قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

ترفندهی ویندوز


 

انیمیشن های فلش شکل کلاسیکی از رسانه های اینترنت هستند و نوعا فقط از طریق یک وب سایت منتشر می شوند. اگر می خواهید این انیمیشن ها را در هرجایی که دوست دارید تماشا کنید، نیاز دارید که آن ها را در کامپیوتر خود ذخیره کنید. با این که ذخیره سازی یک انیمیشن فلش مانند ذخیره سازی یک فایل معمولی مشهود و ساده نیست، با استفاده از مرورگر مناسب قابل انجام است. مراحل زیر را دنبال کنید تا این کار را بیاموزید.

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

ذخیره کردن انیمیشن های فلش وب سایت

 

فایرفاکس را باز کنید. آدرس حاوی انیمیشن مورد نظرتان را در نوار آدرس فایرفاکس تایپ کنید، فایرفاکس آسان ترین مرورگر برای دانلود دایرکتوری فایل فلش از یک وب سایت است.
این روش درباره youtube، vimeo و دیگر سایت های مشابه کاربرد ندارد. این روش فقط برای انیمیشن های فلش و بازی های روی سایت ها است.

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

فایرفاکس آسان ترین مرورگر برای دانلود دایرکتوری فایل فلش از یک وب سایت است

 

وارد وب سایتی که حاوی انیمیشن موردنظرتان است شوید. وقتی که انیمیشن به طور کامل در فایرفاکس بارگذاری شد، روی صفحه راست کلیک کنید. اطمینان حاصل کنید که روی پس زمینه صفحه راست کلیک کرده باشید نه روی انیمیشن!

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

 

از منوی راست کلیک گزینه "View Page Info" را انتخاب کنید. این گزینه یک صفحه با اطلاعات دقیق درباره سایتی که در حال مشاهده آن هستید باز می کند. در بالای صفحه مجموعه ای از زبانه ها مشاهده می شود که اطلاعات مختلفی درباره سایت را نمایش می دهد.

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

مرورگر فایرفاکس

 

روی آیکن فیلم کلیک کنید. لیستی از تمام فایل های چندرسانه ای سایت مانند دکمه های گرافیکی و بنرها نمایش داده می شود. این لیست همچنین حاوی فایل .SWF انیمیشن نیز هست. در لیست روی ستون Type کلیک کنید تا لیست بر اساس نوع فایل ها مرتب شود.

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

دانلود فایل های فلش در فایرفاکس

 

فایل فلش را بیابید. فیلم فلش در فرمت .SWF است و با عنوان "Object" یا "Embed" در ستون Type درج شده است. اسم فایل معمولا مشابه تیتر انیمیشن در وب سایت است. آن را از لیست انتخاب کنید و گزینه "Save As …" را انتخاب کنید. اسم فایل را به دلخواه تعیین کرده و روی Save کلیک کنید.

 

دانلود فلش از سایت , دانلود فلش بازی

 

فیلم را تماشا کنید. وقتی فیلم فلش را دانلود کردید، می توانید با هر مرورگری که فلش روی آن نصب است، آن را باز کرده و تماشا کنید. زمانی که برای اولین بار فایل را باز می کنید، ممکن است ویندوز از شما بخواهد که برنامه ای را برای باز کردن فایل تعیین کنید. اگر مرورگر شما در لیست برنامه های پیشنهادی نیست، از گزینه browse فایل اجرایی مرورگر را از کامپیوتر خود انتخاب کنید. بسیاری از برنامه های مرورگر در فولدر Program Files در درایو ویندوز (معمولا درایو C)، در فولدری با نام کمپانی سازنده مرورگر ( Google، Mozilla و ...) قرار دارند .

 

همچنین می توانید برای باز شدن فایل، آن را گرفته و داخل مرورگر بکشید تا فایل باز شود.

 

نکات:
انیمیشن فلش معمولا با پسوند .swf یا .flv خاتمه می یابد، گرچه ممکن است پسوند متفاوتی داشته باشد.
زمانی که فایل فلش را ذخیره کردید، می توانید آن را با یک مرورگر وب یا با برنامه مخصوص اجرای فایل های انیمیشن فلش ( مانند Adobe Flash Player یا Adobe Shock Wave) باز کنید.

