قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

۹ اصطلاح رایج در اینترنت که باید بدانید

این فهرست نگاهی دارد به ریشه ۹ کلمه مرتبط با کامپیوتر. این عناصر لزوما لغت‌شناسانه نیستند، اما بیشتر تلاش‌هایی هستند برای پیدا کردن خالقان آنها یا اولین‌باری که در جهان کامپیوتر استفاده شدند. من سعی کرده‌ام کلماتی را که به اندازه کافی مرسوم هستند، گردهم بیاورم. بنابراین این فهرست تلفیقی از اصطلاحات تکنیکی و محاوره‌ای است. اگر کلماتی هستند که من جا انداخته‌ام، یا فکر می‌کنید که در مورد اصطلاح خاصی اشتباه کرده‌ام، نظرتان را بگویید. در این‌جا بدون ترتیب خاصی به ریشه‌واژه‌های مصطلح در عالم کامپیوتر می‌پردازم.

 

هات‌میل/ گوگل

چون این دو کلمه بیش از آنکه اصطلاحی کامپیوتری باشند، شرکت‌های کامپیوتری هستند، تصمیم گرفته‌ام که دوتایشان را در کنار هم قرار دهم. هات‌میل را به یاد دارید؟ یکی از اولین برنامه‌های ایمیل که به‌طور گسترده در دسترس قرار گرفت. نام هات‌میل به یکی از موسسان این شرکت یعنی صابر باتیا برمی‌گردد. وقتی که او سعی می‌کرد نامی برای سرویس جدیدش انتخاب کند، نهایتا به کلمه هات‌میل رسید، چون حروف HTML را داشت که زبان اساسی برای نوشتن صفحه‌های وب است. درواقع نام سرویس در اصل HoTMaiL بود. ریشه گوگل واقعا اینقدر حیرت‌آور نیست. این نام در واقع بلوفی بود در مورد اینکه این موتور جست‌وجوی جدید چه اطلاعات زیادی را می‌تواند نشان دهد و ارائه کند. گوگل در واقع املای غلط کلمه googol به معنای عدد یک و صد صفر در جلویش است. گوگل نسبت به کلمه بکراب که نام سابقش بود، انتخاب بهتری به نظر می‌رسد.

 

ویکی

شاید بدانید و شاید هم نه که یک ویکی در اینترنت، گروهی از سایت‌های به هم پیوسته است که از کنش متقابل کاربر ساخته می‌شود. ویکی‌پدیا، متاپدیا و دایره‌المعارف دراماتیکا همگی نمونه‌های از الگوی «ویکی» هستند. ریشه نام ویکی هم خیلی ساده است. به زبان مردم هاوایی، ویکی ویکی به معنای «سریع» است. وارد کانینگهام، خالق اولین ویکی به این نتیجه رسید که «ویکی» آنلاین، راهی آسان و سریع برای دسترسی به سایت‌ها و اطلاعات است.

 

ویروس

یک ویروس کامپیوتری، بسیار شبیه یک ویروس بیولوژیکی است. هر دوی آنها، کد خود را در سیستم‌های در حال کار وارد می‌کنند تا سیستم را بهم بزنند و خودشان را بازتولید کنند. به لحاظ تئوری، کلمه ویروس به‌عنوان یک اصطلاح کامپیوتری را اولین‌بار فرد کوهن در سال ۱۹۸۴ در مقاله‌اش «آزمایش‌های ویروس‌های کامپیوتری» به کار برد. اگرچه پیش از انتشار این مقاله، در دهه ۱۹۷۰ توسط دیوید جرولد، نویسنده داستان‌های علمی- تخیلی استفاده شده بود؛ در داستان او یک برنامه کامپیوتری به نام ویروس وارد یک کامپیوتر می‌شود و این برنامه ویرانگر سرانجام توسط برنامه‌ای به نام آنتی‌بادی نابود می‌شود.

 

باگ (اشکال)

باگ شاید به‌خاطر داستان جالبش، معروف‌ترین کلمه باشد. وقتی که گریس هوپرع یکی از پیشگامان برنامه‌نویسی برای کامپیوتر داشت روی هاروارد مارک دوم (کامپیوتری الکترومکانیکی) کار می‌کرد، هنگام ردیابی یک خرابی در کامپیوترش، متوجه می‌شود و علتش شب‌پره‌ای بود که روی دستگاه رله‌گیر افتاده بود. شب‌پره‌ای را که او پیدا کرد، می‌توان در موزه اسمیتیونیون دید. همان‌طور که شاید بعضی از شما فکر می‌کنید این اولین‌بار نبود که از کلمه باگ برای توضیح عملکرد نامناسب یک سیستم از این کلمه استفاده می‌شد. برای مثال توماس ادیسون در دفترچه یادداشت‌هایش از کلمه باگ استفاده کرده بود. اگرچه این هوپر بود که این کلمه را به عالم کامپیوتر آورد.

