قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

7 ترفند کاربردی در گوگل‌مپ

سرویس گوگل‌مپ یکی از محبوب‌ترین‌ها در بین کاربران است. محبوبیت این برنامه به‌حدی است که گوگل ترجیح داد تا نسخه‌ مخصوصی از آن‌را برای اسمارت‌فون‌ها ارایه دهد. با نصب این برنامه برروی گوشی‌های هوشمند خود، دیگر نیازی به‌نقشه‌های غول‌پیکر یا سیستم‌های ناوبری نداریم!

 

گوگل‌مپ را برای اسمارت‌فون‌ و تبلت‌ها می‌توان این‌گونه تعریف کرد؛ جهان، به‌معنای واقعی کلمه در جیب شما! اطلاعات بسیاری را درباره شهرها و مسیرها تنها با صرف کمی وقت و لمس چند گزینه، می‌توانید به‌دست آورید. البته ویژگی‌های گوگل‌مپ برای گوشی‌های هوشمند به‌حدی گسترده است که هنگام‌کار با آن، احتمالا اصلا متوجه برخی نخواهید شد. یافتن برخی قابلیت‌ها نیز چندان ساده نیست؛ بنابراین امروز قصد داریم تا به‌ معرفی چند ترفند بسیار کاربردی در گوگل‌مپ بپردازیم. با ما همراه باشید.

 

 اسمارت‌فون‌, نقشه گوگل

 

ترفند شماره 1: اضافه‌کردن مکان خانه و محل‌کار به گوگل‌مپ
یکی از اولین‌ کارهایی که با گوگل‌مپ باید انجام دهید، تنظیم‌کردن محل خانه و کار شما در آن است. این‌ عمل باعث خواهد شد تا نشان‌دادن مسیرها برای رفتن به‌خانه، با تایپ و یا گفتن "منو به‌خونه ببر!” ساده‌تر شود. گوگل، هم‌چنین از این مکان‌ها برای اطلاعات مربوط به آب‌وهوا و ترافیک در سرویس Google Now استفاده می‌کند. برای انجام این‌کار، مراحل زیر را دنبال کنید:
گوگل‌مپ را باز کنید.
به‌‌راست سوایپ کرده و برروی "تنظیمات” ضربه بزنید.
به‌بخش Edit home or work وارد شده و برای اضافه‌کردن مکان خانه و محل‌کار خود به گوگل‌مپ، گزینه ویرایش آدرس‌های هرکدام را لمس نمایید.

 

آموزش کار با گوگل‌مپ,نقشه گوگل

ترفندهای مفید و کاربردی در گوگل مپ

 

ترفند شماره 2: به‌مکان‌های موردعلاقه خود نام مستعار بدهید!
خانه و محل‌کار برای همه مکان‌های بسیار مهمی هستند اما این‌دو، تنها جایی نیستند که ما معمولا به‌آن‌ها نیاز داریم؛ رستوران‌ها و … برای بسیاری از اهمیت برخورددار هستند.

 

برنامه گوگل‌مپ به‌شما اجازه می‌دهد تا برای مکان‌هایی که ممکن است نتوانید به‌آسانی جستجو نمایید، نام‌های سفارشی تعریف کنید. شما هم‌چنین می‌توانید تا نام مکان‌های مورد علاقه خود را با نام‌های مستعاری که برای آن‌ها درنظر دارید، عوض نمایید:
گوگل‌مپ را باز کنید.
یک آدرس را جستجو یا آیکون سنجاق را لمس کرده و برروی مکان مدنظر خود بکشید.
از پایین، نام مکان یا آدرس مدنظر خود را لمس کنید.
از بالا، سمت‌راست، برروی علامت "سه‎نقطه” ضربه بزنید.
گزینه Edit name را لمس کرده و نام مکان مدنظر خود را به نامی دلخواه، تغییر دهید.

 

ویژگی‌های گوگل‌مپ, دستیار صوتی گوگل

 

ترفند شماره 3: مکان‌های مدنظر خود را "ستاره‌گذاری” کنید!
یک‌راه دیگر برای ذخیره مکان‌های موردعلاقه خود، ستاره‌گذاری آن‌ها است. انجام این‌کار، باعث خواهد شد تا مکان‌های موردعلاقه شما به بخش "Saved Places” یا "مکان‌های موردعلاقه” افزوده شود و یک ستاره زردرنگ را برای هرمکان در نقشه، نشان دهد. این، یک راه‌عالی برای ذخیره‌کردن مکان‌هایی است که شما آن‌ها را دوست دارید:
گوگل‌مپ را باز کنید.
یک آدرس را جستجو نمایید یا آیکون سنجاق را لمس کرده و برروی مکان مدنظر خود بکشید.
از پایین، نام مکان یا آدرس مدنظر خود را لمس کنید.
برروی آیکون "ستاره” ضربه بزنید.

