قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

چند شوخی جدید در موتور جستجوی «گوگل»

شرکت «گوگل» یکی از شرکت‌هایی است که به گنجاندن شوخی‌های مختلف در میان سرویس‌های خود معروف است.  هم اکنون قصد داریم به معرفی چند شوخی جدید دیگر در موتور جستجوی «گوگل» بپردازیم.

با فرا رسیدن فصل زمستان، «گوگل» یک شوخی زمستانی در نظر گرفته است! عبارت «let it snow» را در «گوگل» جستجو کنید تا شاهد بارش برف بر روی صفحه جستجو باشید! هنگامی که صفحه پر از برف شد هم می‌توانید با استفاده از ماوس بر روی صفحه نقاشی کنید. کلیک بر روی دکمه Defrost نیز بارش برف را از ابتدا آغار خواهد کرد.

 

برای مشاهده شوخی دیگر «گوگل»، عبارت «do a barrel roll» را جستجو کنید. این بار شاهده چرخش 360 درجه‌ای صفحه نتایج جستجو خواهید بود!

 

جستجوی عبارت «tilt» یا «askew» نیز کج شدن صفحه‌ی جستجو را به همراه خواهد داشت!

 

یکی از دلایلی که «گوگل» این شوخی‌ها را ارائه کرده است، نشان دادن قدرت تکنولوژی «CSS3» بر روی مرورگرهای جدید است.

 

از شوخی‌های دیگر «گوگل» می‌توان به جستجوی عبارت «ascii art» اشاره کرد. با جستجوی این عبارت، لوگوی «گوگل» به حالت کدهای «اَسکی» تبدیل خواهد شد.

 

جستجوی عبارت «recursion» به معنای «بازگشت» باعث می‌شود تا گوگل مجدد همین لغت را برای جستجو به شما پیشنهاد بدهد! با کلیک بر روی این لغت، این چرخه همچنان ادامه پیدا می‌کند.

 

جستجو نمودن عبارت «anagram» نیز یک شوخی دیگر گوگل را به همراه خواهد داشت. با جستجوی این عبارت، گوگل یک عبارت جدید به نام «nag a ram» را به شما پیشنهاد می‌کند. این موضوع زمانی جالب می‌شود که بدانید «Anagram» یک نوع بازی با کلمات محسوب می‌شود که در آن با به هم ریختن یک عبارت، بایستی یک عبارت جدید معنی‌دار ایجاد کنید. هر چند nag a ram در زبان انگلیسی یک عبارت معنی‌دار نیست!

پس از آن‌که شرکت «گوگل» از سرویس جدید خود به نام «گوگل پلاس» رونمایی کرد، نوار سیاه رنگی به بالای تمامی صفحات «گوگل» اضافه شد. درون این نوار، لینک سرویس‌های مختلف «گوگل» و ابزارهای مرتبط با «گوگل پلاس» قرار دارد. اما این نوار سیاه رنگ، به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیامده است. از این رو مسئولان شرکت «گوگل» تصمیم گرفتند تا یک نوار جدید با ظاهری زیباتر و امکاناتی بهتر ارائه کنند. این نوار که در بالای تمامی صفحات «گوگل» و محصولات آن نظیر «گوگل پلاس» و «جی‌میل» قرار می‌گیرد ظاهری شفاف داشته و علاوه بر امکانات قبلی دارای یک قسمت جستجو برای جستجوی محتویات وب نیز هست. اما این نوار زیبا، هنوز توسط خود «گوگل» برای عموم کاربران عرضه نشده است. در صورتی که دوست دارید زودتر از دیگر کاربران این نوار را تست و مشاهده کنید، در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه فعال‌سازی نوار جدید «گوگل» بپردازیم.

بدین منظور:

ابتدا وارد صفحه اصلی «گوگل» به نشانی http://www.google.com شوید.