 

پینگ

پینگ‌ها که بخشی از یک روش محبوب حمله گروه هکرها هستند، درواقع شیوه معمول حمله‌های «انکار سرویس» یا همان DDoS هستند. اگرچه آنها اول با فرستادن یک پیام و محاسبه زمان رفت و برگشت آن، برای آزمایش در دسترس بودن یک هاست یا آی‌پی مورد استفاده قرار می‌گرفتند. همان‌طور که بعضی از خوانندگان باهوش ما توجه دارند، این مورد شباهت زیادی با عملکرد چنین کلمه ردیاب صوتی دارد. در ردیاب صوتی، پینگ صدای یک سیستم ردیاب صوتی در حال کار را تقلید می‌کند و در واقع این الهام‌بخش مایک موس در جریان ساختن پینگ‌ها شد.

 

کوکی‌ها

من این کلمه را به‌خاطر ریشه‌های مشکوک در اول فهرست آورده‌ام. اول تعریفی از کوکی‌های HTTP. کوکی‌ها برای ذخیره اطلاعات کاربر و پخش این اطلاعات بین یک وب‌سایت و یک مرورگر استفاده می‌شوند. از کوکی برای تایید یک کاربر و مهیا کردن دسترسی آسان‌تر به سایت‌هایی که با پسورد یا پیش‌فرض‌های مختلف کاربر است، استفاده می‌شود. دلیل استفاده از کلمه کوکی به نظر می‌رسد از مقایسه با بیسکوییت‌های شانسی می‌آید، دسرهای فست‌فود‌های ساده چینی که در آن کاغذی با یک شانسی هست. برنامه‌نویسان قدیم کامپیوتر باید تحت‌تاثیر شباهت‌های برنامه‌ای که از طریق کدش اطلاعات را ذخیره می‌کند، با تحفه‌هایی که از درون بیسکوییت‌های شانسی بیرون می‌آید، قرار گرفته باشند.

 

بیت

یک بیت اساسی‌ترین واحد محاسبه کامپیوتری است. وقتی که اولین زبان‌های کامپیوتر داشت گسترش پیدا می‌کرد، دودویی به‌عنوان ساده‌ترین و تاثیرگذارترین زبان برای به کار انداختن کامپیوترها پدیدار شد. یک بیت، شکل مختصرشده کلمات «رقم دودویی» است. این اختصار به کلمه «بایت» هم مربوط می‌شود که به واحدهای چندگانه اطلاعات و بیشتر هشت بیتی مربوط می‌شود.

 

فایروال (دیوار آتشین)

یک فایروال، ابزاری است که شبکه‌ها را از دسترسی بدون اجازه و دستکاری‌ها محافظت می‌کند. در زندگی واقعی، فایروال‌ها ساختارهایی هستند که برای جلوگیری از انتشار آتش‌ها یا نیروهای مخرب مشابه ساخته می‌شوند. در عالم کامپیوتر نیز فایروال‌ها خیلی تفاوتی ندارند. اگرچه به جای آتش، فایروال‌ها در عالم کامپیوتر در مقابل ویروس‌ها، هکرها و کرم‌ها ایستادگی می‌کنند. کرم‌ها شبیه ویروس‌ها هستند، اما نیازی ندارند که خودشان را به اطلاعات موجود ضمیمه کنند و بنابراین بسیار بیشتر مستعد انتشار در سراسر شبکه‌ای از کامپیوترهاست درست مثل آتش.

 

اسپم

اسپم وحشتناک است. هم در شکل کامپیوتری‌اش و هم در فرم صورتی لاستیکی‌مانندش (کنسرو ژامبون). این دو کلمه بیش از آنچه فکرش را بکنید اشتراکاتی دارند. اسپم کامپیوتری برگرفته از یک کمدی از گروه کمدی مونتی‌پیتون است که در کافه‌ای اجرا می‌شد که در دستور غذایی‌اش ژامبون نقش اساسی داشت. در سبک کاری مونتی‌پیتون، شخصیت‌ها (شامل همسرایان وایکینگ‌ها) ترانه‌ای را می‌خوانند که تقریبا به‌طور کامل عبارت است از کلمه اسپم. وقتی این طرح کمدی برای تبلیغ کنسرو ژامبون استفاده شد، این واژه به عالم کامپیوتر راه یافت که به معنای ایمیل‌ها و آگهی‌های ناخواسته است. در دهه ۱۹۸۰، شرکت‌های آگهی آنلاین تلاش کردند این کلمه را به‌عنوان مخفف «تبلیغات فروش و تجارت» جا بیندازند.

