قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 5

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

این دو شرکت در سال ۲۰۱۸ اعلام کردند که در حال کار بر روی گوشی‌های 5G هستند و قرار است این گوشی‌ها در سال ۲۰۱۹ عرضه شوند.

 

حالا به نظر می‌رسد که ما آنها را خیلی زود خواهیم دید، چرا که این شرکت‌ها اولین گوشی‌هایی را که مطابق با استانداردهای 5G هستند در کنگره جهانی موبایل که در ماه فوریه در بارسلونا اسپانیا برگزار می‌شود، به نمایش درآورند.

 

شرکت هوآوی اعلام کرده است که یک گوشی هوشمند 5G را با صفحه نمایش قابل انعطاف و تاشو در رویداد ۵G که در پکن برگزار می‌شود، رونمایی می‌کند.

 

این شرکت چینی این موضوع را که در حال توسعه یک تلفن همراه 5G قابل انعطاف است، مخفی نگه نداشته است اما "ریچارد یو" رئیس شرکت هوآوی در ماه اکتبر سال گذشته گفته بود که این محصول هنوز آماده استفاده مشتریان نیست.

 

در حالی که مشخص نیست هوآوی از ماه فوریه تاکنون چقدر در توسعه این گوشی پیشرفت داشته است، احتمالا نمونه اولیه آن را در رویداد پکن مشاهده خواهیم کرد.

 

شرکت ال‌جی هم برخی از جزئیات را در مورد گوشی 5G خود منتشر کرده است که در آن تایید کرده که اولین گوشی ۵G خود را با همکاری شرکت "Sprint" در آمریکا معرفی می‌کند.

 

در قلب این گوشی یک پردازنده Snapdragon 855 می‌تپد که می‌تواند که عملکرد آن در مقایسه با دستگاه‌های فعلی ۴۵ درصد افزایش یافته است. همچنین دارای یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است که از باتری‌های ال‌جی‌ V40 و آیفون X و اکثر باتری‌های گوشی‌های امروزی ظرفیت بیشتری دارد. پردازشگر سریع‌تر برای عملکرد مناسب با سرعت 5G  از دیگر الزامات این گوشی‌هاست و از آنجا که گوشی باید هر دو سیگنال LTE و 5G را پردازش کند، باید باتری پرظرفیت‌تر استفاده شود.

 

علاوه بر این ال‌جی اعلام کرده است که این دستگاه مجهز به فناوری خنک‌کننده "لوله گرما"(Heat Pipe) بهتر و بزرگتری است تا حتی اگر اتصال 5G برای مدت زمان طولانی برقرار بود مانع از گرم شدن بیش از حد دستگاه شود.

به گزارش ایسنا به نقل از وب سایت هکرنیوز، این روزها که توجه زیادی به حفاظت از حریم خصوصی کاربران موبایل و رایانه در جهان می شود، متخصصان و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری نیز بیش از هر زمان دیگری درگیر بررسی آسیب پذیری و حفره‌های امنیتی موجود در نرم افزارهای مختلف شده‌اند تا به هکرها و مجرمان سایبری اجازه نفوذ و ورود به اطلاعات شخصی کاربران را نداده و بدین ترتیب به محافظت از حریم خصوصی آنها بپردازند.

 

تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده از سوی متخصصان و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری حاکی از آن است که در اپلیکیشن‌های فیلترشکن رایگان موسوم به VPN، حفره‌های امنیتی و آسیب پذیری‌های زیادی وجود دارد که اطلاعات و داده‌های شخصی کاربران را شدیدا به مخاطره خواهد انداخت و حریم خصوصی آنها را نقض خواهد کرد.

 

این کارشناسان که در شرکت و موسسه تحقیقاتی metrics Lab فعالیت می‌کنند، توصیه و هشدار داده‌اند که اطلاعات و حریم خصوصی کاربران گوشی‌های اندرویدی که اپلیکیشن‌های مذکور را به صورت رایگان از پلت‌فرم فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور به شدت در خطر است، چراکه هکرها و مجرمان سایبری قادر خواهند بود با نفوذ به این حفره‌های امنیتی وارد حساب‌های کاربری آنها شده و اطلاعات موردنظر آنها را به سرقت ببرند.