 

گوگل‌مپ, ترفندهای گوگل‌مپ

در گوگل‌مپ می توان نقشه ها را به صورت آفلاین ذخیره کرد.

 

ترفند شماره 4: ذخیره‌کردن نقشه‌ها برای استفاده به‌صورت آفلاین (بدون اینترنت)
همان‌طور که گفتیم با داشتن گوگل‌مپ، جهان زیر دستان شما خواهد بود و این چیزی است که باعث شده تا گوگل‌مپ خارق‌العاده باشد؛ اما اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشید، این سرویس تقریبا بلااستفاده است و باعث می‌شود تا دوباره به‌یکی از نقشه‌های کاغذی نیاز پیدا نمایید. خوش‌بختانه گوگل‌مپ به‌شما اجازه‌ می‌دهد تا نقشه‌‍‌ها را به‌صورت آفلاین ذخیره کنید. این بدین معنی است که می‌توانید تا یک محدوده‌ خاص ( همان مکانی که نقشه آن‌را ذخیره کرده‌اید) از مسیریابی گوگل‌مپ بدون اینترنت بهره‌مند شوید. برای ذخیره‌کردن نقشه‌ها برای استفاده به‌صورت آفلاین، مراحل زیر را دنبال کنید:
گوگل‌مپ را باز کنید.
به‌سمت  راست سوایپ کرده و برروی عبارت "Your places” ضربه بزنید.
سپس، یکی از مکان‌هایی را که اخیرا مشاهده کرده‌اید، انتخاب نموده و تا بازشدن مکان مدنظر خود منتظر بمانید.
از پایین، نام مکان یا آدرس مدنظر خود را به‌بالا بکشید وگزینه Save map to use offline را لمس کنید.
شما هم‌اکنون باید محدوده مدنظر خود را انتخاب کرده تا گوگل‌مپ، آن‌را برای استفاده آفلاین ذخیره نماید.

 

نقشه‌های آفلاین برای استفاده در مکان‌هایی که به‌اینترنت دسترسی ندارید یا در مسافرت، بسیار مفید است. اگر می‌خواهید به‌یک راه‌دور بروید، ایده بسیار خوبی است که قبل‌ رفتن، نقشه آن‌ منطقه را برای استفاده به‌صورت آفلاین ذخیره نمایید.

 

ویژگی‌های گوگل‌مپ, دستیار صوتی گوگل

 

ترفند شماره 5: استفاده از دستیار صوتی گوگل در هنگام‎ رانندگی
شما احتمالا از فرمان‌های صوتی که می‌توانید به گوگل دهید، به‌خوبی آگاه هستید. گوگل‌مپ نیز می‌تواند با تعداد بسیاری دستور صوتی به‌خصوص در "حالت ناوبری” یا "navigation mode” به‌کاربران خدمت نماید. در حالت ناوبری، یک آیکون "میکروفون” در بالای سمت راست وجود دارد که می‌توانید برروی آن ضربه بزنید و صحبت کنید. در ادامه، به‌برخی از دستورات صوتی مهم می‌پردازیم:
غیرفعال کردن voice directions با گفتن کلماتی نظیر ” be quiet” یا "mute”
"Show traffic”
"Show alternate routes”
"Next turn” to see what to do next
"How long until my next turn”
"Show satellite”
"Exit navigation”

 

این دستورات، هنگامی‌که شما در حال رانندگی هستید، می‌تواند مفید باشد؛ زیرا استفاده از گوشی‌موبایل در هنگام رانندگی خطرناک است. بنابراین کافی است پیش از رانندگی برروی آیکون "میکروفون” ضربه بزنید و دستورات صوتی خود را بگویید.

 

برنامه گوگل‌مپ, گوگل

با استفاده از گوگل مپ می توان جاذبه‌های گردشگری هر شهر را پیدا کرد.

 