همان‌‌طور که می‌‌دانید در محیط ویندوز برای اتصال به یک شبکه خاص نظیر اینترنت، بایستی یک کانکشن (Connection) ساخت و از طریق آن به شبکه مورد نظر متصل شد. هنگامی که شما کانکشن را توسط ویندوز می‌‌سازید، کانکشن در قسمت Network Connections قابل دسترسی است. حال فرض کنید می‌‌خواهید این کانکشن را کپی کرده و در یک کامپیوتر دیگر استفاده کنید. چنین چیزی امکان‌‌پذیر نخواهد بود. چاره این کار، ساخت یک کانکشن پرتابل (Portable) یا قابل‌‌حمل است. به طوری که بتوان آن را کپی کرد و در هر محلی استفاده نمود. در این ترفند به معرفی نحوه ساخت یک کانکشن پرتابل در محیط ویندوز XP، ویستا و 7 خواهیم پرداخت.

 

برای این کار:
پیش از هر کاری بایستی اطمینان پیدا کنید قابلیت نمایش پسوند فایل‌‌ها در محیط ویندوز فعال است. بدین منظور از منوی Start به Control Panel بروید. سپس وارد Folder Options شده و در پنجره باز شده به تب View بروید. اکنون اطمینان پیدا کنید گزینه Hide extensions for known file types تیک نخورده باشد. اگر این گزینه تیک خورده بود، تیک آن را بردارید و بر روی OK کلیک کنید.

حال در محیط دسکتاپ یا هر محل دیگری، بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > Text Document را انتخاب کنید.
برای آن یک نام دلخواه انتخاب کنید و پسوند آن را به pbk تغییر دهید (به عنوان مثال Connection.pbk).
اکنون این فایل تازه ساخته شده را اجرا کنید.
خواهید دید که پیغامی ظاهر می‌‌شود که بایستی بر روی دکمه OK کنید.
پنجره جدیدی ظاهر خواهد شد. از اینجای کار نحوه کار کاملاً مشابه ساخت یک کانکشن جدید در ویندوز است. کافی است شبکه‌‌ای که قصد اتصال به آن را دارید را انتخاب کنید و مراحل کار را طی کنید.

دقت داشته باشید به دلایل امنیتی در صورتی که کانکشن را به یک ویندوز دیگر کپی کنید، Username و Password کانکشن، بازیابی نخواهد شد.

سرویس ایمیل و پیام‌رسان یاهو از جمله سرویس‌هایی هستند که کاربران ایرانی نیز در آنها حضور فعال دارند و درصد بالایی از کاربران این سرویس‌ها را تشکیل می‌دهند. استفاده کاربران از ایمیل و پیام‌رسان یاهو (یاهو مسنجر) موجب شده است تا بسیاری از آنها فهرست دوستان، آشنایان و حتی بستگان خود را توسط این سرویس مدیریت کنند و هنگام استفاده از سرویس‌های دیگر نیز با وارد کردن فهرست مخاطبان از این سرویس محبوب، مخاطبان خود را به سرویس‌های جدید اضافه کنند.

اگر شما هم جزو کاربران سرویس‌های یاهو هستید و به‌طور اتفاقی یک یا چند نفر از مخاطبان خود را از جمع مخاطبان ایمیل یا نرم‌افزار یاهو مسنجرتان حذف کرده‌اید، به کمک روش زیر و امکانات جدید یاهو می‌توانید این مخاطبان را مجددا به فهرست‌تان برگردانید. برای استفاده از این قابلیت ‌باید به روش زیر عمل کنید:

1‌‌ـ‌ ابتدا به محیط کاربری خود در سرویس ایمیل یاهو وارد شوید.

2‌‌ـ‌ به تب Contacts مراجعه کنید.

3‌‌ـ‌ روی منوی کشویی View کلیک کرده و گزینه Deleted Contacts را انتخاب کنید. (از میانبرهای موجود در ستون سمت چپ نیز می‌توانید این گزینه را انتخاب کنید)

4‌‌ـ‌ پس از طی مرحله 3، فهرستی از مخاطبان حذف شده در اختیار شما قرار خواهد گرفت که در آن مشخص شده است مخاطب حذف شده مربوط به سرویس ایمیل یاهو بوده است یا سرویس یاهو مسنجر. پس از پیدا کردن مخاطب موردنظر می‌توانید با کلیک روی گزینه Restore آن مخاطب را مجددا به فهرست مخاطبان خود اضافه کنید.