حال بایستی وارد محیط ویرایشگر محتویات وب مرورگر خود شویم. نحوه وارد شدن به این محیط در هر یک مرورگرهای مختلف به صورت زیر است:

• Web Console مرورگر «فایرفاکس»: کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+K

• JavaScript Console مرورگر «گوگل کروم»: کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+J

• Dragonfly مرورگر «اپرا»: کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+I

• Developer Tools مرورگر «اینترنت اکسپلورر»: کلید F12 و سپس تب Script

پس از باز شدن کادر یا صفحه ویرایشگر، کد زیر را Copy کرده و عیناً Paste نمایید:

 

=document.cookie="PREF=ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD

en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds;path

domain=.google.com";window.location.reload();;/=

سپس کلید Enter را بزنید.

اکنون کادر یا صفحه ویرایشگر را ببندید و صفحه «گوگل» خود را یک بار Refresh کنید.

خواهید دید که نوار جدید «گوگل» نمایان خواهد شد.

در صورتی که قصد دارید مجدد نوار قبلی جایگزین شود، همانند روش بالا عمل کرده و این کد را وارد نمایید:

 

=document.cookie="PREF=ID=:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD

en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds; path=/; domain=.google.com";;()window.location.reload

هدف اصلی کمپانی گوگل سامان دادن به کل اطلاعات دنیاست، در حقیقت گوگل این کار را برای راحتی کاربران انجام می دهد و به آنها کمک می‌کند تا هر آنچه را که نیاز دارند پیدا کنند. البته برخی براین باورند که گوگل در تلاش است که کنترل تمام دنیا را در دست گیرد و از طرفی نیز بیشتر کاربران به جای کار با دیگر سایت‌ها، کار جستجوی خود را با این سایت انجام می دهند.

واضح است که کار عمده این سایت مربوط به این موتور جستجوگر است، ولی اگر به این سایت سری بزنید با دیگر خدمات فوق العاده آن آشنا خواهید شد. برای مثال از سرویس‌های دیگری چون نرم‌افزارهای خارق‌العاده گوگل تا اپلیکیشن‌های دریافت یا ارسال message می‌توان نام برد. البته برخی از این سرویس‌ها توسط خود شرکت طراحی می شوند، در حالی که دیگر سرویس‌ها را کمپانی‌های دیگری برای گوگل طراحی می کنند. در ادامه به بررسی سرویس‌های موجود روی این سایت اشاره می کنیم.

 

Google email

سال 2004 کمپانی گوگل اعلام کرد که علاوه بر داشتن سایت جستجوگر خود، سرویس ایمیل جدیدی برای تعداد محدودی از کاربرانش راه اندازی خواهد کرد. در ابتدا هر فردی نیاز داشت تا دعوت‌نامه‌ای از یکی از دوستان خود داشته باشد تا بتواند در Gmail عضو شود. ولی بعد از گذشت 3 سال هر کسی توانایی عضویت در این سایت را به صورت جداگانه پیدا کرد.

یکی دیگر از مزایای این ایمیل، ذخیره کردن «Message»های جابه‌جا شده Gmail به شکل conversation است، به طوری که این پیام‌ها به شکل خودکار در قسمت آرشیو فایل‌تان قرار می‌گیرند.

 

GTalk

Google Talk سرویس خارق‌العاده‌ای از گوگل است که سال 2005 معرفی شد و برای ایجاد ارتباط بین کاربران مختلف برنامه‌نویسی شده بود. در حقیقت در این نرم‌افزار کاربران به یکدیگر message می‌فرستادند. برای استفاده از این سرویس کاربر نیاز دارد تا نرم افزار GTalk را روی رایانه اش دانلود کند و پس از آن به آسانی از آن بهره ببرد. به عبارت دیگر این اپلیکیشن web-based نیست. البته در این سرویس علاوه بر چت کردن، می توانید فایل‌هایی با حجم زیاد را در صورتی که اینترنت‌تان سرعت بالایی داشته باشد، در شبکه ارسال کنید.

از دیگر قابلیت‌های گوگل تاک امکان برقراری مکالمه به شکل VOIP است، در اینجا شما می‌توانید با شخص مورد نظرتان در اینترنت به شکل زنده صحبت کنید. تنها وسیله مورد نیاز برای انجام این کار داشتن میکروفن و بلندگوست.

