کرده‌اید رسیدگی شود لغایت گوگل قادر به فهم بهتر صفحات در یک سایت باشد.


در این آموزش از وبمستر وردپرس منظور دارم به نحوه ساخت نقشه سایت در وردپرس و شناسایی سایت مپ به گوگل بپردازم که با به کارگیری این تعلیم می‌توانید ابتدا نقشه سایت را برای سایت خویش ایجاد کرده و سپس با شناسایی آن به گوگل سرعت نمایه مطالب خویش را افزایش دهید.


ساخت نقشه سایت xml و شناسایی سایت مپ به گوگل با google xml sitemapنقشه ی سایت چیست؟

نقشه سایت یا همان XML دربرگیرنده یک فایل متنی با فرمت XML. است که کلیه آدرس‌های موجود در سایت شما در این فایل به صورت دسته بندی شده و یا کامل قرار دارند. با استفاده از نقشه سایت می‌توان اطلاعاتی همانند آدرس صفحات، متا صفحات، پسینیان موعد به‌روزرسانی صفحه(مطلب)، و شیوه ارتباط صفحه با دیگر صفحات را به دست آورد. بنابراین همین اطلاعات باعث می‌شود گوگل سایت را بهتر فهم کرده و هر تغییراتی که در صفحات اعمال می‌شوند بر اساس همین نقشه سایت شناسایی شده و بر بنیاد تغییراتی که در اطلاعات نقشه سایت چهره می‌گیرد گوگل شروع به رسیدگی مجددا صفحات قدیمی و بررسی صفحات جدید به دلیل وجود آدرس‌های جدید خواهد شد. بنابراین استفاده از نقشه سایت در وردپرس یگانه از نیازهای بنیادی در سایت می‌باشد که در نوشتار بررسی فاکتورهای سئو گوگل در بهینه سازی سایت نیز به آن پرداخته‌ایم.


همانطور که در بالا اشاره کردم نقشه سایت به صورت فایل متنی است که اطلاعاتی را از هر صفحه سایت در خود دارد. بنابراین از یک سری دستورات و تگ‌ها برای ساخت و معرفی آن کاربرد می‌شود که دربرگیرنده موارد پایین خواهند بود.


<urlset>: این تگ بدنه اصلی نقشه سایت را تعیین می‌کند که با این تگ شروع شده و با تگ پایانی همین تگ در انتهای فایل سپریدن خواهد شد.

<url>: از این تگ برای نمایش محتوای لینک هر صفحه استفاده می‌شود. این تگ درواقع یک تگ مادر برای شناسایی لینک‌ها است.

<loc>: از این تگ برای پیمان گرفتن آدرس دقیق هر صفحه از سایت استفاده می‌شود. بنابراین این تگ یک برچسب اجباری می‌باشد که حتما باید متعلق به بهره‌گیری شود.

<lastmod>: این تگ اطلاعات مربوط به پسینیان تغییرات سپریدن گرفته در صفحه را در خود جای دیتا و با فرمت YYYY-MM-DD موعد را مشخص می‌کند.

<changefreq>: این تگ از نقشه سایت شما اطلاعاتی درمورد بازه زمانی دگرگونی ها در صفحه باره عقیده را ارائه میدهد.

<priority>: این تگ هم میزان اهمیت صفحه در نقشه سایت را مشخص میکند. مقدار این تگ در نقشه سایت xml می‌تواند می‌تواند در بازه 0.0 تا 1.0 باشد.

نقشه XML سایت مپ در هر سایتی می‌تواند از فرمت‌های HTML، Video، Image، Mobile و News پشتیبانی کند. در این چهره با استفاده از نقشه سایت گوگل قادر به معرفی بهتر این نوع فایل‌ها که در آدرس مطالب موجود در نقشه سایت قرار دارند خواهد شد.


آموزش ساخت نقشه سایت xml در وردپرس

حال که با نقشه سایت XML وردپرس آشنا شدید در پیوستگی به معرفی افزونه‌ای برای ساخت سایت مپ در وردپرس می‌پردازیم. افزونه google xml sitemap به عنوان بهترین و پرطرفدارترین افزونه نقشه سایت وردپرس برگزیدن شده است. این افزونه الی به امروز موفق شده است بیش از 2 میلیون نصب پرکار و کسب امتیاز 4.9 را ازآن خود کند. برای استفاده از این افزونه روی لینک دانلود که در پیوستگی پیمان دارد کلیک کنید و سپس با به کارگیری آموزش نصب افزونه در وردپرس اقدام به نصب و پرکار سازی این افزونه در سایت وردپرسی خود بکنید.


