قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

روش تایپ 10 انگشتی با صفحه کلید

در این گفتار به اختصار روش تایپ 10 انگشتی آموزش داده می شود. همانطور که می دانید، تایپ ده انگشتی مهارتی است که به شما امکان می دهد تا بدون نگاه کردن به صفحه کلید، با سرعتی بیش از 5برابر افراد عادی (180حرف در دقیقه) تایپ نمایید.

 

ارزش و اهمیت تایپ ده انگشتی

مدت دوره آموزش تایپ حرفه ای، به طور معمول در آموزشگاه های فنی و حرفه ای 4 ماه است که گاهی بیشتر نیز می شود. اما معتقدم که جهت آموزش این مهارت به افرادی که واقعاً انگیزه و پشتکار یادگیری آن را داشته باشند، یک جلسه نیز کافی بوده و بعد از آن در صورتی که تمرین مرتب و مکرر کنند، به مرور زمان در حد تایپیست های حرفه ای آموزش دیده ظاهر خواهند شد.


قدم اول

به صفحه کلید نگاه کنید. دو تا از دکمه های صفحه کلید روی خود برجستگی های کوچکی دارند که وجود آنها کمک می کند تا موقعیت این دو دکمه را حتی در تاریکی یا بدون نگاه کردن نیز بتوان پیدا کرد. دکمه های مذکور، حروف F و J می باشند. انگشت اشاره دست راست خود را روی حرف J و انگشت اشاره دست چپتان را روی حرف F بگذارید.


قدم دوم

دو انگشت سبابه خود را روی دکمه SPACE مستقر نموده و 6 انگشت باقیمانده را به ترتیب روی دکمه های کنار حروف F و J بگذارید. (البته بدون فشردن دکمه ها) با مستقر شدن دستتان در این حالت، موقعیت تمامی دیگر کلیدها، نسبت به این 8 کلید ردیف وسط، قابل دسترس می باشد. این 8 دکمه را کلیدهای خانه (HOME KEYS) می نامند.

لازم به یادآوری است که علت مرتب نبودن دکمه های صفحه کلید به ترتیب الفبایی، آرایش آنها به ترتیب میزان کارایی است. 8 کلید خانه، پرکاربردترین حروف صفحه کلید به شمار می روند.


قدم سوم

برای تایپ کردن، هر کلیدی را که می خواهید فشار دهید باید از میان 8 انگشت ردیف وسط، فقط یک انگشت که به آن دکمه نزدیکتر است از جای خود بلند شده، کلید مذکور را فشرده و دوباره به جای خود بازگردد. پس از بازگشت انگشت به موقعیت اولیه، انگشت بعدی جهت فشردن دکمه بعدی از جای خود بلند شده، دکمه را فشرده و به جای خود باز می گردد. همینطور، هر دکمه ای را که می خواهیم فشار دهیم، فقط یک انگشت برای فشردن آن از جای خود حرکت کرده، آن کلید را فشرده و دوباره به جای خود باز می گردد.

 

روش تایپ 10 انگشتی با صفحه کلید

 

شروع تایپ سرعتی به روش صحیح:

به عنوان شروع، دست خود را به روش گفته شده روی کلیدهای مبنا گذاشته و هر یک از کلمات زیر (یا دیگر کلمات دلخواه) را در برنامه WORD به قدری تایپ کنید که احساس نمایید نوشتنشان (بدون نگاه به صفحه کلید) برایتان آسان شده است. هر کلمه، حدوداً دو خط.