توجه: انتخاب چند مخاطب و بازیابی گروهی آنها و حذف یک یا چند مخاطب به‌طور کامل نیز از همین بخش امکان‌پذیر است.

مهاجرت به یک سرویس دهنده جدید شبکه های اجتماعی مانند گوگل پلاس، می تواند دردسرهای خاص خود را داشته باشد. پیدا کردن و افزودن مجدد دوستان، ایجاد دایره ها (Circles)، انجام تنظیمات حفظ حریم شخصی و ... اما دانستن برخی ترفندها می تواند کار را برای شما ساده تر کند.

خوشبختانه در ادامه لیستی شامل ۷ ترفند گوگل پلاس آماده شده است که کارها را برای شما بسیار آسان خواهد کرد.

 


۱- تنظیمات فونت

اگر از کاربران مای اسپیس بوده اید حتماً دلتان برای آن فرمت های مختلف فونتها تنگ شده است. جای نگرانی نیست زیرا در گوگل پلاس می توانید با استفاده از دستورات *bold* و _italics_ یا -strikethough- متن یک نوشته را به ترتیب ضخیم، مایل و یا حتی خط دار کنید.

 

۲- برچسب زدن دوستان در نوشته ها

اگر مطلبی را منتشر کرده اید و می خواهید دوستان شما نیز متوجه آن شوند می توانید نام آنها را برچسب (Tag) بزنید. تنها کافیست قبل از اسم آنها از نشانه های + یا @ استفاده کنید.

 

 

۳- استفاده از لینک های ثابت

لینک های کوتاه و ثابت هنگامی که می خواهید لینکی را با دیگران به اشتراک بگذارید بسیار سودمند هستند. برای یافتن یک لینک ثابت و کوتاه از مطلبی که به توسط شما یا دیگران اشتراک گذاشته شده است کافی است لینک مربوط "تاریخ" کنار آن مطلب را کپی نمایید.

 


4- مطالب گوگل پلاس را در فیسبوک و توییتر به اشتراک بگذارید

اگر هنوز قصد یک مهاجرات کلی به گوگل پلاس را ندارید و دوستان دیگری در سایت های فیسبوک و توییتر دارید مطالب خود را مستقیماً برای آنها به اشتراک بگذارید. با استفاده از افزونه تهیه شده برای مرورگر گوگل کروم انجام اینکار بسیار آسان است. پس از نصب گزینه جدیدی به گوگل پلاس شما اضافه خواهد شد.

 

۵- ویرایش تصاویر

یکی از امکانات جالب گوگل پلاس قسمت ویرایش تصاویر آن است. جهت انجام اینکار ابتدا عکس مورد نظر را باز کرده و گزینه "Actions" را انتخاب کنید. پس از آن گزینه های زیادی برای ویرایش یک عکس در اختیار شما قرار داده خواهد شد.

 

۶- ارسال پیام خصوصی

اگر می خواهید به صورت خصوصی برای یکی از دوستانتان پیامی را ارسال کنید کافی است نام آنها را در ابتدای مطلب مورد نظر برچسب گذاری کنید.

 

۷- ارسال ایمیل به شما

با استفاده از قابلیت ارسال ایمیل، دوستان شما می توانند مستقیماً از طریق پروفایل گوگل پلاس برایتان ایمیل ارسال نمایند. برای انجام این تنظیمات به قسمت پروفایل خود رفته و گزینه "Edit profile" را انتخاب کنید. در زیر قسمتی که عکس شما وجود دارد گزینه "Send an email" دیده می شود آنرا انتخاب و "Allow people to email me from a link on my profile" را تائید کنید.

منبع:

روزی نیست که خبری در مورد هک شدن نشنویم. این در حالی‌است که کاربران اینترنتی روزبه‌روز با آموختن روش‌هایی جدید بر امنیت خود می‌افزایند. در این مقاله بر روی امنیت بیشتر در جیمیل تمرکز خواهیم کرد و به شما راه‌هایی ساده برای داشتن امنیتی بیشتر نشان خواهیم‌داد.
قبل از آن‌که اطلاعات کاربریتان را وارد کنید، نوار آدرس مرورگر خود را بررسی نمایید

طبق عادت بیشتر کاربران اینترنتی بدون این‌که از درست بودن آدرس سایتی که در آن هستند اطمینان حاصل کنند اقدام به وارد کردن نام‌کاربری و رمز خود می‌کنند. هکرها هم از این عادت ما باخبر هستند. آن‌ها با ساختن صفحه‌ای اینترنتی مشابه صفحه‌ی ورود به جیمیل با یک آدرس تقلبی ما را فریب می‌دهند. با ورود به این آدرس تقلبی و وارد کردن اطلاعات کاربری، نام‌کاربری و رمز عبور شما به راحتی هرچه تمام‌تر به دست هکر محترم می‌افتد!