ترفند شماره 6: مشاهده تمام‌ مکان‌های بازدیدشده در یک timeline یا جدول‌زمانی
یکی از جدیدترین ویژگی‌هایی که به برنامه گوگل‌مپ افزوده شده است، "Your timeline” نامیده می‌شود. گوگل اساسا می‌داند در تمام‌ مدت شما کجا بوده‌اید. این چیزی است که در هنگام استفاده از برخی محصولات گوگل مانند "گوگل‌مپ” با آن موافقت می‌کنید. گوگل از این اطلاعات استفاده می‌کند تا به‌شیوه‌های مختلفی، زندگی را برای شما ساده‌تر نماید. به‌تازگی، قابلیتی به برنامه گوگل‌مپ افزوده شده که می‌تواند موقعیت‌های مکانی شما را در یک timeline یا جدول‌زمانی نشان دهد. برای استفاده از آن، دو مرحله زیر را دنبال کنید:
گوگل‌مپ را باز کنید.
به‌سمت راست سوایپ کرده و برروی عبارت "Your timeline” ضربه بزنید.
هم‌اکنون، شما باید لیستی را مشاهده نمایید تا مکان‌هایی را که امروز به‌‌آن‌ها مراجعه کرده‌اید، به‌شما نشان دهد. در بالای صفحه، می‌توانید تاریخ متفاوتی را انتخاب کنید؛ شما می‌توانید مشاهده نمایید که از چه وسیله‌نقلیه‌ای استفاده کرده‌اید؛ چه‌مدت در یک مکان بوده‌اید و اطلاعات بیشتری را درباره مکان مدنظر خود به‌دست آورید. به‌علاوه، می‌توانید در سمت راست، بالای صفحه برروی آیکون "سه‌نقطه” ضربه بزنید تا اطلاعات مکانی شما در یک روز حذف شود یا برخی گزینه‌ها را تنظیم کنید.

 

برنامه گوگل‌مپ, اسمارت‌فون‌

 

ترفند شماره 7: مشاهده جاذبه‌های گردشگری در مکان‌های ناآشنا

پیداکردن محلی برای صرف غذا یا انجام‌ کاری در یک محل ناآشنا، می‎‌تواند کمی مشکل باشد. سرویس‌های زیادی برای انجام این‌کار وجود دارد اما گوگل‌مپ نیز می‌تواند چنین‌کاری را انجام دهد. شما می‌توانید در شهری که آن را نمی‌شناسید، به‌دنبال رستوران‌های خوب، جاذبه‌های گردشگری و … آن‌جا بگردید. کافی است:
گوگل‌مپ را باز کنید.
برروی یک مکان زوم کنید تا زمانی‌که نوار سفیدی در سرتاسر پایین دستگاه نشان داده شود. باید برروی آن، "Explore this area” یا " نام Explore” نوشته شده باشد.

بعد از لمس نوار Explore، صفحه‌ای ظاهر خواهد شد که توصیه‌های محلی بسیاری در آن نوشته شده است.

WPS یا WiFi Protected Setup و QSS یا Quick Security Setup یک روش استاندارد و ساده شده برای برقراری ارتباط بین دستگاه های سرویس گیرنده بیسیم (مانند نوت بوک ها، کارت های شبکه بیسیم و ...) و روتر یا مودم های وایرلس می باشد که در سال 2007 توسط موسسه WIFI ارائه شد.


همانطور که میدانید تمامی دستگاه های وایرلس مانند انواع مودم ها و روتر ها و اکسس پوینت های وایرلس قابلیت رمز نگاری شبکه بیسیم خود را دارند به صورتی که شما با فعال کردن رمز گذاری بیسیم در داخل تنظیمات روتر، اجازه استفاده مجاز را فقط به دستگاه هایی خواهید داد که موقع اتصال، رمز صحیح شبکه را وارد کنند.

 

مودم بیسیم, دکمه WPS

با استفاده از دکمه WPS می توان بین دستگاه های سرویس گیرنده و مودم های وایرلس ارتباط برقرار کرد.

 

از آنجایی که برای کاربران معمولی این وسایل، فعال سازی آن و برقراری ارتباط بیسیم رمزگذاری شده ممکن است فرایند پرزحمت و پیچیده ای باشد ( به واسطه پروتکل های مختلف و ...) بنابراین موسسه WiFi یک راه بسیار ساده برای برپایی رمز نگاری در شبکه های بیسیم بنا نهاد. نام عمومی این روش WPS است اما ممکن است در محصولات مختلف از سازندگان مختلف نام دیگری استفاده شود، به عنوان مثال برخی از محصولات شرکت TP-LINK این روش را QSS نام گذاری می کنند. بنابراین دکمه ای که غالبا در مودم ها یا روتر های بیسیم به این نام ها می بینید برای این کار ساخته شده است.

 

4 روش برای استفاده از پروتکل WPS وجود دارد:
روش PIN: در این روش یک PIN کد (رمز عددی) از روی یک برچسب یا در داخل تنظیمات دستگاه بیسیم خوانده شده و به سادگی در دستگاهی که خواهان اتصال به شبکه بیسیم است وارد میشود. این روش را باید تمامی دستگاه های دارای WPS ارائه کنند.