 

در برخی از کشورهای جهان که قوانین سخت گیرانه و محدودکننده‌ای برای استفاده کاربران و شهروندان از اینترنت  و اپلیکیشن های اینترنتی وجود دارد و بسیاری از نرم افزار و برنامه‌های محبوب آنها فیلتر و مسدود است، کاربران مجبورند برای دسترسی و استفاده از آن به نصب، دریافت و استفاده از اپلیکیشن های فیلترشکن موسوم به VPN رو آورند که بسیاری از آنها در پلتفرم فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی همچون گوگل پلی استور و آپ استور اپل وجود دارد که برخی از آنها رایگان و برخی دیگر نیز به صورت پولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

 چه کسی تصورش را می‌کرد که زمانی ارزان‌ترین گوشی جدید اپل ۱۱۴۹ دلار باشد؟ آیا کسی حاضر است چنین پولی را بپردازد؟ واقعیت آن است که اپل یک دهه عالی را پشت سر گذاشته؛ به‌طوری که از زمان عرضه آی‌فون در سال ۲۰۰۷ تاکنون فروش آی‌فون تا به امروز ۱۰ برابر شده، اما به نظر می‎رسد سقوط آغاز شده است. همچنین قیمت سهام اپل نیز از آن زمان تا امروز ۷۰۰ درصد رشد کرده است و حداقل تا همین یکی دو ماه قبل اپل با ارزش‌ترین شرکت جهان بود.

 

 با این حال، از دو هفته قبل بعد از آنکه مشخص شد میزان فروش آی‌فون کاهش یافته، سرمایه‌گذاران و قیمت سهام این شرکت شوک بزرگی را تجربه کردند. حالا خود اپل نیز اعلام کرد تولید آی‌فون را کاهش می‌دهد. این نخستین بار از سال ۲۰۰۲ تاکنون است که این غول دیجیتالی پیش‌بینی کرده درآمدش کاهش خواهد یافت. کاهش حدود ۱۰درصدی قیمت سهام در یک روز نشان می‎دهد که سهام اپل شاهد بدترین روزش در ۶ سال گذشته بود. از نوامبر (آبان و آذر) سال ۲۰۱۸ تاکنون سهام اپل ۳۵۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است. این به معنی از بین رفتن ۴۴۶ میلیارد دلار از ارزش این شرکت بود که از آن به‌عنوان بدترین سقوط بورس  تاکنون یاد می‌شود و به نظر می‌رسد این تازه آغاز سقوط است.

 

سقوط سهام اپل در حالی است که آمار فروش اپل سیگنال منفی یا نگران‎کننده‌ای را نشان نمی‎دهد. از سال ۲۰۰۱ تاکنون اپل همواره رشد درآمد داشته است. سال گذشته نیز این رشد درآمد به جایی رسید که فروش اپل از مرز ۲۵۰۰میلیارد دلار فراتر رفت. در واقع به نظر می‌رسد سلامت اقتصادی کسب وکار اپل بسیار بالاست؛ اما پشت این اعداد رازی است. در پشت این افزایش درآمد سالانه اپل هر سال آی‌فون کمتری فروخته است. در واقع نقطه اوج فروش آی‌فون اپل در سال ۲۰۱۵۵ بود که بیشترین تعداد آی‌فون را فروخت. سال گذشته اپل ۱۴ میلیون دستگاه آی‌فون کمتری نسبت به سه سال قبل فروخت. به گفته تیم کوک، مدیرعامل اپل، ۹ میلیارد دلار ضرر این کم فروشی بوده است؛ هرچند آن را بهگردن جنگ تعرفه‌ها و چین انداخت.