 

Google checkout

اگر شما به صورت آنلاین خریدهایتان را انجام می‌دهید، این نرم‌افزار می‌تواند کاربردهای فراوانی برای شما داشته باشد. برای مثال تصور کنید که از چند سایت مختلف در آن واحد می خواهید خرید کنید، بنابراین لازم است اطلاعات مربوط به کارت اعتباری‌تان را در تک تک این سایت‌ها وارد کنید. گوگل check out در حقیقت این کار را به شکل خودکار برای شما انجام می دهد.

برای انجام این پروسه شما لازم است در گوگل account داشته باشید، سپس اطلاعات مربوط به حساب بانکی‌تان را در آن قسمت وارد کنید. بقیه کارها را خود گوگل برایتان برنامه‌ریزی کرده است.

 

Google calendar

تقویم گوگلی سال 2006 به دیگر سرویس‌ها اضافه شد. برای تمام اعضا (member)های سایت این نرم‌افزار در دسترس قرار دارد. در حقیقت این تقویم برای برنامه‌ریزی بسیار مناسب است، چرا که شما می‌توانید با کمک دوستان‌تان این قسمت را پر کنید. برای مثال برنامه‌های مختلف تفریحی را در آن قرار دهید یا تاریخ تولد افراد مورد علاقه‌تان را برای این که از یادتان نرود در آن ذخیره کنید.

گام به گام با سئوی ووکامرس
یکی از پرطرفدارترین فروشگاه ساز های موجود بر اساس وردپرس ووکامرس (Woocommerce) می باشد، به عبارت بهتر می توان گفت ووکامرس یک افزونه وردپرس است که کاربران می توانند برای ایجاد فروشگاه های اینترنتی با به کارگیری وردپرس، متعلق به کاربرد نمایند. علت محبوبیت و شهرت ووکامرس امکانات بی اندازه آن است که شرایط ایجاد یک فروشگاه اینترنتی چیره دست را برای کاربران به صورت مجانی فراهم می نمایند.
مطالب آموزشی متعددی در اینترنت وجود دارد که وضعیت دانلود، نصب و استفاده از ووکامرس را می توان با به کارگیری آنها آموخت، ما در این نوشتار قصد داریم در رابطه با سئو ووکامرس صحبت نماییم. سئو ووکامرس یک مساله بسیار با اهمیت در برپایی یک فروشگاه اینترنتی با استفاده از ووکامرس می باشد و انگیزه آن اهمیت داشتن ترافیک بالا برای یک تارنما فروشگاهی می باشد. همان طور که گفته شد ووکامرس یک فروشگاه ساز حرفه ای بر اساس وردپرس است و فقط برای ایجاد فروشگاه های اینترنتی مورد استفاده قرار می گیرد. برای یک فروشگاه اینترنتی هیچ چیز با اهمیت تر از جذب شدامد بالا نمی باشد و بهترین روش جذب ترافیک برای یک وب سایت جذب و افزایش شدامد ارگانیک از راه موتورهای جستجوگر می باشد، لذا می توان گفت که سئو ووکامرس از اهمیت زیاد بالایی برخوردار می باشد.

چگونه یک تارنما ایجاد شده با ووکامرس را برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی نماییم؟
امروزه به دلیل آنکه تعداد فروشگاه ساز های طراحی شده برای برپایی فروشگاه های اینترنتی بسیار زیاد شده اند و در ضمن مقالات متعددی درباره هر یک از آنها تألیف شده است، یافتن نکات صحیح و بنیادین برای سئوی یک وب سایت ووکامرس شغل مشکلی است. با هستی آنکه مقالات متعددی در این زمینه تألیف شده اند اما اکثر آنها همگی آنچه را که برای سئوی یک تارنما ووکامرس دربایستن است پوشش نمی دهند. ما در این نوشتار منظور داریم نکات بنیاری و اساسی برای سئو کردن یک وب سایت ووکامرس را برای شما بیاوریم الی بتوانید با به کارگیری آن وب سایت ووکامرس خویش را در رتبه بندی ها به رتبه های بالاتر برسانید و وانگهی بیشترین ترافیک ممکن را برای وب سایت ووکامرس خود جذب نمایید. خب بیایید آشکارا به سراغ این نکات برویم.