هنگام اجرای مرورگر وب Microsoft Edge، برای چند لحظه یک صفحه‌ی آبی‌رنگ با نشان این مرورگر ظاهر می‌شود. با استفاده از این ترفند، شما می‌توانید رنگ پشت‌زمینه‌ی این صفحه که اصطلاحاً Splash نام دارد را با استفاده از رجیستری ویندوز تغییر دهید. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار می‌پردازیم.

 

برای این کار ابتدا در منوی Start ویندوز عبارت regedit را تایپ کرده و Enter بزنید.
 

 

مرورگر ویندوز 10 , ویژگی های مرورگر Edge

مرورگر Edge یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های موجود در ویندوز ۱۰ به شمار می‌رود

 

سپس به مسیر زیر بروید:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\SystemAppData\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\SplashScreen\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe!MicrosoftEdge

 

در محدوده‌ی سمت راست پنجره، بر روی BackgroundColor دوبار کلیک کنید.

 

مرورگر ویندوز 10 , ویژگی های مرورگر Edge

 

خواهید دید که مقدار #0078D7 در قسمت Value data به چشم می‌خورد. این عبارت در واقع کد HEX رنگ آبی است. شما کافی است کد HEX رنگ دلخواه خود را جای‌گزین کد موجود کنید. برای دریافت کد HEX رنگ مورد نظر خود می‌توانید به http://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp مراجعه نمایید.

 

مرورگر ویندوز 10 , ویژگی های مرورگر Edge

تغییر رنگ صفحه ی ورود مروگر Edge

 

به عنوان مثال در صورتی که از کد #aabbcc برای رنگ خاکستری استفاده کنیم، ظاهر صفحه‌ی اولیه‌ی مرورگر Edge به صورت زیر درخواهد آمد:




رپورتاژ اعلان تازه تبلیغاتی است که، به هدف آگهی دادن و اطلاع رسانی از برند بخصوصی از کسب و کار بر روی سایت های خبری و پر بازدید منتشر می شود.


متن اعلان به گونه ای تنظیم می شود که علاوه بر توضیح برند و سوداگری شما واژه ها کلیدی مرتبط با کسب و کارتان را در بر دارد، که این کمک شایانی به رتبه سایت شما در موتور جستجو می کند.


 



بهتر است برای متن رپورتاژ خود از عنوان پسندیده و جذاب کاربرد کنید، تا مخاطب نسبت به احضار نوشتار شما اشتیاق داشته باشد در ضمن، جملاتی  که مقاله خود را با آن آغاز می کنید زیاد در جذب مخاطب تاثیر گذار خواهد بود.


سعی کنید مطالبی که در رپورتاژ آگهی خویش درج می کنید صحت داشته و با راستی-راستگویی باشد تا مخاطب بتواند به شما اعتماد کند. شما با درج کلمات کلیدی و هایپر لینک های مرتبط بیننده را به سایت خود برگشت دادن می دهید که با وجود روش های زیاد زیادی که برای تبلیغات اعلان موجود است این روش یکی از شیوه های موثر با بازدهی زیاد بالا می باشد که با پروا به، فاکتور های رتبه بندی موجود در موتورهای جستجو مایه بهتر شدن سئو سایت شما و بالا رفتن رتبه سایت شما در موتورهای جستجو می شوند و همینطور برای برند شما نیز تبلیغ محسوب می شود.


 


با ایجاد هایپر لینک و پیوند دادن صفحه رپورتاژ به سایت اصلی خویش در سایت های معتبر بواسطه رپورتاژ اعلان و استفاده از کلمات پسندیده با کسب و کار، به روند شفا سئوی سایت خود کمک می کنید.  


مزایا و ویژگی های رپورتاژ آگهی:


رپورتاژ اعلان از این جهت که همچون مقالات در درون سایت های تبلیغاتی باقی می ماند، حذف نمی شود و مانا و کارساز خواهد بود. مزایا و ویژگی های رپورتاژ آگهی اعلان در سایت های خبری پر بازدید نوعی تبلیغ غیر مستقیم است، شما با درج اعلان و مقاله درباره مطلبی پیوسته با سوداگری خویش بصورت غیر مستقیم به تبلیغ می پردازید و بیننده با پروا به اعتبار سایتی که رپورتاژ در آن درج شده به آگهی شما اعتماد و پروا خواهد کرد.