 

روش دکمه فشاری (چه فیزیکی و یا مجازی): در این روش دستگاه روتر یا مودم بیسیم و دستگاهی که خواهان اتصال است با فشار دادن دکمه WPS به راحتی و سادگی به هم متصل خواهند شد. این روش برای اکسس پوینت ها ( و یا مودم و روترها) اجباری بوده ولی برای دستگاه های سرویس گیرنده وجود آن اختیاری است.

 

NFC یا Near Field Communication: در این روش کافی است دستگاه خواهان اتصال را در فاصله بسیار نزدیک دستگاه مرکزی بیسیم (یعنی همان اکسس پوینت، روتر یا مودم وایرلس) قرار داد تا تبادل رمز اجرا شده و دستگاه سرویس گیرنده به روتر متصل شود. این روش در همه دستگاه ها ساپورت نشده و در دستگاه های دارای WPS وجود آن اجباری نیست.

روش فلش USB: در این روش کلید وایرلس توسط یک فلش درایو USB از اکسس پوینت به کلاینت ها منتقل می شود. این روش نیز برای سازندگان دستگاه های وایرلس اختیاری می باشد

 

مودم بیسیم, دکمه WPS

کاربردهای دکمه WPS در مودم وایرلس

 

پس شما بواسطه یکی از روش های فوق براحتی و بدون داشتن دانش فنی درباره روش های رمز نگاری وایرلس، می توانید دستگاه سرویس گیرنده خود را با استفاده از پروتکل WPS، به شبکه بیسم موجود متصل کنید. به عنوان یک مثال ساده در مودم های بیسیم سری N تی پی لینک شما با فشار دادن دکمه WPS یا QSS خواهید دید که چراغ WPS یا QSS شروع به چشمک زدن خواهد نمود.

 

تا خاموش شدن این چراغ وقت دارید که دکمه WPS روی کارت شبکه خود را نیز فشار دهید تا کارت شبکه شما به مودم متصل شود. اگر کارت شبکه شما دارای دکمه فیزیکی WPS نیست ولی WPS را ساپورت میکند، معمولا در محیط ویندوز و با نصب کامل نرم افزار همراه کارت شبکه به شما این امکان داده خواهد شد تا بصورت مجازی و در محیط نرم افزاری عملکرد WPS را روی کارت شبکه فعال کنید.

شاید شما هم مثل بقیه از افرادی باشید که بسیار زیاد از اینترنت استفاده می‌کنید و و زمان زیادی برای وب‌گردی صرف می‌کنید اگر قصد دارید در زمان کمتر صفحات وب بیشتری رو مرور کنید با ما همراه باشید.

 

چند نکته خوب و ساده و کاربردی وجود دارد که واقعا تو وقت شما صرفه جوئی میشه! و همه وب گردیتونم انجام میدید. اگر مشکل حجم و سرعت adsl و اینترنت دارید اون مشکل هم به مراتب حل می‌شود.

 

تنظیمات مرورگر, مرورگرهای اینترنتی

غیرفعال کردن فلش سایتها باعث افزایش سرعت بارگذاری آن سایت می شود.

 

۱- فلش ها را غیرفعال کنید
در سایت های فارسی زبان معمولا تبلیغاتی در کناره های سایت وجود داره که این ها فلش هستند و یا سایت هایی مثل آپارات یا یوتیوب برای اجرای ویدئوها از فلش استفاده می کنند. این عناصر معمولا سرعت بارگذاری سایت را کاهش می دهند و هم حجم زیادی را اینترنت شما می کشد. شدیدا توصیه می کنم که این کارو که میگم انجام دهید.

 

به قسمت تنظیمات مرورگر خود رفته یا همون setting. برای من که کروم هستش در قسمت privacy یک گزینه به نام content setting هستش که داخل اون دوباره گزینه ای وجود داره به نام Plug-in. حتما تنظیمات این گزینه را بر روی click to play بگذارید. یعنی هر موقع نیاز بود کلیک کنید تا اون عنصر اجرا شود.خیلی تو سرعت لود و بارگذاری سایت تاثیر داره.

 

مرورگر پرسرعت, مرورگرهای اینترنتی

مروگر گوگل کروم یکی از پرسرعت ترین مرورگرهاست.

 

۲- از مرورگر پرسرعت استفاده کنید
بهترین مرورگری که سایتو به بهترین ظاهر ممکن نشون میده و خیلی استاندارده mozila firefox هستش ولی سرعت زیاد خوبی در مقایسه با گوگل کروم ندارد. پرسرعت ترین مرورگر به عقیده خیلی ها گوگل کروم پس اگر تا الان مشتریش نبودید توصیه می کنم یک بار امتحان کنید پشیمون نمی‌شوید.