انتخاب هاست مناسب
انتخاب هاست پسندیده برای ووکامرس از اهمیت زیاد بالایی برخوردار می باشد. شما باید برای تارنما ووکامرس خود یک هاست معتبر که به احسان تمثال بندی شده باشد، برگزیدن نمایید. بعضی افراد انگار می کنند برگزیدن هاست اهمیت چندانی ندارد و کل هاست ها از کیفیت و ارزش یکسانی برخوردار می باشند. شدنی است در برخی از تارنما ها که کاربری های متفاوتی و ویژه ای دارند گزینش هاست چندان اهمیت نداشته باشد ولی برای فروشگاه های اینترنتی وخدمات سئوی وردپرسی که با استفاده از ووکامرس برپایی شده اند انتخاب هاست زیاد مهم و کارایی گذار است. نوشتار تاثیر هاست در سئو را مطالعه کنید و اگر شما هدف های ابهت برای خود تعیین نموده اید و قصد دارید در گویه فروش اینترنتی از موفقیت بسیاری برخوردار شوید، باید وب سایتی داشته باشید که شمار بازدید کنندگان آن بسیار بسیار باشد و شمار صفحات محصولات آن بیش از چند صد صفحه باشد، برای برپایی چنین وب سایتی شما حتما باید یک هاست نیرومند و معتبر جاسازی نمایید.

هر کاربر می تواند به تعداد دلخواه از این تقویم‌ها داشته باشد و در صورت تمایل برای دیدن تاریخ مورد نظر، همگی آنها را در یک پنجره مشترک باز کند.

 

Google Docs

در قسمت پرونده‌های گوگلی در حقیقت تمام نرم افزارهای لازم برای انجام کارهای بازرگانی‌تان در دسترس شما قرار دارد؛ برای مثال شما می توانید اپلیکیشن های به شکل ورد، اکسل و presentation را در این فضای اینترنتی ایجاد و ذخیره کنید. در حقیقت با این کار این امکان برای شما به وجود می آید که اطلاعات مورد نیازتان را در حافظه‌ای از جنس اینترنت داشته باشید تا در صورت نیاز در جاهای مختلف به آن دسترسی پیدا کنید. پس با استفاده از این سرویس‌دهنده، داده‌ها در رایانه‌ای خاص قرار ندارد و احتمال از دست دادنشان به دلایل مختلف کمتر می‌شود.

علاوه بر اینها گوگل امکان ایجاد تغییرات در یک فایل خاص از سوی چند کاربر را فراهم کرده است. مثلا تصور کنید گروهی از همکاران در حال انجام کاری مشترک روی یک پروژه واحد هستند. مدیریت این پروژه با کمک Google Docs بسیار برای شرکت آسان‌تر خواهد شد، در کنار آن با کمک این نرم‌افزار می‌توان پروژه را در مدت زمان کمتری انجام داد.

 

Google Maps

این سرویس Google برای نشان دادن نقشه مناطق مختلف کاربرد دارد. با آن شما می‌توانید براحتی تا ریز‌ترین قسمت یعنی حتی خیابان منطقه موردنظرتان را مشاهده کنید. اگر دوست دارید درخصوص مسیریابی می توانید کروکی مکانی را که قصد دارید به آنجا بروید، پیدا کنید. یکی دیگر از قابلیت‌های این نرم‌افزار نمایش ترافیک موجود در منطقه‌هایی خاص است.

گوگل با اضافه کردن walking direction به این سیستم در سال 2008، به کاربران این امکان را داد که حتی بتوانند مسیرهای کوتاهی را که ماشین توانایی عبور از آنها را ندارد، پیدا کنند. پیش از آن تنها مسیرهای که ماشین می توانست از آنها تردد کند، در این نقشه نمایش داده می شدند.