از نظر هزینه نسبت به بسیاری از روش های تبلیغاتی پسندیده تر است و بازخورد بالاتری دارد.        


به واسطه ی لینکی که در رپورتاژ خویش پیمان می دهیم مخاطب را به سایت خود هدایت می کنیم.




تاریخچه پیدایش کامپیوتر

کامپیوتر یکی از پدیده‌های فن‌آوری است که تمام جنبه‌های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده‌است. کامپیوتر از کلمه Compute در زبان انگلیسی به معنای محاسب و شمارنده گرفته شده‌است. در 1937 اولین کامپیوتر دیجتالی الکترونیکی جهان به نام ABC ساخته شد. این ماشین گرچه قابل برنامه ریزی نبود اما برای حل معدلات خطی استفاده می‌شد.به دلیل ابتدایی بودن ABC خیلی زود کامپیوترهای دیگر جایگزین آن شدند.

تاریخچه کامپیوتر

نخستین ماشین محاسبه ماشین مکانیکی ساده ای بود که بلز پاسکال آن را ساخته بود و به وسیله چند اهرم و چرخ دنده، می توانست عملیات جمع و تفریق را انجام بدهد. پس از آن لایب نیتز با افزودن چند چرخ دنده به ماشین پاسکال ماشینی ساخت که میتوانست ضرب و تقسیم را هم انجام بدهد و آن را (ماشین حساب) نامید.

 

بعدها چارلز بابیج ماشینی برای محاسبه چند جمله ای ها ابداع کرد که آن را ماشین تفاضلی نامیدند و سپس به فکر ساخت وسیله ی محاسباتی کاملتری افتاد که می شد به آن (برنامه) داد این ماشین شباهت فراوانی به کامپیوترهای امروزی داشت و به همین دلیل نام بابیج به عنوان پدر کامپیوتر در تاریخ باقی مانده است.

 

در گذشته دستگاه‌های مختلف مکانیکی ساده‌ای مثل خط‌کش محاسبه و چرتکه، نیز کامپیوتر خوانده می‌شدند. در برخی موارد از آن‌ها به‌عنوان کامپیوتر آنالوگ نام برده می‌شود. چراکه برخلاف کامپیوتر رقمی، اعداد را نه به‌صورت اعداد در پایه دو بلکه به‌صورت کمیت‌های فیزیکی متناظر با آن اعداد نمایش می‌دهند. چیزی که امروزه از آن به‌عنوان «کامپیوتر» یاد می‌شود در گذشته به عنوان «کامپیوتر رقمی (دیجیتال)» یاد می‌شد تا آن‌ها را از انواع «کامپیوتر آنالوگ» جدا سازند.

 

کامپیوتر یکی از دو چیز برجسته‌ای است که بشر در سدهٔ بیستم اختراع کرد. دستگاهی که بلز پاسکال در سال ۱۶۴۲ ساخت اولین تلاش در راه ساخت دستگاه‌های محاسب خودکار بود. پاسکال آن دستگاه را که پس از چرتکه دومین ابزار ساخت بشر بود، برای یاری رساندن به پدرش ساخت. پدر وی حسابدار دولتی بود و با کمک این دستگاه می‌توانست همه اعداد شش رقمی را با هم جمع و تفریق کند.

 

لایبنیتز ریاضی‌دان آلمانی نیز از نخستین کسانی بود که در راه ساختن یک دستگاه خودکار محاسبه کوشش کرد. او در سال ۱۶۷۱ دستگاهی برای محاسبه ساخت که کامل شدن آن تا ۱۹۶۴ به درازا کشید. همزمان در انگلستان ساموئل مورلند در سال ۱۶۷۳ دستگاهی ساخت که جمع و تفریق و ضرب می‌کرد.

 

در سده هیجدهم میلادی هم تلاش‌های فراوانی برای ساخت دستگاه‌های محاسب خودکار انجام شد که بیشترشان نافرجام بود. سرانجام در سال ۱۸۷۵ میلادی استیفن بالدوین نخستین دستگاه محاسب را که هر چهار عمل اصلی را انجام می‌داد، به نام خود ثبت کرد.

