قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

فعالان گردشگری یکی به نعل می زنند و یکی به میخ

عالان گردشگری در کشور که همیشه منتقد سازمان میراث فرهنگی وقت بودند حالا از حامیان انتخاب مونسان به عنوان وزیر پیشنهادی رئیس جمهور شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، با انتخاب علی اصغر مونسان به عنوان وزیر پیشنهادی رئیس جمهور و معرفی او به مجلس، امروز سه شنبه نمایندگان می‌بایست به او رأی اعتماد دهند. در این چند روز تشکل‌ها و فعالان گردشگری که همیشه از این سازمان انتقاد می‌کردند حالا از حامیان مونسان شده‌اند.

جامعه هتلداران کشور امروز یکی از موافقان انتصاب علی اصغر مونسان به عنوان وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شده است. این درحالی است که در دو سال اخیر هتلداران بیشتر به نقد سازمان میراث فرهنگی وقت پرداخته‌اند و بابت موضوعات مختلف هر زمان فرصتی می‌یافتند از آن انتقاد می‌کردند.

به عنوان مثال آبان ماه سال ۹۶ هتلداران با مونسان نشستی را برگزار کردند که بیشترین نقدشان درباره مالیات بر ارزش افزوده و خانه مسافرها بود.

اعضای هیأت مدیره جامعه هتلداران کشور، عامل اصلی ضریب اشغال پایین هتل‌های کشور را صدور مجوزهای بی رویه برای خانه‌های مسافر دانستند.

هتلداران همیشه از اینکه دولت بسته حمایتی به آنها نداده گلایه داشتند و از روند صدور مجوز به بوم گردی‌ها و ایجاد پدیده‌ای به نام خانه مسافرها معترض بوده‌اند.

در زمانی که مونسان وزیر پیشنهادی رئیس جمهور خبر از احداث هتل‌های جدید در ایران می‌دهد اما اعضای جامعه هتلداران ایران همواره از ساخت هتل‌های جدید ابراز نگرانی کرده و می‌گویند وقتی هتل‌های ایران در حال ورشکستگی است چرا هتل جدید ساخته می‌شود.

جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران ایران در نشست اعضای جامعه هتلداران با رئیس کمیسیون امنیت مجلس و مسئولان اداره اماکن که ۲۰ اسفند ۹۶ برگزار شده بود گفت: با وجود اینکه در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره مستقیم به رشد گردشگری شده و سران سه قوه به دنبال توسعه گردشگری ایران هستند اما در عمل شاهدیم که در راستای منافع ملی و توسعه گردشگری در بین دستگاه‌ها نگاه واحدی وجود ندارد و سلیقه‌ای عمل می‌شود. همچنین بیشتر سازمان‌ها منافع سازمانی را به منافع کلان کشور ترجیح می‌دهند.

حمزه زاده همچنین گفته است: در سی سال گذشته هیچ زمانی مثل الان با مشکلات گوناگونی مواجه نبودیم این موضوع به عوامل مختلفی برمی‌گردد این موانع باعث شده هتل‌ها به سمت ورشکستگی پیش بروند.

البته رئیس جامعه هتلداران ایران در جایی گفته که تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه، فایده چندانی برای این حوزه‌ها نخواهد داشت؛ تنها فایده‌ای که می‌توان به آن اشاره کرد این است که در درجه نخست این حوزه‌های تخصصی از حیاط خلوت خارج می‌شوند و از دیگر سو وزیر ملزم به پاسخگویی خواهد بود.

حمزه‌زاده چند روز پیش در مراسم افتتاح یکی از هتل‌هایی که مجوز ۵ ستاره را دارد اما درحد هتل ۴ ستاره است گفت: مسئولان وزارتخانه تازه تأسیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فقط با الفاظ بازی می‌کنند. همیشه حرف از تفویض اختیارات به بخش خصوصی گردشگری مطرح می‌شود اما در نهایت عملیاتی نمی‌شود.

عباس بیدگلی از اعضای جامعه هتلداران ایران هم گفته است: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نه ابزار نظارتی دارد و نه پاسخگوی مشکلات هتلداری و افزایش قیمت‌هاست. وقتی این سازمان آزادسازی نرخ را اجرا نمی‌کند در نتیجه این مردم کشور هستند که متضرر می‌شوند. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بیشتر از آنکه متولی و حامی تأسیسات گردشگری باشد به صورت عام خود را متولی سفر برای همه اقشار جامعه می‌داند در شرایطی که اگر تأسیسات گردشگری وجود نداشته باشند، مردم هم نمی‌توانند به سفر بروند. این سازمان تا این لحظه چقدر تلاش کرده تا مشکلات تأسیسات گردشگری را حل کند؟ چرا این سازمان به عنوان متولی سفر در کشور برای حل مشکلات ریشه‌ای وارد عمل نمی‌شود؟

حالا در زمانی که قرار است مونسان از سوی مجلس رأی اعتماد بیاورد، این جامعه اعلام کرد که به مدیریت مونسان خوش بین است.