 

Google Earth Map

این نرم‌افزار نقشه کلی دنیا را به شما نشان می‌دهد، پس اگر تمایل دارید در زمینه کره زمین و جاهای مختلف آن اطلاعات به روز داشته باشید، می‌توانید از آن استفاده کنید. کمپانی KeyHole سال 2005 این سرویس را برای گوگل طراحی و راه‌اندازی کرده است. علاوه بر این، قابلیت زوم کردن روی مناطق متفاوت را نیز برای کاربران به وجود آورده است.

 

Google Desktop

شاید برایتان پیش آمده باشد که دنبال اطلاعات خاصی در رایانه‌تان باشید ولی نتوانید آن را پیدا کنید. یا دنبال ایمیل مخصوصی هستید در بین هزاران email، اما باز هم در دسترس‌تان نباشد. گوگل Desktop نرم‌افزاری است که برای انجام تمام این کارها طراحی شده است. اگر دوست دارید آن را داشته باشید، تنها لازم است روی رایانه‌تان دانلود کنید. سپس می‌توانید تمام کارهای مرتبط کردن اطلاعات موجود را به این ابزار بسپارید.

 

iGoogle

تنها راه برای جمع‌آوری تمام وب‌سایت‌های مورد علاقه‌تان در یک جای مشخص را می‌توانید به‌وسیله سرویسی خاص با نام iGoogle انجام دهید. در این صفحه اختصاصی شما می‌توانید تمام شبکه‌های اخباری مورد نظر و دیگر شبکه‌ها را قرار دهید تا در صورت نیاز با یک کلیک براحتی از آنها استفاده کنید.

 

Google Health

آیا تا به حال شده شما دکترتان را عوض کنید؟ دکتر جدید به احتمال زیاد برای تشخیص بیماری شما نیاز دارد اطلاعاتی در زمینه بیماری‌های پیشین شما داشته باشد. گوگل Health تنها راه ذخیره تمام این اطلاعات در یک‌جاست تا در صورت نیاز، آن را به پزشک جدیدتان نشان دهید.

اگر از کاربران مرورگر Opera باشید حتماً می‌دانید که اگر قصد جستجوی یک عبارت در موتورهای جستجوی معروف نظیر گوگل را داشته باشید، می‌توانید با استفاده از قسمت جستجویی که در خود مرورگر تعبیه شده است مستقیماً عبارت مورد نظر را جستجو کرده و نتیجه را در صفحه نتایج موتور جستجو مشاهده کنید. اما تعداد سایت‌هایی که امکان جستجوی مستقیم در آن‌ها فراهم است محدود است. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه جستجوی مستقیم سایت‌های دلخواه در مرورگر اپرا بپردازیم. به طوری که دیگر بدون نیاز به سایت مورد نظر و با استفاده از قسمت جستجوی مرورگر اپرا محتویات سایت مورد نظر را جستجو کنید.

 

برای این کار:
ابتدا به سایت مورد نظر مراجعه کنید.
اکنون در قسمت جستجوی سایت، یک عبارت دلخواه را وارد نموده و آن را جستجو کنید.
پس از نمایش صفحه نتایج، به آدرسی که در نوار آدرس مرورگر درج شده است دقت کنید. خواهید دید که درون آدرس، عبارتی که جستجو کرده بودید به چشم می‌خورد. این عبارت را پاک کنید و به جای آن عبارت «s%» را وارد کنید. اکنون کل آدرس را Copy کنید.
حال درون مرورگر، از منوی Tools به Preferences بروید.
سپس در تب Search بر روی Add کلیک نمایید.
اکنون در قسمت Address، آدرس کپی شده را Paste نمایید.
در قسمت Name نام سایت و در قسمت Keyword دو حرف ابتدایی نام سایت را وارد نمایید.
بر روی دکمه OK در هر دو پنجره‌ی باز کلیک کنید.
اکنون کافی است در نوار جستجو، دو حرفی که در قسمت Keyword وارد کردید را به علاوه عبارت مورد جستجو وارد نموده و Enter بزنید. خواهید دید که عبارت مورد جستجو در سایت مورد نظر شما جستجو خواهد شد.