ساخت نقشه سایت xml و معرفی سایت مپ به گوگل با google xml sitemapتوجه داشته باشید که، در صورتی که از افزونه سئو وردپرس YOAST SEO کاربرد می‌کنید نیازی به به کارگیری این افزونه ندارید. کافی است از قابلیت ساخت نقشه سایت با افزونه سئو وردپرس بهره‌گیری کنید. اما اگر الی قبل از این اقدام به ساخت نقشه سایت وردپرس و معرفی سایت مپ به گوگل نکرده‌اید و مایل به به کارگیری این افزونه هستید دقت کنید که حتما باید امکان نقشه سایت در افزونه سئو وردپرس را غیرفعال کنید.


آموزش ساخت نقشه سایت در وردپرس با Google XML Sitemap

بعد از نصب و پرکار سازی افزونه منویی با نام XML-Sitemap در دسته تنظیمات وردپرس پیشخوان اضافه می‌شود، روی آن کلیک کنید الی به صفحه تنظیمات افزونه ساخت سایت مپ در وردپرس هدایت شوید.


ساخت نقشه سایت xml و معرفی سایت مپ به گوگل با google xml sitemap


Notify Google about updates of your Blog: این گزینه برای ارسال هضدار به گوگل و اطلاع از به‌روزرسانی سایت پسندیده است. در چهره فعال کردن آن هر بار یک اخطار برای گوگل ارسال شده و برآیند اینکه گوگل زودتر برای رسیدگی صفحه اقدام خواهد کرد. توصیه می‌کنم حتما این گزینه را پرکار کنید.


Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your Blog: این گزینه هم همانند گزینه پیشین عمل می‌کند با این تفاوت که این بار به جای گوگل هشدار را برای موتورهای جستجوی بینگ، MSN و… ارسال خواهد کرد.


Add sitemap URL to the virtual robots.txt file: در صورت فعال کردن این گزینه آدرس سایت مپ در فایل robots.txt افزوده خواهد شد و موتورهای جستجو به کمک این فایل نیز بهتر می‌توانند نقشه سایت را رسیدگی کنند. اگر هنوز اقدام به ساخت این فایل نکردید می‌توانید از تعلیم ساخت robots.txt وردپرس کاربرد کنید.


Try to increase the memory limit to: این گزینه برای افزایش میزان محدودیت حافظه‌ی افزونه‌ها در وردپرس کاربرد دارد که نیازی به به کارگیری آن نیست.


Try to increase the execution time limit to: از این گزینه هم برای افزایش تغییر موعد اجرای افزونه‌ها در وردپرس اقدام کنید.


Try to automatically compress the sitemap: این گزینه برای بریده کردن فایل XML نقشه سایت استعمال دارد. توصیه می نماییم برای کاهش حجم و بهینه شدن نقشه سایت از این گزینه بهره‌گیری کنید.


Include a XSLT stylesheet: با به کارگیری این گزینه امکان به کارگیری استایل مد نظر برای sitemap وردپرس را دارید. در این صورت باید فایل استایل را با پسوند XSL بسازید و سپس آدرس این فایل را به چهره کامل در فیلد مربوطه وارد کنید. در صورتی که از استایل سفارشی بهره‌گیری می‌کنید حتما تیک گزینه Use Default را بردارید.


Override the base URL of the sitemap: اگر اقدام به نصب وردپرس در دایرکتوری(پوشه) کردید و در آدرس دهی، آدرس سایت اصلی را قرار دادید، لازمه در این کادر آدرس دامنه اصلی را هم وارد کنید. سپس این تغییرات را به فایل htaccess اضافه کنید.


Include sitemap in HTML format: این گزینه هم برای حمایت نقشه سایت وردپرس sitemap از فرمت HTML است.


Allow anonymous statistics: با فعال کردن این گزینه، اطلاعاتی در ارتباط با نسخه بهره‌گیری شده از وردپرس، نسخه php هاست، شمار مطالب و… از سایت شما برای نویسنده افزونه ارسال می‌شود لغایت با استفاده از این رهگیری در صدد درمان افزونه اقدام کند.


ساخت نقشه سایت xml و معرفی سایت مپ به گوگل با google xml sitemap


در صورتی که در سایت خود از دایرکتوری برای وبلاگ و یا بخش دیگری که در آن اقدام به نصب وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوا کردید که به صورت کلی مدیریت این آدرس از پهنه اصلی جداست میتونید با وارد کردن آدرس این تقسیم در سایت نقشه سایت در سئو امکان بررسی این آدرس را به موتورهای جستجو را هم اعلام کنید. به عنوان نمونه اگر ما اقدام به نصب وردپرس در پوشه blog کرده باشیم، در این صورت با وارد کردن این آدرس در نقشه سایت دامنه اصلی، آدرس پوشه تارنگار که به چهره webmasterwp.ir/blog است نیز در نقشه سایت پیمان داده میشه و گوگل پس از بررسی گستره اصلی به سراغ این لینک رفته و شروع به رسیدگی تارنگار هم خواهد کرد.