 

از جمله تلاش‌های نافرجامی که در این سده صورت گرفت، مربوط به چارلز بابیچ ریاضی‌دان انگلیسی است. وی در آغاز این سده در سال ۱۸۱۰ در اندیشهٔ ساخت دستگاهی بود که بتواند بر روی اعداد بیست و شش رقمی محاسبه انجام دهد. او بیست سال از عمرش را در راه ساخت آن صرف کرد اما در پایان آن را نیمه‌کاره رها کرد تا ساخت دستگاهی دیگر که خود آن را دستگاه تحلیلی می‌نامید آغاز کند.

 

او می‌خواست دستگاهی برنامه‌پذیر بسازد که همه عملیاتی را که می‌خواستند دستگاه بر روی عددها انجام دهد، قبلا برنامه‌شان به دستگاه داده شده باشد. قرار بود عددها و درخواست عملیات بر روی آن‌ها به یاری کارت‌های سوراخ‌دار وارد شوند. بابیچ در سال ۱۸۷۱ مرد و ساخت این دستگاه هم به پایان نرسید.

 

کارهای بابیچ به فراموشی سپرده شد تا این که در سال ۱۹۴۳ و در بحبوحه جنگ جهانی دوم دولت آمریکا طرحی سری برای ساخت دستگاهی را آغاز کرد که بتواند مکالمات رمزنگاری‌شدهٔ آلمانی‌ها را رمزبرداری کند. این مسئولیت را شرکت IBM و دانشگاه هاروارد به عهده گرفتند که سرانجام به ساخت دستگاهی به نام ASCC در سال ۱۹۴۴ انجامید.

 

این دستگاه پنج تنی که ۱۵ متر درازا و ۲٫۵ متر بلندی داشت، می‌توانست تا ۷۲ عدد ۲۴ رقمی را در خود نگاه دارد و با آن‌ها کار کند. دستگاه با نوارهای سوراخدار برنامه‌ریزی می‌شد و همهٔ بخش‌های آن مکانیکی یا الکترومکانیکی بود از زمان کامپیوتر های اولیه که در سال ۱۹۴۱ ساخته شده بودند تا کنون فناوری‌های دیجیتالی رشد زیادی نموده‌است.

 

انواع کامپیوتر (رایانه)

کامپیوتر ها به چهار دسته ابر کامپیوتر ها، کامپیوترهای بزرگ، کامپیوتر های کوچک، ریز کامپیوتر ها تقسیم می شوند. کامپیوتر ها از نظر نوع پردازش داه ها به سه نوع / کامپیوتر های آنالوگ، کامپیوتر های دیجیتال و کامپیوتر های ترکیبی تقسیم می شوند.

 

- ابر کامپیوترها

ابرکامپیوتر (در زبان انگلیسی: Supercomputer) به کامپیوتری اطلاق می‌گردد که در زمان معرفی آن در زمینه میزان ظرفیت محاسبه در واحد زمان در دنیا پیشرو باشد. این عبارت برای اولین بار توسط مجله «نیویورک ورلد» برای اشاره به جدول‌سازهای آی‌بی‌ام در دانشگاه کلمبیا به کار رفت.

 

تاریخچه صنعتی ابرکامپیوتر

تاریخچه اختراع کامپیوتر,تاریخچه کامپیوتر,کامپیوتر

واژه ابر کامپیوتر برای اولین بار توسط مجله «نیویورک ورلد»به کار رفت

 

 سوپرکامپیوترهایی را که در دههٔ ۱۹۶۰ ساخته و ارائه شدند سیمور کری از بنگاه کنترل اطلاعات (CDC) طراحی کرده بود و تا دههٔ ۱۹۹۰ هم بازار در دست این سوپرکامپیوترها بود. زمانی که سیمورکری جدا شد و رفت تا شرکت خودش به نام تحقیقات سیمور را راه اندازی و اداره کند با طرح های جدیدش بازار سوپرکامپیوترها را در دست گرفت و تا پنج سال (۱۹۸۵-۱۹۹۰) یکه تاز بازار ابرمحاسبه بود. خود کری هرگز واژهٔ سوپرکامپیوتر را استفاده نکرد و کمتر کسی به خاطر دارد، او تنها کلمهٔ کامپیوتر را استفاده می‌کرد.