 

۳- باز کردن برگه (تب-tab) بجای پنجره جدید (window)
برای باز کردن لینک ها و یا وارد کردن آدرس های سایت های جدید برگه باز کنید و یک موقع یک پنجره جدید باز نکنید چون هم زمان بیشتری طول می کشه و هم از ظرفیت سیستم شما بیشتر استفاده می کند.

 

۴- به کلید های میانبر عادت کنید
به نظر من چند کلید خیلی مهم این هاست که واقعا من که به شخصه زیاد استفاده می کنم.
Ctrl + C –>برای کپی کردن | Ctrl + V –> برای چسباندن یا همون paste کردن
Alt + D –>آدرس بار را انتخاب می کند | Ctrl + Enter عبارت com. را به آدرس سایت وارد کرده شما اضافه می کند.
شما نیازی نیست که حتی www را وارد کنید به عنوان مثال فقط تایپ کنید yahoo و بعد Ctrl را گرفته اینتر زده.

 

۵- بستن تب های اضافی
این کار در سرعت کارکرد مرورگر شما بی تاثیر نیست ولی مهم ترین تاثیرش روی مغز شماست. با این کار از یک حالت آشفتگی و سردرگمی خارج میشید و فقط سایت هایی را باز  نگه داشتید که نیاز دارید و به با تفکر بازتر به کارتون می رسید.

 

۶- نگه داشتن رمزعبور حساب های کاربری خود در مرورگر
در ۹۹ درصد صفحاتی که شما می خواهید وارد حساب کاربری خود شوید گزینه ای به نام remember me وجود دارد که اگر مشکل امنیتی برای شما ندارد توصیه می کنم ازین قابلیت استفاده کنید تا دوباره مجبور به وارد کردن اطلاعات نشوید.

 

۷- نوار ابزار ها (toolbars) ها remove کنید
نوار ابزار هایی مثل بابیلون یا رادیو و … خیلی در سرعت بالا آمدن و کاکرد مرورگر شما تاثیر داره و اونو کند می کنه.

 

تنظیمات مرورگر, مرورگر پرسرعت

فید راهی برای دسترسی سریع به آخرین اخبار و نوشته‌های سایت ها  وبلاگهاست.

 

۸- استفاده از خوراک خوان ها (rss readers)

اگر هر رو به یک وبلاگ یا وب سایت سر می زنید تا مطالب جدید را بخوانید ما به شما می گوئیم که وقت و انرژی خودتون رو دارید به هدر میدید.به راحتی می تونید از فید یا خوراک سایت ها از مطالب جدید آنها آگاه شید و آن ها را بخوانید.

حتما تا بحال برای شما هم پیش آمده است که با اسمارت فون اندرویدی خود در یکی از سایت ها بخواهید فیلم های آنلاینی که در آن به نمایش در می آید دانلود کنید ولی گزینه ی دانلود فیلم در سایت موجود نباشد ، امروز قصد داریم برنامه ی کاربردی Fastest Video Downloader را به شما معرفی که به کمک آن می  توانید فیلم های آنلاین موجود در سایت های مختلف را با سرعت بالا دانلود کنید.

 

کمپانی های فناوری به سمت تولید و عرضه اسمارت فون هایی پیش می روند تا تمامی نیازهای کاربرانشان را پاسخگو باشند. اما از سوی دیگر، نرم افزارهای متنوع و متفاوتی نیز وارد بازار فناوری شده اند تا با داشتن امکانات جدید بتوانند نگاه های بیشتری را به خود جلب کنند. یکی از این برنامه ها «Fastest Video Downloader» نام دارد. کاربران با نصب این برنامه می توانند به مشاهده فایل های ویدئویی بپردازند.


Fastest Video Downloader مرورگر منحصر به فردی است که نه تنها از سرعت بالایی برای دانلود ویدئو برخوردار است بلکه کیفیت پخش قابل توجهی نیز دارد. Fastest Video Downloader را نمی توان تنها یک مرورگر دانست زیرا امکان استفاده از آن در برخی از مرورگرهای دیگر نیز وجود دارد. اما کاربرانی که تمایل به دانلود ویدئوهای مختلف یا مشاهده ویدئوهای آنلاین دارند، می توانند از این مرورگر به عنوان یک راه حل مناسب استفاده کنند.

 

اسمارت فون, اپلیکیشن Fastest Video Downloader

نرم افزار دانلود سریع ویدیو های آنلاین

 

نحوه ی کار این برنامه به این صورت است که اگر در سایتی باشید که گزینه ی دانلود ویدئو موجود باشید با کلیک کردن بر روی گزینه ی دانلود برنامه شروع به دانلود کردن آن ویدئو با سرعت بالا می کند ،و اگر در سایت موردنظر گزینه ی دانلود وجود نداشته باشد ولی یک پلیر پخش فیلم در سایت وجود داشته باشد صبر کنید تا صفحه کاملا لود شود و سپس بر روی گزینه ی Play کلیک کنید که در صورت استخراج شدن فیلم از سایت مربوطه یک آیکون دانلود قرمز در بالای صفحه ظاهر می گردد و به راحتی می توانید فیلم موردنظر را دانلود کنید .