ساخت نقشه سایت xml و معرفی سایت مپ به گوگل با google xml sitemap


Do not use automatic priority calculation: در چهره انتخاب این گزینه ارزش تمامی مطالب سایت یکسان خواهند بود.


نکته: در صورت انتخاب این گزینه، نباید تنظیمات مربوط به قسمت Priorities را ویرایش و تغییر دهید.


Comment Count: در صورت پرکار کردن این گزینه ارزش گذاری که روی مطالب چهره می‌گیرد بر پای بست، شمار نظرات موجود در هر نوشته ارزیابی خواهد شد.


Comment Average: در چهره انتخاب این گزینه ارزش گذاری که بر روی مطالب چهره می‌گیرد بر بنیاد میانگین نظرات هر نوشته خواهد بود.


ساخت نقشه سایت xml و شناسایی سایت مپ به گوگل با google xml sitemap


از این قسمت می‌توان بخش‌های قابل نمایش در نقشه سایت گوگل را تعیین کرد. به عنوان مثال در نقشه سایت معمولا نوشته‌ها، برگه‌ها و صفحه اصلی وجود دارند که در اینجا هم به چهره پیشفرض پرکار هستند. ولی برخی مواقع اوقات پیش می‌آید که دربایستن ندارید لغایت بعضی ساختارها نمایش داده شوند. یا اینکه می‌خواهید علاوه بر موارد موجود گزینه‌های دیگری مشابه صفحات آرشیو، تقسیم بندی، لینک صفحه نویسنده‌ها، لینک صفحه برچسب مطالب و… نیز بررسی شوند که می‌توانید هر یک از آنها را پرکار کنید لغایت در نقشه سایت وردپرس نمایش دیتا شوند. با استفاده از گزینه فرجام یعنی Include the last modification time هم میتوان هر سررسید که تغییری در مطالب سایت برپایی شد، به موتورهای جستجو اجازه‌ی با خبر شدن بدهید تا مطالب را ایندکس کنند.

 

5- غیرفعال کردن ردیابی تلویزیون ها:

بسیاری از تلویزیون های هوشمند به دلیل کنترل مکالمات و با استفاده از ویژگی کنترل صدا بارها مورد حمله هکر ها قرار گرفته اند.

 

6-غیر فعال کردن ویژگی های تشخیص صدای گوشی هوشمند:

کاربران گوشی های هوشمند با سیستم عامل های اندروید و IOS می توانند ویژگی تشخیص صدا را غیر فعال کرده چرا که مانند تلویزیون های هوشمند هکرها از ویژگی کنترل صدا استفاده کرده و دستگاه گوشی همراه شما را هک می کنند.

 

7- حذف اسپیکر اکوآمازون:

شما اگر از آن دسته افرادی هستید که از اسپیکر های اکو آمازون استفاده می کنید شانس خوبی دارید. این اسپیکر  لوگاریتم صدای شما را ذخیره می کند با این حال شما می توانید با پاک کردن تاریخچه ضبط صدای خود از ورود هکرها جلوگیری کنید.

منبع:yjc.ir

اگر نیازمند تبدیل فایل‌های خود به فرمت PDF هستید دیگر نیازی به طی کردن مراحل مختلف از طریق رایانه نیست. هم‌اکنون قصد داریم به معرفی روشی ساده بپردازیم که می‌توانید با بهره‌گیری از آن از طریق تلگرام فایل‌های Word و همچنین فایل‌های عکس خود را به PDF تبدیل کنید.

 

این کار از طریق رباتی به نام To PDF انجام می‌گیرد. برای دسترسی به این ربات، عبارت زیر را در محیط چت با خودتان یا دوست‌تان و یا حتی یکی از گروه‌ها، ارسال نمایید:

@topdf_bot

 

اکنون لینک آن را لمس نمایید.

یا این که در مرورگر اینترنتی خود وارد لینک زیر شوید:

http://telegram.me/topdf_bot

 

پس از باز شدن صفحه در مرورگر، به طور خودکار اپلیکیشن تلگرام باز شده و صفحه‌ی مربوط به ربات نمایان می‌شود.

همچنین می‌توانید نام این ربات را در قسمت Search، جستجو نمایید.

اکنون دکمه‌ی Start را انتخاب کنید تا ربات راه‌اندازی شود.

 

نرم افزار تبدیل فایل به pdf,تبدیل فایل به pdf از طریق تلگرام

تبدیل فایل به PDF با استفاده از تلگرام

 

حالا کافی است فایل خود را در قالب یکی از فرمت‌های زیر برای ربات ارسال کرده یا فوروارد کنید:

.doc, .docx, .odt, .txt, .jpg 

 

خواهید دید که پس از چند لحظه فایل PDF آماده‌شده برای‌تان ارسال خواهد شد.