 

در سال ۱۹۸۰ هم زمان با ظهور بازار مینی کامپیوترها که یک دهه قبل به وجود آمده بودند تعداد زیادی رقبای کوچک وارد بازار شدند. اما بسیاری از این ها در دههٔ ۱۹۹۰ با بروز مبارزات بازار سوپرکامپیوتر حذف شدند. امروزه سوپرکامپیوترها طراحی های سفارشی کم نظیری هستند که شرکت های صنعتی مثل IBM و hp تولید می‌کنند. همان شرکت هایی که بسیاری کمپانی های دههٔ ۹۰ را خریدند تا از تجربه شان استفاده کنند. البته بنگاه کری هنوز به صورت حرفه‌ای به ساخت سوپرکامپیوتر ادامه می‌دهد. اصطلاح سوپرکامپیوتر چندان پایدار و ثابت نیست. ممکن است سوپرکامپیوتر امروز فردا تبدیل به یک کامپیوتر معمولی شود.

 

اولین دستگاه‌های CDC پردازنده‌های نرده‌ای (اسکالر) خیلی سریع بودند؛ ده برابر سریع تر از سریع ترین ماشین های سیر شرکت ها. در دههٔ ۱۹۷۰ اکثر سوپرکامپیوترها به انجام محاسبات برداری پرداختند و بسیاری رقبا و تولید کنندگان جدید پردازنده‌های خودشان را با قیمت پایین با همان روش کار به بازار ارائه کردند تا در بازار حاضر شوند. در ابتدا و میانهٔ دههٔ ۱۹۸۰ کامپیوترهایی با پردازنده‌های اندک برداری که به صورت موازی کار می‌کردند تبدیل به استاندارد شدند.

 

هر ماشینی معمولا چهارده تا شانزده پردازندهٔ برداری داشت. در اواخر دهٔ ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ مجددا توجه‌ها از پردازنده‌های برداری به سیستم های پردازندهٔ موازی معمول معطوف شد که هزاران ریزپردازنده معمولی داشتند و برخی از آن ها نمونه‌های آماده و برخی هم سفارش های مشتریان بودند (در اصطلاح کاری این را حملهٔ میکروهای کشنده می نامند).

 

امروزه طرح های موازی بر اساس میکروپروسسورهای آمادهٔ نوع سرور ساخته می‌شوند از جمله power pc, Itanium, x86-64 و مدرن ترین سوپرکامپیوترها بسته (کلاستر) های کامپیوتری با تنظیمات دقیق هستند که پردازنده‌های کم حجم و رابط های داخلی سفارشی و بسته به مورد دارند.

 

- کامپیوتر های بزرگ و کوچک (چند کاربر و تک کاربر)

مینی کامپیوتر یا کامپیوتر کوچک واژه ای منسوخ برای گونه ای از رایانه است که محدوده ی میانی طیف ماشین های محاسبه، میان بزرگترین سیستم های چند کاربره کامپیوتر های بزرگ و کوچکترین سیستم های تک کاربره ( ریز کامپیوتر ها یا کامپیوتر های شخصی)، را تشکیل می دهد. کلمه های جدید تر برای این ماشین ها شامل سیستم های میانی (در IBM)، ایستگاه کاری (در Sun Microsystems و LINUX/Linux عمومی) و خدمتگذار می شود.

 

تاریخچه مینی کامپیوترها

واژه ی مینی کامپیوتر در دهه ۱۹۶۰ برای توصیف رایانه های کوچک نسل سوم که بر فن آوری ترانزیستور و حافظه ی هسته ای بنا شده بود گسترش یافت. در مقایسه با کامپیوتر های بزرگ که معمولاً تمام اتاق را پر می کنند آنها معمولاً چند قفسه بیشتر جا ی نمی گرفتند. اولین مینی کامپیوتر موفق PDP-8 دوازده بیتی شرکت Digital Equipment Coporation بود که هنگام شروع به کار در سال ۱۹۶۴م از ۱۶۰۰۰ دلار امریکا به بالا قیمت داشت.