 

دانلود سریع ویدئوهای آنلاین, ترفندهای اینترنتی

آشنایی با نرم افزار Fastest Video Downloader

 

بنا به گفته ی سازندگان برنامه اگر گزینه ی دانلود ظاهر نشد بر روی گزینه ی Pause کلیک کنید و یا چند بار روی گزینه های Play و Pause کلیک کنید و در صورت پیدا نشدن گزینه ی دانلود ، امکان دانلود در سایت مورد نظر نمی باشد.

 

توجه: به دلیل قوانین جدید یوتـ-ـیوب امکان دانلود فیلم های این سایت با استفاده از این نرم افزار نمی باشد.


ویژگی ها اپلیکیشن Fastest Video Downloader :
مجهز بودن نرم افزار به یک مرورگر داخلی
مدیریت دانلود پیشرفته با امکان با مکث و ادامه دانلود ،حذف فیلم مورد نظر وهمچنین ادامه ی دانلود از نقطه ی قبل در صورت قطع اینترنت
مدیر فایل با امکانات بالا مانند تغییر نام ویدئو ، حذف ویدئو ، اشتراک گذاری ویدئوها
دسترسی آسان به ویدئوهای دانلود شده
پشتیبانی کامل از سایر مرورگر های خارجی
امکانات 100 درصد رایگان
امکان اشتراک گذاری ویدئوهای دانلود شده از طریق برنامه
امکان مشاهده ی ویدئوی دانلود شده در برنامه

مرورگرهای کروم (Chrome) و فایرفاکس (Firefox)، از مرورگرهای موفق دنیای وب و اینترنت هستند. هر یک از این مرورگرها، همراه با افزونه‌های متنوع و ویژگی های جذابی عرضه شده‌اند. استفاده از هر دوی آنها باهم ممکن گیج‌کننده و باعث بی‌نظمی شود. اما ادغام کردن و یکی‌کردن عملکردهای آنها شاید از این بی‌نظمی بکاهد. در این مقاله به بررسی شیوه‌های ادغام کردن این مرورگرها می‌پردازیم.

 

روش‌های مختلفی برای تلفیق کردن ویژگی‌های دو مرورگر محبوب کروم و فایرفاکس وجود دارد؛ در این مطلب سعی می‌شود ده مورد از برترین این روش‌ها را توضیح می‌دهیم.

۱. همگام‌سازی پسوردها
روش‌های مختلفی برای همگام‌سازی پسوردها برای هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس وجود دارد. برنامه‌ی LastPass یکی از بهترین این روش‌ها است که قبلا در راهنمای جامع LastPass به معرفی و آموزش کار با آن پرداخته بودیم. هر آنچه را که در مورد نحوه‌ی ذخیره‌ی پسوردهایتان یاد گرفته‌اید فراموش کنید و فقط این را به خاطر بسپارید؛ LastPass. این برنامه شیوه‌ی ذخیره‌سازی پسوردهای شما را متحول می‌کند. Lastpass پسوردهای شما را هنگام ورود به وبسایت‌ها،همگام‌سازی می‌کند؛ پس از آن، هنگامی که شما به همان وبسایت رفتید و اگر از شما رمز عبور درخواست کند، این برنامه به صورت خودکار رمز شما را وارد می‌کند؛ بدون اینکه حتی شما رمز یا اسم کاربری‌تان را وارد کنید. اگر این برنامه برای شما جذاب نبود می‌توانید password1، RoboForm، یا PasswordBox را نیز امتحان کنید.

 

همگام‌سازی پسوردها, افزونه‌های مرورگر

 

٢. همگام‌سازی Bookmarkها
برنامه‌ی Xmarks،افزونه‌ای کاربردی برای ذخیره‌ی Bookmarkها است. با نصب این افزونه،از هر مرورگری که استفاده می‌کنید،Bookmarkهای شما نشان داده خواهند شد. با استفاده از این افزونه، شما می‌توانید پروفایل‌ها برای Bookmarkها را بر اساس ارتباط آنها ایجاد کنید؛ بنابراین شما می‌توانید Bookmarkها‌یتان را به صورت گروه‌‌بندی‌شده (مثلا Bookmarkهای شخصی یا Bookmarkهای کاری) ایجاد کنید.