الف) تمرین با حروف ردیف وسط:

سم، کشک، گک، ات، لب، شک،

بات،بابا ،الب، شبی، یاس، سال، لاک،

کمال، شیما، مینا، امشب، لک لک، نم نم


ب) تمرین با حروف ردیف وسط و بالا:

ضش، صس، ثی، قب، فب، چک، جک، حک، خم، هن، عت، غت

ضامن، صبا، ثمین، قلیان، فلفل، چنگک، جنگل، خلاص، همیشه، علما، غلام

فسنجان، فسقلی، فکستنی، ثنایی، قلقلی، قشنگ، عقاب، خفن، خنک


پ) تمرین با حروف ردیف های وسط، بالا و پایین:

ظش، طس، زی، رب، ذب، /ک، .م، ون، ئت، دت، زکی، رشت، دادار

ظله، طشت، زورو، رب انار، بند رخت، ظالم، طالبی، زنبور، روزی، ذلیل، دهکده، نائب،آبله

(نکته1: جهت نوشتن حرف آ کلیدهای SHIFT+H را بفشارید.)

(نکته2: کلید SHIFT همواره با انگشت کوچک دست مخالف دستی که حرف مربوطه را می زند فشرده می شود)

ملاحظه،کبوتر،آشکار

 

روش تایپ 10 انگشتی با صفحه کلید

 

قدم چهارم :

در شروع کار، ممکن است اجرای این روش، کمی برایتان دشوار بوده و یا احساس کنید روش کندی است. اما فراموش نکنید که به مرور زمان آنقدر در این کار ماهر خواهید شد که سرعت نوشتنتان با صفحه کلید چندان فرقی با سرعت نوشتن با خودکار نخواهد داشت.

تمارین مربوط به کلیدهای اعداد، در اینجا آورده نشده، اما جهت اطلاع از انگشت متناظر با هر عدد، به رنگ دکمه ها در شکل زیر دقت نمایید. (کلیدهای همرنگ با انگشت مشابهی فشرده می شوند)

 

ممکن است با بلند شدن یک انگشت، انگشت دیگری نیز به طور غیر ارادی از جای خود بلند شود، اما این موضوع ایرادی نداشته و مهم این است که حتماً پس از فشار دادن دکمه مورد نظر، هر دو انگشت به جای اولیه خود باز گردند.

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده بودید که چگونه میتوان به مدت زمان روشن بودن کامپیوتر پی برد؟ با استفاده از ترفندی که هم اکنون به شما معرفی میکنیم میتوانید به راحتی و با تایپ یک دستور بفهمید که از مدت زمان روشن بودن کامپیوتر شما چه مدت گذشته است.

 

آموزش گوگل آنالیتیکس – رسیدگی آمارگرفتن و افزایش فروش وبسایت

عرضه بر پای بست، تقاضا بحثی است که از پیشترها در دنیای اقتصاد بوده. و احساس در موردنیاز مشتری، لازمه پیدا کردن مسیر پیش‌رو و آینده کاری هر کسب‌وکار است.


بحثی که در این پست که با شما همراهان میهن وردپرس می‌خواهیم رسیدگی کنم در باره دست موزه کاربردی Google Analytics است، که به آنالیز آمارگرفتن سایت می‌پردازد. پیش از آنکه وارد بحث افزار آمارگیر گوگل شویم لازم دیدم در رابطه با آمارگیری و عرضه بر بنیاد درخواست توضیحاتی بدهم که فهم پیشه Google analytics برای شما راحت‌تر شود.


ما هرروزه در دنیای اطرافمان با آمارگیری و عرضه بر پای بست، درخواست روبرو هستیم، ساده‌ترین مثالی در این مورد می‌تونیم بزنیم این هست که، مادر خانواده وقتی می‌خواهد غذایی را صحیح کند، با پروا از شمردن و شناختی که از سلیقه غذایی فرزندانش دارد غذایی را صحیح نمی‌کند که افراد خانواده همنشین ندارند، مثلاً در خانه ما خورشت بادمجان درست نمی‌شود چون آمار غذایی من را دارند، پس با توجه به این سوژه آن فرآورده (خورشت بادمجان) در منزل ما عرضه نمی‌شود. این مثال در مورد کوچک‌ترین عنصر جامعه بود یعنی خانواده. ۱ مثال سایر از شهر شیراز بزنیم، در شیراز فست‌فودی هست که با توجه به منوی غذایی متفاوتی که دارد فقط یک گونه از ساندویچ‌هایشهایش (هات‌داگ) سرشناس شده، و این فست‌فود با آماری که از مشتریانش داشته این فرآورده را سریع‌تر به مشتری ارائه می‌دهد، یا به زبانی عامیانه روی اون محصول مانور می‌دهد. یا کارخانه‌هایی را می‌بینید که محصولی را ارائه می‌دهند اگر با استقبال ملت روبرو شدند که محصول را سود ده می‌دانند در غیر این چهره وقت و سرمایه خویش را صرف آن نمی‌کنند.