 

 افزایش قیمت آی‌فون؛ سیاست جبران درآمد

در سال ۲۰۱۰ شما قادر بودید یک آی‌فون ۴ را با ۱۹۹ دلار خریداری کنید. در سال ۲۰۱۴ قیمت یک آی‌فون ۶ برابر با ۲۹۹ دلار بود. امروز اما ارزان‌ترین قیمت آی‌فون ۱۱۴۹ دلار است! این به معنی ۵۰۰ درصد رشد قیمت نسبت به هشت سال قبل است. این در حالی است که تکنولوژی هر سال ارزان‌تر می‌شود. زمانی نه چندان دور داشتن یک تلویزیون HD یک کالای لوکس به حساب می‌آمد.

 

حتی مدل کوچک آن حدود ۱۰۰۰ دلار قیمت داشت؛ اما امروز یک تلویزیون ۵۵ اینچی حدود ۵۰۰ دلار قیمت دارد. در سال ۱۹۸۴۴ شرکت موتورولا نخستین موبایلش را ۴۰۰۰ دلار فروخت. بر اساس تحلیل‌های IDC متوسط قیمت گوشی در جهان ۳۲۰۰ دلار است. قیمتموبایل حدود ۹۲ درصد کاهش یافته اما اپل درست برعکس عمل کرده و قیمت موبایل‌هایش را ۵۰۰۰ درصد افزایش داده است. به نظر می‌رسد اپل راه پولدار شدن را یاد گرفته اما اجازه بدهید موضوعات دیگری را ببینیم.

 

۱۲ سال قبل فقط ۱۲۰ میلیون نفر از مردم جهان صاحب تلفن همراه بودند. امروز حدود ۵ میلیارد نفر از جمعیت جهان گوشی هوشمند دارند. اپل در واقع نیروی محرکه پشت این انفجار و انقلاب تلفن همراه در جهان بود. یک بازیگر اصلی که همزمان با رشد بازار رشد کرد و بزرگ‌تر شد. اپل به دلیل همین موقعیت به سودده‌ترین شرکت در تاریخ بورس آمریکا تبدیل شد. اما در سال ۲۰۱۵ این رشد پایان یافت.

 


در این نوشتار هدف داریم درباره نکات، ترفندها و عملکردهایی که بر روی سایت یکی از مشتریان وبمسترسلام اتمام دادیم الی در پایان به درمان سرعت دست‌یابد و ترافیک آلی آن ۳۹.۱ درصد افزایش یابد، بحث نماییم و آن‌ها را با شما به اشتراک بگذاریم. اموزش استفاده از سایت gtmetrix خبر خوب برای شما این است که با اطاعت از این راهنمای گام‌به‌گام شما می‌توانید به همین نتایج مطلوبی که ما در پروژه هایمان رسیدیم، دست یابید و تازه خوب‌تر اینکه حتی اگر یک متخصص وردپرس هم نباشید، با این راهنما می‌توانید به این نتیجه برسید.


چرا سرعت سایت وردپرسی اهمیت دارد؟

بگذارید در یک جمله چکیده و سودمند عرض کنم که اگر سایت شما تند نیست قطعا خسارت‌های بسیار زیادی را متحمل می‌شوید و حداقل نمی‌توانید آنطور که باید و شاید از سایت‌تان کسب درآمد داشته باشید. بیایید گریزی به آمارو ارقام بزنیم.


یک دیرکرد ۱ ثانیه‌ای در سرعت بارگذاری صفحه موجب:

۱۱ درصد بازدید کمتر صفحه

۱۶ درصد تفریق خوشنودی مشتری

۷ درصد کاهش درصد تبدیل

خواهد شد! و جالب‌تر است بدانید که به گزارش خود آمازون، هر ۱۰۰ میلی ثانیه افزایش سرعت سایت این اشکال فروشی کبیر مایه افزایش ۱ درصدی درآمد آن شده است. احصاء دیگری اثر می‌دهد که آمازون و والمارت به ازای هر یک ثانیه بهبود در سرعت بارگذاری ۲ درصد افزایش درآمد را تجربه کرده‌اند.