 

یک راه دیگر برای همگام‌سازی Bookmarkها، بکاپ گرفتن (Backup) از آنهاست. با استفاده از برنامه‌ی EverSync از Bookmarkهایتان یک بکاپ بگیرید و آنها را در کروم و فایرفاکس همگام‌سازی کنید.

 

۳. از یک صفحه مشترک استفاده کردن
با استفاده از یک New tab مشترک، دیگر نیازی نیست که وقت‌تان را برای پیدا کردن وبسایت‌های پرکاربرد هدر دهید. افزونه‌ی FVB Speed dial به شما اجازه می‌دهد تا Speed dialهای گروهی ایجاد کنید، پس‌زمینه را به دلخواه شخصی‌سازی کنید، و خیلی کارهای دیگر که می‌توانید با آن انجام دهید.

 

۴-انتقال دادن لینک‌ها و تب‌ها
Copy-Paste کردن لینک‌ها، از فایرفاکس به کروم، کاری کسل‌کننده و وقت‌گیر است. با افزونه‌ی Open In Chrome، شما می‌توانید به راحتی همه‌ی لینک‌هایتان را از فایرفاکس به کروم انتقال دهید. همچنین این افزونه از بازکردن لینک‌ها در صفحات وب نیز پشتیبانی می‌کند.

 - بهینه سازی فایلهای css و js پوسته وردپرس

معمولا هر پوسته ووکامرس یا وردپرس دارای چندین فایل js و css است که باید بهینه شوند.
اگر از افزونه کش وردپرس استفاده کنید در تنظیمات آن قابلیت فشرده سازی یا minify کردن استایل و جاوا هستی دارد که با تنظیم آن میتوان تمام فایلهای js و css را فشرده کرده و تنها یک فایل جاوا و یک فایل استایل در سایت لود کرد. اگر به هر دلیلی نمیخواهید از افزونه های کش بهره‌گیری کنید بهترین گزینه افزونه Autoptimize میباشد. این افزونه زیاد ساده و کاؤمد بوده تا براحتی بتوانید فایلهای غیر بایسته را از سورس سایت حذف و فایلهای CSS و JS را فشرده کنید. قبل از این در نوشتار ای با عنوان بهینه سازی قالب وردپرس با افزونه Autoptimize به آموزش تنظیمات این افزونه نیرومند پرداخته ایم که میتوانید با مطالعه آن نهایت بهینه سازی قالب وردپرس را داشته باشید.
۵- طراحی قالب ووکامرس استاندارد

با طراحی قالب وردپرس اختصاصی یا همان طراحی قالب ووکامرس میتوانید سایتی بهینه داشته باشید.
طراحی پوسته ووکامرس اختصاصی با توجه به نیاز هر فروشگاه صورت میگیرد و به انگیزه حذف بسیاری از موارد ناخواسته و غیرضروری که معمولا در قالبهای بیگانه وجود دارند باعث افزایش سرعت ووکامرس میشود. خدمات و تعرفه های تعرفه بهینه سازی سایت ووکامرسی پوسته هایی که در مارکتهای بیگانه یا ایرانی برای فروش عمومی قرار میگیرند جنبه عمومی دارند برآیند اینکه شدنی است بسیاری از بخشهای هر پوسته با سوژه فروشگاه شما همخوانی نداشته باشد و نمایش آنها باعث تفریق سرعت بارگذاری ووکامرس و وردپرس میشود.

به سرانجام تعلیم افزایش سرعت ووکامرس و وردپرس رسیدیم در صورتی که سوالی دارید در تقسیم نگرش های همین مطلب مطرح کنید.

افزونه‌ی Open with chrome، همین کار را برای مرورگر کروم انجام می‌دهد. اگر از xmark و EverSync برای مدیریت کردن بوکمارک‌هایتان استفاده می‌کنید، می‌توانید از این افزونه‌ی Open In Chrome هم برای همگام‌سازی speed dialها، و بازکردن تب‌هادر مرورگرها نیز استفاده کنید.

 

۵. نصب افزونه‌های مشترک
تا جایی که ممکن است افزونه‌هایی را نصب کنید که در هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس وجود دارند. این کار باعث می‌شود زمانی که از یک مرورگر به مرورگر دیگر می‌روید، رابط کاربری و دنباله‌کار، ثابت باقی بماند. در زیر تعدادی از افزونه‌ها که در هر دو مرورگر کروم و فایرفاکس وجود دارند آورده شده‌است.