ووکامرس (WooCommerce) افزونه ای زیاد حرفه‌ای و رایگان است که به کمک آن می‌توان فروشگاه اینترنتی برای هر نوع فعالیتی ایجاد کرد. ووکامرس  نزدیک  هیچ گونه محدودیتی ندارد و برای هر نوع امکانی، افزونه‌ای مجانی یا غیر رایگان در گزین کردن شما پیمان می‌دهد. با به کارگیری ووکامرس می توانید هر محصولی را به راحتی در وب سایت خود به فروش برسانید.

ووکامرس به نوع ای طراحی شده که به راحتی با وردپرس یکی کردن شود. این افزونه دوست داشتنی ترین طریق برای تبدیل وب سایت به یک فروشگاه آنلاین است، بطوری که هم به مالکان وب سایت و هم به طراحان کنترل کامل کسب و کار آنلاین را می دهد. ووکامرس به گونه‌ای چیره دست و کاربرپسند است که در حال آماده ۴۲ درصد از فروشگاه‌ های اینترنتی را به خود گزین کردن داده است. با به کارگیری ووکامرس می توانید هر محصولی اعم از محصولات دیجیتال و محصولات فیزیکی را در هر شکل و اندازه ای به فروش برسانید.

 

فروشگاه ووکامرس

 
ویژگی‌های تجارت الکترونیک با ووکامرس

ووکامرس امکانات بسیار مفیدی دارد که مایه برتری آن شده است. برخی از این امکانت به شرح ذیل می باشد:

    فروش هر گونه محصول از آنگونه محصولات فیزیکی، مجازی و هر گونه خرید و فروش
    اضافه کردن شمار نامحدود فرآورده و تصویر
    اضافه کردن دسته‌ها، برچسب‌ها و ویژگی‌های محصول
    نمایش امکان نرخ‌دهی و امتیازدهی به محصولات
    شخصی‌سازی موقعیت فروشگاه
    ذخیره‌سازی و فیلتر کردن محصولات
    و…

 

مهم نیست اندازه فروشگاه شما چقدر است، بهینه سازی پسندیده موتور های جستجو (سئو) در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار است. بعضی از کسب و کارهای آفلاین می توانند با انجام کار و جنبش در مکانی خاص، مشتریانی به دست آورند و در تجارت خود کامیاب شوند. افزایش سئوی وردپرس ولی چشم وهمچشمی آنلاین بحران زیاد بزرگتری است و دستیابی به کامیابی در آن به مراتب سخت تر می باشد.

 

سئوی ووکامرس

 

اگر چه این نوشتار بر روی تقویت SEO در بازرگانی الکترونیکی با ووکامرس تمرکز دارد بسیاری از این نکات را می تاب برای هر وب سایتی به کار برد.از چک‌کردن جیمیل خود در مکان‌های عمومی تا حد امکان بپرهیزید

 

keylogger حفاظت جیمیل از هک شدن

 

تاکنون چیزی در مورد Keyloggerها شنیده‌اید؟ کی‌لاگرها برنامه‌هایی هستند که تمامی حروفی که یک کاربر اینترنتی تایپ می‌کند را به‌صورت یک فایل متنی به آدرس ایمیلی ارسال می‌کند. از آن‌جایی که این برنامه‌ها به‌صورت مخفی کار خود را انجام می‌‌دهند، ما از حضور آن‌ها بی‌خبر هستیم.

پس یادتان باشد که اگر با رایانه‌ای غیر از رایانه‌ی خود در حال وارد شدن به جیمیل خود هستید، ممکن است یک کی‌لاگر در کمین باشد!

 

تمامی ایمیل‌های دریافتی خود را به طور خودکار در اکانتی دیگر کپی کنید

تعداد بی‌شماری برنامه‌ی کی‌لاگر وجود دارد و بدیهی‌است که ما قادر به کنترل کردن و از بین بردن آن‌ها نیستیم. پس بهتر است یک اکانت ایمیل پشتیبان داشته باشیم و ایمیل‌های دریافتی اکانت اصلی‌مان را به طور خودکار به آن فوروارد کنیم تا اگر احیانا اکانت اصلی‌مان مورد حمله قرار گرفت، ایمیل‌های مهممان را از دست نداده باشیم.