اگر شما هم وب‌سایتی دارید اما هنوز از گوگل آنالیتیکس بهره‌گیری نمی‌کنید، احد از درهای فوق‌العاده پیشرفت کسب‌وکارتان را بر روی خودتان بسته‌اید! ما در میهن وردپرس اینجاییم تا به شما بگوییم این در را بازکنید و با چشم انداز شگفت‌انگیز افزایش فروش – افزایش شدامد – پیروان شیدا و… روبه‌رو شوید! درستی اگر یک وبمستر غیرحرفه‌ای هستید روی گفتگو ما با شما نیست! بعد لطفاً همین الآن این صفحه را ترک کنید و از سایت‌ها، ادوات و افزونه‌های منسوخ کهنه مثل x و افزونه‌های آمارگیر و… برای وب‌سایتتان بهره‌گیری کنید.


خب با مهم بودن آمارگیری آشنا شدیم، اما حالا که کسب‌وکار اینترنتی به جایگاهی رسیده که خیلی از کارها با فروش اینترنتی به رونق رسیدند، پس دریافتن آمارگرفتن کاربران سایت به یک ریشه-بن-بیخ مهم تبدیل شده. اینجاست که دست موزه Google Analytics به داد یک صاحب سایت می‌رسد و مثل یک تیم آمارگیر تمام رفتار یک کاربر را از زمانی که وارد سایت شما می‌شود (Session) بررسی می‌کند. مثلاً کدام صفحه کم‌تر دیده‌شده، کدام صفحه کاربر وقت اکثریت در آن گذرانده،، یا حتی کاربر از چه طریقی سایت شمارا پیداکرده و…


خب اگر شما هم بررسی سلیقه و رفتار کاربران را لازمه کسب‌وکار مجازی خویش میدانید، پس در این دوره آموزشی که گروه وطن وردپرس بر پای بست، کار با این آلت سودمند و مهم گوگل یعنی Google Analytics برای شما حاضر کرده همراه باشید.


گوگل آنالیتیکس یا گوگل آنالیز دقیقا چیست؟

اگر بخواهیم گوگل آنالیتیکس را توصیف کنیم، باید بگوییم گوگل آنالیتیکس یعنی یک تیم قدرتمند، آن‌هم به‌صورت ۲۴ ساعته که با روش‌های فوق حرفه‌ای همه‌روزه وب‌سایت شما و بازدیدکننده های شمارا آنالیز می‌کنند و حتی ریزترین جزئیات کاربرانتان را در اختیارتان پیمان می‌دهند، آن‌هم به‌صورت رایگان! خب این عالی نیست بلکه فوق‌العاده است! بعد با این آموزش کاربردی وطن وردپرس همراه باشید.


گوگل آنالیتیکس ابزاری است برای آمارگیری و تحلیل و رسیدگی رفتار کاربر در وب‌سایت که می‌توان با استفاده از آن فروش وب‌سایت را افزایش داد. اما این پیشه نیازمند تکنیک‌های بازاریابی اینترنتی خواهد بود در این تعلیم سعی شده تکنیک‌های بازاریابی اینترنتی و تحلیل رفتار کاربر در وب‌سایت و همچنین ارتقای تجربه کاربری وب‌سایت با استفاده از این شمردن و داده‌ها به ساده‌ترین شکل ممکن روشنگری دیتا شود در ابتدا آغاز می‌کنیم به معرفی کلمات استفاده‌شده در گوگل آنالیتیکس و سپس بخش‌های گوناگون این سرویس را شرح خواهیم داد. درنهایت با بررسی و ادغام کردن اطلاعات بخش‌های مختلف٬ به راهکارهایی جامع برای افزایش فروش وب‌سایت و افزایش سودآوری می‌رسیم.