در حوزه آژانس‌های مسافرتی نیز انجمن دفاتر مسافرتی تهران از انتخاب مونسان اعلام حمایت کرده است.

انجمن صنفی دفاتر مسافرتی کشور نیز همیشه به عملکرد این سازمان نقد داشت. حرمت‌الله رفیعی، رئیس هیأت مدیره این انجمن انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در نوروز ۹۸ بی‌نظیر اعلام کردن سفرهای نورزی از سوی معاونت گردشگری را در شرایط بد اقتصادی و وضعیت بد آب و هوایی و وقوع سیلاب در کشور موجب شگفتی خواند و گفته بود که اعلام چنین موضوعاتی با توجه به آنکه همه از وضعیت آب و هوای کشور اطلاع داشتند برای سازمان میراث‌فرهنگی و حتی مدیران این سازمان خوب نیست.

به گفته وی، رئیس سازمان میراث فرهنگی می‌خواهد سفر را ارزان کند اما بسته سفر چگونه باید ارزان شود؟ آنها اعلام کردند که بخش گردشگری از مالیات معاف شده درحالی‌که اصلاً این اتفاق نیفتاده است. وقتی هم این حرف‌ها را به آقای مونسان و معاون گردشگری او می‌گوئیم فکر می‌کنند مخالف آنها هستیم.

مصطفی شفیعی شکیب عضو هیأت مدیره جامعه تورگردانان نیز یکی از منتقدان به سازمان میراث فرهنگی بوده است او گفته که «آن ها راست نمی‌گویند که می‌خواهند تعداد گردشگران بیشتر شود، چون ما اراده‌ای برای حل مشکلات و ساماندهی گردشگری نمی‌بینیم.»

ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران نیز در سال گذشته گفته بود: باید وزارت گردشگری تشکیل شود و یک وزیر توانمند با طرح و برنامه در آنجا مستقر شود و اگر خطا کرد مجلس بتواند از او توضیح بخواهد. وقتی سازمان است مجلس یا هرکس دیگر روی آن نظارت ندارد و رئیس جمهوری هر آدمی که می‌خواهد را رئیس این سازمان می‌گذارد. رئیس این سازمان باید اقتصاد، فرهنگ و روابط بین الملل را بفهمد و باید ارتباطات داشته باشد.

او همچنین سال گذشته گفت که از آقای مونسان و سازمان میراث فرهنگی بپرسید که در مدت حدود ۲ سال که به این سازمان آمده است چند نشست با بخش‌های مختلف گردشگری برگزار کرده و حرف‌های آنها را شنیده است؟ اصلاً بپرسید که حرف بخش خصوصی در صنعت گردشگری را شنیده است؟ اگر مسائل سازمان میراث فرهنگی با این حرف‌ها حل می‌شد که دیگر بخش خصوصی درخواست تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه را مطرح نکرده بود.

رئیس هیأت مدیره جامعه تورگردانان ایران از مجلس درخواست کرد که وزیری را برای هدایت سکان وزارتخانه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بگمارد که به اقتصاد کشور و روابط بین‌الملل آگاه باشد و ارتباط داخلی‌اش با دولت و سایر وزارتخانه‌ها قوی باشد. فردی توانمند، دارای دانش و علم. وگرنه اگر قرار باشد وزیری که انتخاب می‌شود مانند همانی باشد که امروز هست، این سازمان تبدیل به یک وزارتخانه بی‌خاصیت می‌شود. بنابراین امیدواریم وزیر آینده میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با برنامه وارد صنعت گردشگری شود، از متخصصین این صنعت مشاوره بگیرد و تصور نکند که همه‌چیز را می‌داند.

وی تصریح کرد: با وزارتخانه شدن میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تکلیف مدیریت آن تا حدودی مشخص خواهد شد. چراکه نمایندگان مجلس باید به شخصی که قرار است سکاندار این حوزه‌ها شود رأی دهند و برنامه‌ها و تجربیات او را مورد بررسی قرار دهند. از این‌رو قطعاً کسی برای ریاست این بخش‌ها معرفی خواهند شد که در حد وزارت باشند.

پور فرج گفته حداقل فایده‌ای که وزارتخانه شدن میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برای بخش خصوصی دارد این است که اگر وزیر در حوزه‌های تخصصی کم‌کاری کرد، بخش خصوصی می‌تواند با رایزنی با نمایندگان مجلس خواستار پاسخگو بودن وزیر شود. مجلس این اختیار را دارد که از وزیر سوال بپرسد این در حالی است که نمی‌توان معاون رئیس جمهور را ملزم به پاسخگویی کرد.

تورگردانان همیشه از ارزی شدن نرخ هتل‌ها و گرانب نرخ بلیت موزه‌ها انتقاد می‌کردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.