اما برای این کار چه باید بکنیم؟

یک آدرس ایمیل دیگر به عنوان ایمیل پشتیبان می‌سازیم. یادتان باشد که رمز عبور این اکانت با اکانت اصلی نباید یکی باشد.
وارد اکانت اصلی می‌شویم و به قسمت تنظیمات ایمیل می‌رویم.

 

mail settings حفاظت جیمیل از هک شدن

 

پس از کلیک کردن بر روی لبه‌ی "Forwarding and POP/IMAP" گزینه‌ی "Forward a copy of incoming mail to" را انتخاب می‌کنیم.
در کادر مربوطه آدرس ایمیل پشتیبان را وارد می‌کنیم.

 

forwarding options 300x128 حفاظت جیمیل از هک شدن

 

با این کار می‌توانید در مکان‌های عمومی ایمیل آدرس دومتان را چک کنید تا جیمیل اصلیتان در امان بماند.

 

در بازه‌های زمانی مشخص فعالیت‌های جیمیلتان را کنترل کنید

جیمیل این امکانی را فراهم کرده تا شما بتوانید تمامی فعالیت‌های اخیر جیمیلتان را کنترل و بررسی کنید. برای این کار به قسمت پایینی صفحه‌ی جیمیلتان بروید و همانند تصویر بر روی Details کلیک کنید. صفحه‌ی جدید باز خواهد شد که به شما آخرین فعالیت‌های جیمیلتان را نشان می‌دهد. با کدام IP آدرسی و از کدام کشور و در چه زمانی از جیمیلتان استفاده شده.

 

acc activity حفاظت جیمیل از هک شدن

 

اگر فعالیت مشکوکی را مشاهده کردید و آی‌پی آدرسی غیر از آی‌پی آدرس خود دیدید بر روی دکمه‌ی "Sign out of all other sessions" کلیک کنید تا تمامی فعالیت‌های قبلی به حالت تعلیق بروند.

 

از کلیک کردن بر روی لینک‌های دروغین بپرهیزید

وب‌سایت‌هایی وجود دارند که برای هکرها و افراد سودجو این امکان را فراهم می‌کنند که ایمیلی دروغین و کذب برای شما بفرستند. این سایت‌ها حتی به این افراد اجازه می‌دهند تا از آدرس ایمیل‌هایی به ظاهر واقعی برای فعالیت‌های سودجویانه‌ی خود استفاده کنند.

وارد جیمیلتان شده‌اید. ایمیلی از نشانی‌هایی مانند noreply@google.com ، gmailteam@google.com یا support@gmail.com دریافت کرده‌اید که می‌گوید شما باید پسورد خود را تعویض کنید و برای این کار وارد لینک زیر شوید. یادتان باشد که گوگل هرگز چنین کار مسخره‌ای را نمی‌کند که به شما ایمیل بفرستد و بگوید پسوردتان را بدون دلیل عوض کنید!‌ نتیجه می‌گیریم که آدرس ایمیل‌های فوق‌الذکر چیزی جز آدرس‌های دروغین و ساختگی نمی‌باشد.

 

از پسوردهای دشوار استفاده کنید

فکر کنم در این مورد نیاز به توضیح اضافه‌تری نیست و همه‌ی شما از این موضوع باخبر هستید که باید رمزی انتخاب کنید که فقط خودتان بدانید و قابل حدس زدن نباشد!

حتماً برای شما هم پیش آمده است که ای میلی را برای کسی فرستاده اید و گیرنده، به هر دلیلی، اظهار بی اطلاعی می کند و می گوید ای میلی از شما دریافت نکرده یا اینکه آن را باز نکرده و متن آن را نخوانده است و شما هم نمی توانید مطمئن باشید که او راست می گوید یا خیر اما آیا ابزاری برای اطمینان شما وجود دارد یا خیر که در جواب باید گفت بله به این صورت که اگر از کاربران Microsoft Outlook و Exchange Server باشید می توانید به راحتی هنگام فرستادن ای میل، بخواهید که رسیدی هنگام باز شدن آن ای میل برای اطلاع شما فرستاده شود. اما از آنجا که اکثر ما این روزها از ای میل های تحت وب مثل یاهو، جی میل، هات میل و امثال آن استفاده می کنیم و این سرویس ها ویژگی فوق (مانند Microsoft Outlook) را ندارند، امروز می خواهیم روشی رایگان و ساده معرفی کنیم که کاربران ای میل های تحت وب هم بتوانند «رسید» باز شدن ای میل توسط گیرنده را به محض خوانده شدن ای میل دریافت کنند. این روش رایگان است و با تمامی سرویس های ای میل نیز سازگار است. سرویسی که این کار را برای شما امکان پذیر می کند SpyPig نام دارد. این سرویس به محض اینکه ای میل شما را گیرنده آن باز کرده و بخواند، پیغامی برای آگاهی شما می فرستد. این پیغام حاوی اطلاعات دیگری مانند IP گیرنده ای میل و تعداد دقیق دفعاتی که او متن ای میل شما را باز کرده و خوانده است نیز هست. استفاده از SpyPig بسیار آسان است. کافی است به این سایت مراجعه کنید و کارهای زیر را انجام دهید.