آیا برادر دارید بدانید چطور در پهنا ۲ ماه فروش خویش را ۴ برابر کردیم؟

فقط با آنالیز کردن فروش های پیشین و بررسی رفتار کاربران از طریق گوگل آنالیتیکس


گوگل آنالیتیکس که در عامیانه به آن گوگل آنالیز هم گفته می‌شود دوره آموزش گوگل آنالیتیکس سرویس آمارگیر گوگل هست که برای آمارگیری و تحلیل وب‌سایت ها و اپلیکیشن های موبایل کاربرد می‌شود. این سرویس دربرگیرنده بخش‌های بسیار فراوان با قابلیت‌های متعدد هست که هر تقسیم آن اطلاعات کامل و بسیار بایسته در مورد رفتار بازدیدکننده در وب‌سایت را به شما ارائه می‌کند.


این اطلاعات شامل سن و جنسیت مخاطبین سایت شما، شمار کسان حاضر روی سایت شما، تعداد بازدید و کسان بازدیدکننده در طول مدت‌زمان خاص ٬ نرخ خروج سایت و نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری ٬ شمار خریدهای سایت شما و صدها پارامتر دیگر در باره سایت شما که به‌هیچ‌عنوان با هیچ سیستم آمارگیر دیگری نمی‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید.


چرا باید وبسایت را تحلیل و رسیدگی کنیم؟

به نظر شما بهترین گذرگاه برای اینکه ببینیم چرا کاربر از سایت ما خرید نمی‌کند چیست؟ بدون شک رسیدگی و تحلیل رفتار کاربران می‌تواند انگیزه خرید نکردن محصولات سایت را به شما نشان دهد و گوگل آنالیتیکس بهترین ابزار موجود برای تحلیل کسب‌وکار آنلاین شماست.


در این تعلیم چطور گوگل آنالیتیکس را روشنگری دادیم؟

در پیش درآمد به شناسایی پارامترهای بایسته گوگل آنالیتیکس پرداختیم و تعریف اینکه قصد از هر کلمه چیست. واژه‌هایی نظیر نرخ پرش ٬ نرخ تبدیل ٬ بازدید ٬ بازدیدکننده و سایر کلماتی که هنگام پیشه با گوگل آنالیتیکس به چشم ما می‌خورد. در مرحله بعدی تک‌تک بخش‌های گوگل آنالیتیکس و زیرمجموعه آنها را به‌صورت کامل روشنگری دادیم و درنهایت با یکی کردن این مراحل و کسب یک نتیجه کلی از همگی بخش‌ها ٬ به تکنیک‌هایی برای افزایش فروش وب‌سایت و رساندن مشتری به اهداف مد نظر خویش می‌رسیم.



برای این کار:
از منوی Start به Run بروید.
عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنید تا وارد محیط Command Prompt شوید.
دستور net statistics workstation را وارد کرده و Enter بزنید.
خواهید دید که متونی ظاهر میگردد.
در بالاترین قسمت و در مقابل Statistics since میتوانید زمان و تاریخ روشن شدن سیستم را ببینید.

یکی از قسمت های پرکاربردی که روزانه کاربران با آن زیاد سروکار دارند محیط Control Panel ویندوز است. به وسیله Control Panel میتوانید به نوعی قلب ویندوز را در دست بگیرید و تنظیمات مختلفی را انجام دهید. هم اکنون ترفندی را به شما معرفی خواهیم کرد که با استفاده از آن میتوانید به شکل بسیار سریع و تنها از طریق راست کلیک بر روی منوی دسکتاپ و انتخاب گزینه مربوطه وارد پنجره Control Panel شوید. لازم به ذکر است این ترفند بر روی ویندوز ویستا امکان پذیر است.