به عنوان مثال اگر ما قصد داشته باشیم در سایت imdb.com به صورت مستقیم جستجو کنیم، ابتدا به این سایت می‌رویم.
در قسمت جستجو به فرض عبارت beytoote را وارد می‌کنیم.
پس از نمایش صفحه نتایج، چنین آدرس در اختیار خواهیم داشت:

http://www.imdb.com/find?q=beytoote&s=all

به جای عبارت beytoote، عبارت s% را وارد می‌کنیم:

http://www.imdb.com/find?q=%s&s=all

اکنون اگر موارد یاد شده در بالا را انجام دهیم و در قسمت Keyword عبارت im را وارد کنیم، با جستجوی عبارت «im beytoote» عبارت beytoote به طور مستقیم در سایت IMDB جستجو خواهد شد.

البته دقت داشته باشید این روش بر روی همه سایت‌ها صادق نیست. برخی سایت‌ها سیستم جستجوی متفاوتی دارند که سبب می‌شوند این ترفند بر روی آنها جواب ندهد.

تنظیمات مختلفی از پنجره Options در مرورگر اینترنت‌اکسپلورر قابل تغییر است؛ اما تعدادی از کاربران چندان تمایلی به نمایش تمام این تنظیمات ندارند و برخی دیگر نیز قصد دارند با اعمال محدودیت در این بخش، دسترسی افراد غیرمجاز به این تنظیمات را کنترل و مسدود کنند.

اگر شما هم به هر دلیل می‌خواهید دسترسی به این تنظیمات را محدود کنید، می‌توانید با استفاده از ترفند زیر، هریک از تب‌های موجود در پنجره Internet Options در مرورگر اینترنت‌اکسپلورر نسخه 9 را که قصد داشته باشید از دید کاربران مخفی کنید.

 

1 ـ از منوی استارت ابزار Run را فراخوانی کنید (می‌توانید کلیدهای Win + R را نیز فشار دهید)

 

2 ـ عبارت regedit را در آن وارد کنید تا پنجره ویرایش رجیستری باز شود.

 

3 ـ مسیر زیر را در رجیستری دنبال کنید:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel

 

4 ـ در ناحیه‌ای خالی از بخش سمت راست، کلیک راست کرده و از منوی New گزینه DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید.

 

5 ـ با توجه به تبی که قصد دارید از دید کاربران مخفی شود، نام مورد نظر را به مقدار ایجاد شده در مرحله 4 اختصاص دهید.

به‌عنوان مثال ما برای پنهان‌سازی تب General از نام GeneralTab استفاده می‌کنیم. (نام‌های مربوط به تمام تب‌ها در پایان ترفند نوشته شده است)

 

6 ـ روی مقدار ایجاد شده دوبار کلیک کنید و عدد آن را از صفر به یک تغییر دهید.

 

7 ـ کار به پایان رسیده است و با بستن ویرایشگر رجیستری ‌باید قادر به مشاهده تغییرات باشید. چنانچه با مراجعه به بخش تنظیمات مرورگر، تغییرات را مشاهده نکردید یک‌بار رایانه را راه‌اندازی مجدد کنید.

توجه: نام‌های موردنیاز جهت مخفی‌کردن تب‌ها در مرحله 5 عبارتند از:

GeneralTab, SecurityTab,PrivacyTab, ContentTab, ConnectionsTab, ProgramsTab, AdvancedTab

چنانچه کلمه یا عبارتی را در موتورهای جستجو سرچ کنید بعد از آن هر بار که مایل به سرچ باشید اگر اولین حرف کلمه جدید مثل کلمات سرچ شده قبلی باشد کلمه ها و عبارات سرچهای قبلی هم ظاهر می شوند ٬ بدین ترتیب اگر کاربر دیگری از کامییوتر شما استفاده کند به راحتی متوجه سرچهای شما می شود .
برای پاک کردن جستجوهای قبلی کافیست کلمه یا عبارت سرچ شده را Highlight کرده و سپس کلید Delete را روی صفحه کلید فشار دهید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.