 

نرم افزار تبدیل فایل به pdf,تبدیل فایل به pdf از طریق تلگرام

 

همچنین اگر برای این ربات یک فایل PDF ارسال کنید می‌توانید آن را در قالب یک فایل تصویری دریافت کنید.

 

نرم افزار تبدیل فایل به pdf,تبدیل فایل به pdf از طریق تلگرام

 

در ویندوز 10 همچون دیگر مرورگرها، از قابلیت ذخیره‌سازی تاریخچه صفحات وب مرور شده پشتیبانی می‌کند و این قابلیت همان‌قدر که برای کاربران مفید است در مواردی نیز می‌تواند امنیت حریم خصوصی آنها را با مشکل مواجه کند. 

در این شرایط اغلب کاربران برای حفظ امنیت اطلاعات خود از قابلیت مرور امن (خصوصی) کمک گرفته یا پیش از بستن مرورگر، تاریخچه ثبت شده در آن را تخلیه می‌کنند.

 

انجام این کار نسبتا ساده است، اما تکرار آن به دفعات متعدد می‌تواند دشوار و خسته کننده باشد. اگر تمایل دارید با هر بار بستن مرورگر، تاریخچه ردپای ثبت‌شده از شما توسط مرورگر نیز به‌طور خودکار حذف شود کافی است این مراحل را دنبال کنید:

 

مرورگر اج مایکروسافت را اجرا کرده و از بالا سمت راست روی آیکون منوی اصلی که به شکل سه نقطه عمودی به نمایش درآمده کلیک کنید.

 

روی گزینه Settings در انتهای منوی به‌نمایش درآمده کلیک کنید.

 

پنجره را به پایین اسکرول کرده تا بخش Clear browsing data را مشاهده کنید.

 

در ادامه روی گزینه Choose what to clear کلیک کرده و در صفحه جدید ضمن فعال کردن موارد موردنظر برای حذف از تاریخچه مرورگر، کلید وضعیت موجود در کنار گزینه Always clear this when I close the browser را از حالت Off به On تغییر وضعیت دهید.

 

از حالا به بعد با هر بار بسته شدن مرورگر، تاریخچه آن نیز به‌طور خودکار پاک می‌شود و می‌توانید بدون نگرانی صفحات وب را در مرورگر مرور کنید.

هنگامی که سیستم عامل ویندوز خود را به ویندوز 10 به‌روزرسانی می‌کنید، سیستم عامل با یک ترفند ساده تمام تنظیمات شما را تغییر می‌دهد که یکی از آنها تغییر پیش‌فرض مرورگر وب به مایکروسافت اج است. ممکن است بعضی از افراد دوست نداشته باشند با مرورگر پیش‌ فرض ویندوز 10 کار کنند و می‌خواهند این مرورگر را به گوگل کروم، فایرفاکس یا اپرا تغییر دهند اما نمی‌دانند چگونه با تنظیمات سیستم ویندوز 10 کار کنند! راه حل ساده است! ما به شما روش تعویض مرورگر پیش‌ فرض را آموزش می‌دهیم .

 

مرحله اول منو استارت (Start) را باز کرده و تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید، بعد از آن روی گزینه سیستم (System) کلیک کنید.

 

مرورگر گوگل کروم, تنظیمات سیستم ویندوز 10

 تعویض مرورگر پیش‌ فرض ویندوز 10

 

مرحله دوم از بین گزینه‌های ظاهر شده در نوار سمت چپ گزینه Default apps را انتخاب کنید، سپس روی گزینه Web browser کلیک کرده، که به احتمال زیاد آیکون مایکروسافت اج را دارد.

 

مرورگر گوگل کروم, تنظیمات سیستم ویندوز 10

تنظیمات سیستم ویندوز 10

 

مرحله سوم بعد از این مرحله لیستی از مرورگرهای وب که روی سیستم خود نصب کرده‌اید برای شما ظاهر می‌شود، شما می‌توانید مرورگر دلخواه خود را به جای مایکروسافت اج انتخاب کنید. اگر مرورگر دلخواه خود را نمی‌بینید امکان دارد که آن را نصب نکرده باشید، پس بهتر است مرورگر وب خود را دانلود کرده و دوباره از اول مراحل را قدم به قدم دنبال کنید.

 

مرورگر گوگل کروم, تنظیمات سیستم ویندوز 10

ترفندهای ویندوز 10

 

از این به بعد تمام لینک‌های وب توسط مرورگر دلخواه شما باز خواهند شد. اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که تب‌های زیادی را همزمان باز می‌کنید پیشنهاد ما به شما نصب مرورگر ویوالدی (Vivaldi) است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.