 

برای اینکار:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز شود.
حال به مسیر زیر بروید:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell

بر روی shell راست کلیک کرده و New > Key را انتخاب کنید و نام آن را Control Panel تنظیم کنید.
حالا بر روی Control Panel راست کلیک کرده و مجددأ New > Key را انتخاب کنید و این بار نام آن را command قرار دهید.
اکنون command را انتخاب کنید، سپس از قسمت دیگر صفحه بر روی Default دوبار کلیک کنید.
در پنجره باز شده در قسمت Value عبارت زیر را وارد کرده و OK کنید:
rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL

اکنون گزینه Control Panel در دسکتاپ شما به هنگام راست کلیک پدیدار شده است.

 

مطمئناً شما هم به این موضوع آگاه هستید که برای انجام امور خاصی در ویندوز علاوه بر یک راه، نهایاتاً دو یا سه راه دیگر نیز وجود دارد. اما این بار ما قصد داریم تا 6 راه مختلف برای بستن پنجره‏های ویندوز به شما معرفی کنیم که یک از روشی متفاوت صورت می‏گیرد. فراگیری این نوع راه‏ها و ترفندها، بسیار به بالا رفتن تبحر و دانش شما در علم کامپیوتر کمک می‏کند.

 

شش راه مختلف برای بستن یک پنجره و کادرهای محاوره‏ای ویندوز عبارتند از:
1- کلیک بر روی دکمه مربع شکل قرمز رنگی که علامت ضربدر بر روی آن دیده می شود.
2- انتخاب منوی File و کلیک بر روی گزینه Exit در پنجره.
3- استفاده از کلیدهای ترکیبی Alt + F4 به هنگام باز بودن پنجره.
4- استفاده از Ctrl+Alt+Delete) Task Manager) و انتخاب پنجره مورد نظر و کلیک بر روی گزینه End Task و بستن آن.
5- در یک پنجره باز، بر روی بالاترین قسمت پنجره (قسمت آبی) و در سمت مخالف علامت ضربدر، بر روی نام پنجره راست کلیک کرده و Close را انتخاب کنید.
6- استفاده از این کلید ترکیبی Ctrl+W (این 2 کلید ترکیبی در بعضی موارد استثنا نیز دارد).

ممکن است شما نیز از افرادی باشید که ترفندهای مختلفی را برای مشاهده و آزمایش بر روی سیستم خود امتحان میکنید. بخشی از این ترفندها مربوط به رجیستری ویندوز است که بخشی بسیار حساس است و یک اشتباه در آن میتواند شما را دچار مشکلات زیادی کند. به همین دلیل برای این که خیال خود را از این بابت راحت کنید کافی است پیش از انجام ترفند، یک پشتیبان از کلرجیستری خود بگیرید تا در صورت ایجاد مشکل به راحتی آن را به حال قبل بازگردانید. در ضمن به این نکته هم دقت کنید که بسیاری از ویروس ها از داخل رجیستری به ویندوز شما رسوخ میکنند، با گرفتن پشتیبان از رجیستری میتوانید تا حدودی جلوی این مشکل را نیز بگیرید.

 

بدین منظور:
از منوی Start بر روی Run کلیک کرده و در محیط Run دستور regedit را تایپ نمایید.
در محیط رجیستری و از قسمت شاخه ها و زیر شاخه ها بر روی علامت (+) کنار My Computer کلیک کرده تا تمامی زیرشاخه ها بسته شود.
سپس از منوی بالا به File رفته و بر روی Export کلیک کنید.
حال مکان مناسبی برای ذخیره فایل پشتیبان انتخاب کرده و روی دکمه Save کلیک کنید. (دقت کنید در پایین پنجره تیک گزینه All خورده باشد).
در پایان به این نکته توجه داشته باشید که برای استفاده از پشتیبان از منوی File به Import رفته و فایلی که ساختید را Open کنید. سپس روی دکمه Yes کلیک کرده و سیستم را مجددأ راه اندازی کنید.