 

تاریخچه مینی کامپیوترها,تاریخچه کامپیوتر,کامپیوتر

واژه ی مینی کامپیوتر در دهه ۱۹۶۰ برای توصیف رایانه های کوچک نسل سوم به کار رفت

 

با ظهور ریز کامپیوتر ها در دهه ۱۹۷۰، مینی کامپیوترها فضای میان ریز کامپیوتر های کم توان و کامپیوتر های بزرگ پر ظرفیت را پر کرد. در آن زمان ریز کامپیوتر ها ماشین های تک کاربره ی نسبتاً ساده ای بودند که از سیستم عامل های ساده ی program launcher مانند CP/M یا DOS استفاده می کردند، در حالی که مینی کامپیوترها سیستم های قوی تری بودند که از سیستم عامل های چند وظیفه ای و چند کاربره مانند VMS و یونیکس استفاده می کردند. مینی کامپیوترهای کلاسیک رایانه هایی ۱۶ بیتی بوند، در حالی که به مینی های ۳۲بیتی با کاربری بالا تر اغلب ابر مینی می گفتند.

 

عرضه نخستین کامپیوتر شخصی

تاریخچه کامپیوتر,تاریخچه ساخت کامپیوتر,کامپیوتر

واژه "کامپیوتر شخصی" نخستین بار توسط شرکت هولت پکارد به کار رفت

 

 شرکت هولت پکارد، برای نخستین بار، واژه "کامپیوتر شخصی" را در تبلیغی برای ماشین حساب 911A در مجله ساینس معرفی کرد.

 

عرضه نخستین ریزپردازنده برای فروش 

اینتل، نخستین ریزپردازنده تجاری را با نام 4004 عرضه می‌کند. این ریزپردازنده شامل 2300 ترانزیستور و تقریباً با قدرت رایانه ENIAC است. این ماشین سرعتی معادل 108 کیلوهرتز یعنی 2000 بار آهسته‌تر از تراشه‌های امروزی داشت و برای ماشین حساب Busicom طراحی شد.

 

کامپیوتر شخصی Altair 8800

اگرچه Altair 8800 نخستین کامپیوتر شخصی محسوب نمی‌‌شود، ولی فروش چندهزاری آن در نخستین سال فروش، موفقیتی دور از انتظار بود. این کامپیوتر شخصی نخستین ماشینی بود که نرم‌افزار مایکروسافت Altair BASIC را فعال کرد. این ماشین مانند یک گیت از طریق نشریه Popular Electronics فروخته شد.

 

عرضه کامپیوتر Apple1 

تاریخچه کامپیوتر,تاریخچه رایانه,کامپیوتر

برای کار با کامپیوتر Apple1 کاربران باید یک نمایشگر و صفحه کلید به آن اضافه می‌کردند

 

 کامپیوتر شخصی Apple1 توسط استیو ووزنیاک (Steve Wozniak) طراحی شد. این کامپیوتر برای نخستین بار در کلوپ رایانه Homebrew در پالوآلتو به نمایش درآمد. استیو جابز دوست ووزنیاک پیشنهاد فروش این کامپیوتر را داد و در جولای 1976 آن را به قیمت 666.66 دلار به فروش رساند. از این کامپیوتر حدود 200 دستگاه تولید شد. برای کار با این رایانه کاربران باید یک نمایشگر و صفحه کلید به آن اضافه می‌کردند.

 

شرکت IBM تجارت کامپیوتر شخصی خود را راه‌اندازی کرد. 
شرکت IBM کامپیوتر 5150 نخستین رایانه شخصی رومیزی خود را معرفی کرد. این نخستین تلاش شرکت برای معرفی یک کامپیوتر شخصی نبود، اما موفق‌ترین آن‌ها بود. این ماشین تنها 16 کیلو حافظه داشت و از کاست‌های صوتی برای بارگذاری و ذخیره اطلاعات داده‌ها استفاده می‌شود. بسیاری براین باورند که این ماشین آغازی انفجاری در انقلاب کامپیوتر های شخصی است.

 

تاریخچه کامپیوتر در ایران

تاریخچه کامپیوتر,تاریخچه پیدایش کامپیوتر,کامپیوتر

ورود کامپیوتر به ایران حدود 10 سال پس از ظهور کامپیوتر در کشور های صنعتی بود

 

تاریخچه کامپیوتر در ایران را می توان به چهار دوره تقسیم کرد :

1. پیدایش کامپیوتر: کامپیوتر در سال ۱۳۴۱ وارد ایران شد. بدین ترتیب پیدایش کامپیوتر در ایران تقریبا ۱۰ سال بعد از ظهور کامپیوتر در کشور های صنعتی بود.