 

▪ قدم اول: ای میل خود را در جعبه متنی مربوطه وارد کنید (ای میلی که می خواهید پیغام های مربوط به خوانده شدن ای میل های ارسالی تان را در آن دریافت کنید).

▪ قدم دوم: عنوانی برای پیغام هایی که از این سرویس دریافت خواهید کرد انتخاب کنید و در جعبه متنی مربوطه وارد کنید (مثلاً بنویسید: «رسید دریافت ای میل توسط آقای فلانی»).

 

▪ قدم سوم: یک تصویر به دلخواه از بین تصاویر انتخاب کنید (پیشنهاد می شود تصویر خالی سفید را انتخاب کنید تا گیرنده ای میل شما، متوجه نشود که شما دارید از این سرویس استفاده می کنید).

 

▪ قدم چهارم: حداکثر تعداد پیام های دریافتی را مشخص کنید (یعنی حداکثر چند دفعه می خواهید وقتی که ای میل شما را گیرنده آن باز کرد برای شما پیغام فرستاده شود).

 

▪ قدم پنجم: دکمه Click to Activate My SpyPig را بزنید.

 

▪ قدم ششم: بعد از کلیک کردن، کمی صبر کنید تا شماره انداز شروع به شمارش معکوس کند. قبل از رسیدن آن به صفر، این تصویر را با drag & drop در صفحه متن ای میل خود (که در پنجره ای دیگر در حال نوشتن آن هستید) بیندازید.

 

▪ قدم هفتم: ای میل خود را به روش معمول خود ارسال کنید. بعد از طی مراحل فوق کار به اتمام می رسد حالا به محض باز شدن ای میل توسط گیرنده، پیغامی برای شما فرستاده می شود و می گوید که چند بار ای میل مربوطه باز شده است و IP گیرنده چه بوده است. دفعه بعد که بخواهید از این سرویس استفاده بکنید هم باز باید همین قدم ها را تکرار کنید. البته به یاد داشته باشید که حتماً ای میلی که می فرستید باید HTML باشد (و نه متن ساده) و دریافت کننده نیز باید HTML فعال داشته باشد.

حتما تا به حال راجع به کنترل یک کامپیوتر از راه دور یا همان Remote Assistance چیزهایی شنیده اید.در این روش شما از طریق برنامه Windows Messenger این ارتباط و کنترل را برقرار خواهید کرد. شما از این طریق میتوانید کنترل سیستم دوست خود را که در برنامه Windows Messenger با او در ارتباط هستید کنترل کنید و برای مثال به او در برطرف کردن مشکل احتمالی سیستمش کمک کنید و مشکل را برای او حل کنید و یا حتی برعکس عمل کنید.