طبق پژوهش ها کمپانی آکامای، مشخص شده است که:

۴۷ درصد ملت رغبت دارند یک صفحه سایت کمتر از ۲ ثانیه باز شود

۴۰ درصد مردم اگر مدت سررسید بارگذاری اغلب از ۳ ثانیه درازا بکشد، صفحه را ترک خواهند کرد.

و در نهایت ۵۲ درصد از ملت سرعت بارگذاری صفحه را به عنوان یک عنصر بنیادی در کسب وفاداری مشتری می‌دانند.

بنابراین فکر می‌کنیم که به نکوداشتن متوجه شدید که افزایش سرعت سایت یک تفریح و یا یک شغل اضافه مشتری پسندانه نیست! بلکه این عملکردی بایسته و اساسی محسوب می‌شود. سرعت نامناسب و ناتوان در باگذاری سایت علاوه بر برپایی زیان و سودرسانی کم، باعث نزول رتبه در گوگل هم خواهد شد. به هر حال از هر زاویه‌ای به این سرگذشت نگاه کنید، سرتاپا زیان اندر زیان است.


اکنون که می‌دانید بحث سرعت چقدر در کسب‌وکار اینترنتی شما تاثیرگذار و مهم است، پس برای بهبود آن اقدام کنید و سعی کنید که تمام صفحات شما در سریعترین حالت شدنی بارگذاری شوند. البته این پیشه سختی نیست و همانطور که قبل‌تر عرض کردیم به هیچ وجه دربایستن نیست که شما یک وبسمتر حرفه‌ای برای این شغل باشید؛ صرفا با پیاده سازی مو به مو این راهنما می‌توانید چگونگی سرعت سایت‌تان را درمان دهید.


به هیچگونه احتیاج نیست که شما یک وبسمتر حرفه‌ای برای این کار باشید

اگر پروا کرده باشید در پیش درآمد نوشتار گفتیم که تمام این مراحل را روی سایت احد از مشتریان وبمسترسلام پیاده سازی کرده‌ایم و الان منظور اشتراک گذاشتن آن مراحل را با شما داریم! این فرایند ۲۱ مرحله‌ای نتیجه بی‌نظیری را برای ما به ارمغان آورد.


گفتنی است که این فرایند سرعت سایت را مثل یک گلوله شلیک شده کرده است. مدت موعد بارگذاری صفحات ۲.۴۴ ثانیه کاهش یافتند. اما این کل ماجرا نیست، پس از اتمام کامل این فرایند ما به نکویی گواه افزایش همکاری بازدیده کننده‌ها بودیم. به نحوی که ظرف تنها ۳۰ روز ۳۹.۱ درصد ترافیک سایت افزایش یافت. این احصاء خیره کننده هستند.


اکنون که اغلب و بهتر متوجه شدید روند بهینه سازی سرعت سایت چه نتایج فوق‌العاده‌ای دارد، وقت آن است که برویم سراغ معرفی این فرایند ۲۰ مرحله‌ای لغایت در پایان به شفا سرعت سایت برسیم.


قبل از اینکه بخواهیم سراغ جزئیات برویم، می‌بایست شما ۲ باره را سریع چک کنید

اول سرعت و عملکرد سایت‌تان را رسیدگی کنید؛ این کار را سپریدن دهید الی پس از سپریدن فرایند بهینه سازی بتوانید از راه آمار نتایج عملکرد خودتان را تماشا کنید. توصیه می‌کنیم برای این شغل از یگانه از دو سایت GTMetrix.com و Tools.pingdom.com استفاده کنید.

در ابزارهای معرفی شده بالا، نزدیک‌ترین مملکت را به عنوان مکان مورد نظر ثبت کنید. و البته نتایج هر چه بود، چه خوب و چه بد شما می‌بایست برای بهبود نتیجه کوشش کنید و همیشه هدف خود را برای رساندن آمار به صد در صد بگذارید. هیچ وقت اینکه نتیجه مطلوب برای نمونه ۸۰ و یا ۹۰ درصد دارید، دلیلی برای کافی بودن نیست.