 

2. توسعه کامپیوتر: دوره توسعه کامپیوتر از سال ۱۳۵۰ در ایران آغاز و تا سال ۱۳۶۰ ادامه یافت. این دوره همراه با رقابت زیاد برای خرید سخت افزار، پیاده سازی سیستم های عظیم نرم افزری، استخدام هر چه بیشتر نیروی انسانی و دنبال کردن برنامه های جامع با توجه به واقعیت های فنی نیروی انسانی کشور بود.

 

3. بازنگری کامپیوتر: با ظهور انقلاب اسلامی, در زمینه کامپیوتر نیز تغییر و تحولاتی صورت گرفت و در نهایت تا سال ۱۳۵۹ یک سری بازنگری کلی انجام شد.

 

4. بلوغ و رشد کامپیوتر در ایران: پس از بازگشایی دانشگاه ها در سال ۱۳۶۲ مرحله بعدی رشد کامپیوتر آغاز شد و هر دو شاخه نرم افزار و سخت افزار توسعه فراوانی یافتند. از مهمترین کارهای این دوره می توان پردازش زبان و خط فارسی را نام برد.

همان‌طور که می‌دانید از مدت‌ها پیش ویندوز 10 به‌طور رسمی منتشر شد و به‌صورت رایگان در قالب بسته به‌روزرسانی در اختیار کاربران ویندوزهای 7، 8 و 8.1 قرار گرفته است. 
به‌روزرسانی رایگان، تبلیغات گسترده و اعمال تغییرات متعدد در این نسخه از ویندوز نیز موجب شده است تا کاربران زیادی به استفاده از آن روی آورند، اما بسیاری از این کاربران به محض به‌روزرسانی به ویندوز 10 و برقراری اولین اتصالات اینترنتی خود با افت شدید سرعت اینترنت مواجه شده‌اند. شما نیز با این تغییر و این افت محسوس سرعت مواجه شده‌اید؟

 

آیا می‌دانید در مواردی امکانات جدید ویندوز 10 پهنای باند اینترنتی شما را سرقت کرده و در بخش‌هایی نیز ترافیک اینترنتی شما بیهوده و بدون اجازه مصرف می‌شود؟ اگر می‌خواهید ارتباطات اینترنتی ویندوز 10 را بهبود ببخشید و با ممانعت از هدر رفت ترافیک و پهنای باند ارتباط اینترنتی خود سرعت را تا بیش از 80 درصد افزایش دهید با ما همراه شوید.

 

به‌روزرسانی‌های خودکار
طبق اعلام مایکروسافت، ویندوز 10 آخرین نسخه از سری ویندوز خواهد بود، اما این به معنای آن نیست که به‌روزرسانی جدیدی برای این ویندوز منتشر نمی‌شود، بلکه مایکروسافت بر این عقیده است که تمام به‌روزرسانی‌های موردنیاز و حتی تغییرات بزرگ در سیستم‌عامل ویندوز در قالب بسته‌های به‌روزرسانی برای ویندوز 10 عرضه می‌شود و ویندوز جدیدتری عرضه نخواهد شد. مایکروسافت برای دستیابی به این هدف و بهره‌مندسازی کاربران از آخرین به‌روزرسانی‌ها به‌طور پیش‌فرض قابلیت به‌روزرسانی در ویندوز را فعال کرده و غیرفعال کردن آن را نیز با محدودیت‌هایی مواجه کرده است.

 

بسیاری از کاربران نیز به‌دلیل آشنایی نداشتن با روش غیرفعال‌سازی به‌روزرسانی‌ها، آن را به حال خود رها کرده و به‌ این‌ ترتیب ترافیک اینترنتی خود را برای دانلود بسته‌های به‌روزسانی از دست می‌دهند و در مواردی که دانلود بسته‌های به‌روزرسانی در حال انجام است با افت سرعت اینترنت مواجه می‌شوند.

 

برای غیرفعال کردن به‌روزرسانی خودکار باید از روش‌های غیرمعمولی کمک بگیرید که معمولا در صفحه ترفند آنها را معرفی می‌کنیم. در این شرایط نیز یکی از دو روش زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

 

استفاده از Group Policy Editor
1- کلیدهای Start+R را از روی صفحه‌کلید فشار داده و عبارت gpedit.msc را تایپ کرده کلید اینتر را فشار دهید.