حتما تا به حال راجع به کنترل یک کامپیوتر از راه دور یا همان Remote Assistance چیزهایی شنیده اید.در این روش شما از طریق برنامه Windows Messenger این ارتباط و کنترل را برقرار خواهید کرد. شما از این طریق میتوانید کنترل سیستم دوست خود را که در برنامه Windows Messenger با او در ارتباط هستید کنترل کنید و برای مثال به او در برطرف کردن مشکل احتمالی سیستمش کمک کنید و مشکل را برای او حل کنید و یا حتی برعکس عمل کنید. قابلیت Remote Assistance این امکان را برای شما فراهم می آورد که فرد دیگری را که اطلاعات بیشتری در مورد کامپیوتر دارد دعوت کنید که به سیستم شما متصل شده و صفحه نمایش سیستم شما را مشاهده کند و پیشنهاداتی را برای رفع اشکالات موجود در سیستم شما ارائه دهد یا تصحیحاتی را روی سیستم شما انجام دهد و در صورت تمایل حتی میتوانید کنترل موقت سیستم خود را در اختیار او قرار دهید تا اشکالات موجود را برطرف کند.
برای این منظور ادامه مقاله را دنبال کنید : روی آیکن My Computer راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.وارد شاخه Remote شده و در حالت انتخاب بودن تیک عبارت Allow Remote Assistance invitations to be send from this computer را بررسی کنید. اگر در حالت انتخاب شده نبود آن را فعال کنید.اگر میخواهید فردی که از او برای برطرف کردن اشکالات سیستم خود کمک خواسته اید قادر باشد که عملیات مختلف را از راه دور روی سیستم شما انجام دهد روی دکمه Advanced کلیک کرده و تیک کنار عبارت Allow this computer to be controlled remotely را در حالت انتخاب قرار دهید و روی دکمه OK کلیک کنید. مجددا روی دکمه OK در پنجره System Properties کلیک کنید تا این پنجره بسته شود.
حالا برای شروع عملیات مراحل زیر را دنبال کنید : در ابتدا اطمینان حاصل کنید که شما و فردی که قرار است به شما کمک کند ( یا برعکس ) به اینترنت متصل بوده و از طریق Windows Messenger با یکدیگر در تماس باشید. روی آیکن Windows Messenger در سمت راست نوار وظیفه دابل کلیک کنید تا برنامه Windows Messenger اجرا شود. ( برای اجرا کردن برنامه Windows Messenger میتوانید از طریق مسیر Start - All Programs - Windows Messenger نیز اقدام کنید )در لیست Online واقع در پنجره برنامه Windows Messenger روی اسم فردی که میخواهید به کمک شما بیاید راست کلیک کرده و بعد از لیستی که ظاهر میشود روی عبارت Ask for Remote Assistance کلیک کنید.اگر فرد مورد نظر درخواست شما را بپذیرد پیامی ظاهر میشود و از شما سوال میکند که آیا اجازه میدهید که دوست شما صفحه مونیتور شما را مشاهده کند یا خیر؟ برای تأیید پیام و اجازه دادن به دوست خود روی Yes کلیک کنید.
در پنجره Remote Assistance پیامی را در قسمت Message Entry تایپ کرده و روی Send کلیک کنید. این پیغام برای دوست شما نمایش داده میشود. اگر کامپیوترتان مجهز به میکروفن و بلندگو باشد میتوانید روی Start Talking کلیک کرده و یک ارتباط صوتی را با دوست خود ایجاد کنید.از این به بعد دوست شما میتواند در هنگام ارتباط با شما تمامی عناصری را که در صفحه نمایش شما ظاهر میشود مشاهده نموده و در صورت لزوم راهنماییهای لازم را با تایپ پیامهایی به شما ارائه دهد. همچنین دوست شما میتواند با کلیک روی دکمه Take Control سیستم شما را در اختیار بگیرد. برای اینکه بتوانید کنترل کامپیوتر خود را مجددا به دست بگیرید میتوانید روی کلید Esc در صفحه کیبورد و یا فشردن دکمه Stop Control واقع در پنجره Remote Assistance این کار را انجام دهید. برای پایان دادن به ارتباط نیز باید در پنجره Remote Assistance روی Disconnect کلیک کنید.حالا فرض کنید فردی که از او کمک میخواهید در Windows Messenger به صورت Online نباشد. در این حالت میتوانید با انجام مراحل زیر و با ارسال یک E-Mail از او درخواست کمک کنید :
ابتدا از طریق منوی Start وارد برنامه Help and Support شوید. در پنجره Help and Support روی عبارت Invite a friend to connect to your computer with remote assistance در زیر مجموعه Ask for Assistance کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشود روی عبارت Invite Someone to help you کلیک کنید ( در این لحظه باید حتما به اینترنت متصل باشید ).
در فضای Or use e-mail area از پنجره Remote Assistance آدرس e-mail شخص مورد نظر را تایپ نموده و روی عبارت Invite this person کلیک کنید.در کادر Message واقع در پنجره Remote Assistance - E-Mail an Invitation متن درخواست کمک خود را تایپ کرده و اگر مایلید کمی درباره مشکل خود بنویسید. سپس روی Continue کلیک کنید.
در صفحه بعدی مدت زمانی را برای از بین رفتن دعوت تایپ کنید و سپس یک رمز عبور نیز مشخص کنید تا شخص مورد نظر از آن برای ارتباط با شما استفاده کند. بعد روی Send Invitation کلیک کنید تا درخواست شما به صورت E-Mail برای شخص مورد نظر ارسال شود. اگر مراحل را صحیح انجام داده باشید

پس از خاتمه کار پیامی ظاهر شده و شما را از صحت عملیات مطلع میکند. بعد از پذیرش دعوت توسط فرد مورد نظر شما ارتباط شما از طریق Remote Assistance با کامپیوتر شخص مورد نظر برقرار میشود و میتوانید از اطلاعات علمی او بهترین استفاده را ببرید. توجه داشته باشید که در تمام این مراحل شما میتوانید خود فرد یاری رسان باشید



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.