 

افزونه‌ shareaholic: برای bookmark کردن و به اشتراک گذاشتن محتوای وبسایت‌های مختلف
افزونه Evernote clearly: برای مشاهده صفحات وب به صورت واضح تر و کوچکتر
افزونه nimbus screenshot:برای عکس گرفتن و تفسیر کردن اسکرین شات‌ها

 

۶. وصل کردن ویژگی‌های منحصربفرد مرورگرها به‌هم
مرورگر کروم از ویژگی‌های منحصربفرد عالی برخوردار است که باعث شده کاربران نتوانند از آن دل بکنند. همینطور برای فایرفاکس ویژگی‌های خاصی وجود دارد که در کروم نمی توان یافت. خبر خوب این است که افزونه‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند ویژگی‌های خاص هر مرورگر را به هم وصل کنند.

 

افزونه‌های مرورگر, ذخیره‌سازی پسوردها

مرورگرهای کروم و فایرفاکس از مرورگرهای موفق دنیای وب هستند.

 

FAUXBAR
اگر از طرفداران نوار وضعیت فایرفاکس هستید، میتوانید با افزونه‌ی FAUXBAR آن را به کروم انتقال دهید. برای فعال کردن این افزونه، می‌توانید از نوار ابزار آن را انتخاب کنید و یا اینکه برای آن یک میانبر بر روی صفحه‌کلید تعریف کنید.

 

مرورگر کروم, همگام‌سازی پسوردها

 

Hide Caption Titlebar Plus
افزونه‌ای طراحی‌شده برای فایرفاکس که به شما اجازه می‌دهد تا نوار عنوان را مخفی کنید. این کار باعث می‌شود که شما نوار عنوان زیباتر و کوچک‌تری همچون نوار ابزار کروم، همراه با صفحه‌نمایش بزرگ‌تری در اختیار داشته باشید.

 

۷. تلفیق نگاه و احساس
نه تنها از نظر عملکرد، بلکه از نظر ظاهری نیز می‌توانید کروم و فایرفاکس را بیشتر باهم ادغام کنید؛ کاری که می‌تواند جذابیت بیشتری برای شما هنگام کار کردن با این مرورگرها برای شما به ارمغان بیاورد. برای این کار می‌توانید از تم‌هایی که از توسعه‌دهنده‌گان یکسانی هستند استفاده کنید. برای مثال اگر شما از تم LavaFox V2 برای فایرفاکس استفاده می‌کنید، می‌توانید از همتای آن، یعنی LavaChrom هم برای مرورگر کروم بهرمند شوید. علاوه بر این، با افزونه‌ی stylish یک تم سفارشی را برای هر دوی این مرورگرها تعریف کنید و ظاهری شیک‌تر به آنها بدهید.

 

همگام‌سازی پسوردها, افزونه‌های مرورگر

همگام‌سازی مرورگر گوگل کروم و مرورگر موزیلا فایرفاکس

 

۸. استفاده از میانبر‌های صفحه کلیدی مشترک
میانبرهای صفحه کلید در مرورگرهای مختلف از کروم و فایرفاکس به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ بدین معنی که همه‌ی آنها یک کار یکسانی را انجام می‌دهند. برای مثال در هر دوی این مرورگرها، از ترکیب Ctrl + T برای باز کردن یک Tab جدید و از Ctrl + D برای Bookmark کردن صفحه‌ی جاری استفاده می‌شود. سعی کنید همه‌ی میانبرهای کلیدی مشترک را به خاطر بسپارید و از آنها برای بالا بردن سرعت گردش کاری‌تان استفاده کنید. اما اگر مایل هستید که این میانبر‌ها را با سلیقه‌ی خودتان سفارشی کنید، افزونه‌ی customizable shortcuts برای Firefox و افزونه‌ی shortkeys برای کروم این کار را به راحتی انجام می‌دهد.

 

۹. اشتراک‌گذاری Notepad
چه مایل به درست‌ کردن یک لیست‌کاری باشید و یا یادداشت کردن چیزی، در هر دو حالت، جای خالی یک دفترچه‌ یادداشت دیجیتالی آماده را احساس می‌کنیم.
برخی اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب همچون writer یا simplenote می‌تواند انتخاب عالی برای این کار باشد.

 

۱۰. همگام‌سازی حرکت مرورگرها
ممکن است شما توجه زیادی به چگونگی پاسخ‌های مرورگرتان در هر مرحله از کار با آن نداشته باشید، اما این امر به مرور به بخشی از جریان‌کاری شما تبدیل می‌شود. برای جابجایی راحت‌تر بین فایرفاکس و کروم، پاسخ‌های آنها را به یک شیوه یکسان تنظیم کنید.

 

در اینجا چند روش را که می‌توانید انجام دهید برای شما مثال می‌زنیم:
استفاده از موتور جستجوی یکسان و کلیدهای میانبر یکسان
استفاده از یک Home page مشترک
استفاده از پوشه‌ی دانلود مشترک

تنظیم کردن یکسان حرکت Tabها در هر دو مرورگر


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.