 

2- در پنجره Group Policy Editor مسیر زیر را دنبال کنید:

Computer Configuration>
Administrative Templates>
All Settings

 

3- Configure Automatic Updates را پیدا کرده و پس از دوبار کلیک روی آن، گزینه‌ Disabled را انتخاب و Apply کنید.

 

4- برای بررسی اعمال تغییرات، از بخش تنظیمات ویندوز (Settings) به بخش Windows update رفته و در ادامه گزینه‌ Advanced Options را کلیک کنید. چنانچه تغییرات به‌درستی اعمال شده باشد به‌روزرسانی خودکار در وضعیت Never check for updates، (not recommended) قرار دارد.

 

استفاده از سرویس‌ها
1- روی منوی استارت کلیک کرده و پس از جستجوی عبارت services کلید اینتر را فشار دهید.

 

2- در پنجره سرویس‌ها می‌توانید گزینه Windows Update را پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک کنید.

 

3- در بخش Startup type گزینه‌ Disable را انتخاب کرده و پس از کلیک روی Stop، گزینه‌ OK را برای اعمال تغییرات کلیک کنید.

 

4- با اجرای این عملیات هرگاه بخواهید عملیات بررسی برای به‌روزرسانی را اجرا کنید با خطا مواجه خواهید شد و به‌روزرسانی‌های خودکار متوقف می‌شوند.

 

نکته: برای فعال‌سازی مجدد به‌روزرسانی توسط سرویس‌ها کافی است مراحل اشاره شده را تکرار کرده و در بخش Startup type گزینه‌ Manual را انتخاب و روی Start کلیک کنید.

 

اشتراک به‌روزرسانی‌ها
ویندوز 10 بیش از 2.4 میلیون کاربر فعال دارد و ارائه فایل‌های به‌روزرسان برای این تعداد از کاربران با پیچیدگی‌های فنی زیادی همراه است. مایکروسافت برای رهایی از این مشکل، ویندوز 10 را به‌گونه‌ای طراحی کرده که هر کاربر آن در ارتباطی نظیر به نظیر، فایل‌های به‌روزرسان را در اختیار دیگر کاربران قرار می‌دهد.

 

به‌ عبارت دیگر شما نه تنها سرویس گیرنده هستید و فایل‌های به‌روزرسانی را دانلود می‌کنید، بلکه به‌عنوان سرویس‌دهنده بخشی از فایل‌ها را در اختیار دیگر کاربران قرار می‌دهید. این شرایط دقیقا همان سرقت پهنای باند به‌شمار می‌رود. برای ممانعت از این سرقت نیز می‌توانید به روش زیر عمل کنید:
1- به منوی استارت مراجعه کرده و پس از کلیک روی Settings مسیر زیر را دنبال کنید:

Update & Security >> Advanced options >> Choose how updates are delivered

 

2- کلید موجود در پنجره به‌نمایش درآمده را به حالت Off تغییر وضعیت دهید.

 

پهنای باند رزرو شده
احتمالا نمی‌دانید ویندوز 10 حدود 80 درصد از پهنای باند ارتباط اینترنتی شما را برای سیستم‌عامل و برنامه‌های نصب شده در آن رزرو می‌کند و تنها 20 درصد از آن را در زمان اوج مصرف در اختیار شما قرار می‌دهد. برای آزادسازی این پهنای باند رزرو شده نیز می‌توانید از روش زیر کمک بگیرید:

 

1- کلیدهای Start+R را فشار دهید تا ابزار Run اجرا شود.

 

2- عبارت gpedit.msc را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید.

 

3- مسیر زیر را دنبال کنید:

Computer Configuration »»
Administrative Templates »»
Network »» QoS Packet Scheduler

 

4- Limit reservable bandwidth را پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک کنید.

 

5- حالا گزینه‌ Enabled را فعال کرده و در کادر Bandwidth Limit مقدار صفر را وارد کنید.

 

6- در پایان با کلیک روی OK تغییرات را ذخیره کرده و از افزایش سرعت اینترنت لذت ببرید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.