تاکنون شده است که بخواهید جهت اطلاع خودتان یا در اختیار قرار دادن دیگران، لیستی از نرم‏افزارهایی که بر روی ویندوزتان نصب است را تهیه کنید تا مطلع شوید دقیقاً چه برنامه‏هایی بر روی ویندوزتان نصب است؟ برای این کار چه می‏کنید؟

از منوی Start به All Programs می‏روید یا در نهایت به صفحه Add/Remove Programs در Control Panel مراجعه می‏کنید؟ حال اگر بخواهید نام این برنامه‏ها را در اختیار دیگران قرار دهید چه می‏کنید؟ از صفحه عکس می‏گیرید یا شروع به تایپ نام برنامه‏ها می‏کنید؟ باید بدانید که همه این راه‏هایی که مطرح شد غیراصولی هستند. در این ترفند قصد داریم نحوه مشاهده و تهیه لیست کامل کلیه نرم‏افزارهای نصب شده بر روی ویندوز به همراه نسخه دقیق هر یک را برای شما بازگو کنیم. آن هم بدون استفاده از هر گونه برنامه جانبی و تنها از طریق خود ویندوز. این ترفند بر روی کلیه نسخه‏های ویندوز قابل اجراست.

 

 

برای این کار:
ابتدا بر روی دکمه Start کلیک کنید
سپس اگر از ویندوز XP استفاده می‏‏کنید Run را انتخاب کرده و عبارت cmd را وارد کنید و Enter بزنید. و اگر از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‏کنید پس از باز کردن منوی Start بلافاصله عبارت cmd را تایپ نموده و کلید Enter را از روی کیبورد فشار دهید.
پس از باز شدن پنجره Command Prompt، عبارت wmic را تایپ کنید و Enter بزنید.
اکنون دستور زیر را عیناً وارد کنید و مجدد Enter بزنید:

product get name,version

مشاهده لیست کلیه نرم‏افزارهای نصب شده

 

پس از وارد کردن این دستور، بسته به تعداد نرم‏افزارهای نصب شده بر روی ویندوز بین چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‏کشد تا لیست برنامه‏ها همراه با نسخه دقیق هر کدام ظاهر شود.
در صورتی که می‏خواهید فقط عنوان برنامه‏ها بدون درج ورژن هر کدام نمایش داده شود به جای دستور بالا از دستور زیر استفاده کنید:

product get name

 

همچنین اگر بخواهید از لیست این برنامه‏ها خروجی بگیرید، می‏توانید به سادگی خروجی با فرمت txt و html بگیرید و بروی هارد ذخیره کنید.
برای گرفتن خروجی با فرمت txt از دستور زیر:


output:c:\beytoote.txt product get name,version/

 

و برای گرفتن خروجی با فرمت html از دستور زیر استفاده کنید:

 

output:c:\beytoote.html product get name,version

دقت کنید، دستورات فوق را کپی نکنید، بلکه تنها در محیط CMD آنها را تایپ نمایید. همچنین همانطور که مشخص شده است فایل با نام beytoote که شامل لیست برنامه‏ها است در درایو C ذخیره می‏شود. شما می‏توانید مسیر ذخیره این فایل و نام آن را در دستور تغییر دهید.


 

یک ترفند ساده شما می‌توانید کامپیوتر خود را در 4 ثانیه به صورت استاندارد خاموش کنید،این کار با نگه داشتن کلید پاور نیز امکان پذیر است اما در دراز مدت قطعات کامپیوتر آسیب می‌بینند در این جا به روش صحیح آن می‌پردازیم.

برای این کار:

Windows Task Manger را باز کنید(Ctrl+Alt+Del)

از منوی Shut Down در حالی که کلید Ctrl را نگه داشته اید بر روی Turn Off کلیک کنید.

حال خواهید دید که پس از 4 ثانیه کامپیوتر شما خاموش می‌شود.

نکته : این ترفند بر روی تمامی گزینه های منوی Shut Down عملی خواهد بود برای مثال می‌توان به جای خاموش کردن سریع اینبار بر روی Restart کلیک کنید تا کامپیوتر 4 ثانیه بعد Restart بشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.