چرا؟


چون زمانی که شما برای رسیدن به نتایج عالی تلاش می‌کنید؛ دو چیز اتفاق می‌افتد:


اول اینکه شما به خوبی با ریز نکات و ترفندهای جزئی نیز به صورت تجربی آشنا خواهید شد و دوم اینکه شما در پایان به درآمد اغلب و کیفیت مطلوب‌تر از اکنون خواهید رسید.


اما بازهم اگر سرعت بارگذاری سایت شما کمتر از ۲ ثانیه است، احصاء خوب و خوشنود کننده‌ای است اما شما باید همچنان برای کاهش این سررسید تلاش کنید.



این چیزی است که برای بسیاری از شرکت‌ها رخ می‌دهد. اما اپل با افزایش قیمت کار فوق‌العاده‌ای در این عرصه انجام داد. ارزش برند و سیل طرفداران آن باعث شد که این افزایش قیمت چندان به چشم نیاید. در واقع هنوز همه حس می‌کنند قیمت آی‌فون شبیه چند سال قبل است. اما قرار است به کجا ختم شود؟ آیا تصور می‌کنید برای یک گوشی ۱۵۰۰ یا  ۲۰۰۰ دلار پول بدهید؟ اپل در پاییز امسال اعلام کرد دیگر آمار فروش آی‌فون را ارائه نمی‌کند. اطلاعاتی بسیار مفید برای سرمایه‌گذاران  که اپل حالا آن را دریغ کرده است.

 

آی‌فون دو سوم درآمد اپل را به خود اختصاص داده است. به‌طور عادی شرکتی که در بورس است باید اطلاعات دقیقی از محل درآمد خود به سرمایه‌گذاران ارائه کند. نکته اینکه ۲۵ درصد درآمد اپل از ‌آی پد و کامپیوترهای این شرکت است که بر اساس آمار اپل فروش آن راکد است. برخی تحلیلگران معتقدند اگر اپل قیمت گوشی‌هایش را به قیمت سال ۲۰۱۶ برگرداند، قادر خواهد بود ۴۱ میلیون آی‌فون اضافه‌تر بفروشد که برابر با کل درآمد سال ۲۰۱۸ خواهد بود. 

 

البته وضعیت مالی فعلی اپل به شکلی تکرار وضعیت نوکیا است. قبل از اپل عنوان بزرگ‌ترین فروشنده موبایل به شرکت نوکیا تعلق داشت. در سال ۲۰۰۷ یک رسانه چنین تیتری را زد:« نوکیا یک میلیارد مشتری دارد آیا کسی قادر به رقابت با او خواهد بود؟» در سال ۲۰۰۷۷ آی‌فون به بازار عرضه شد و نوکیا به آخر خط رسید؛ به‌طوری که ارزش سهام نوکیا از سال ۲۰۰۷ که آی‌فون به بازار عرضه شد تا سال ۲۰۱۸ حدود ۸۰۰درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بسیاری از کشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تاثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی کاربران، ممنوع اعلام کرده‌اند .

 

ماجرا از اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که گوشی‌های هوشمند ساخت شرکت‌های چینی نظیر هواوی و زدتی‌ای از شهروندان و مقامات آمریکایی جاسوسی می‌کنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می‌دهد تا علیه ایالات متحده از آن‌ها استفاده کند.

 

بعد از آن بسیاری از کشورها نظیر آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی نظیر بریتانیا، آلمان، بلژیک و لهستان نیز بسیاری از فعالیتهای این شرکت را محدود کرده و یا فروش گوشی‌های هوشمند و نصب تجهیزات مخابراتی توسط هواوی را نیز تحت تاثیر همین نگرانی‌های امنیتی ممنوع اعلام کرده‌اند.

 

با اینکه مقامات ارشد هواوی بارها تمامی اتهامات وارده مبنی بر جاسوسی وش شنود اطلاعات کاربران اط طریق محصولات، گوشی های هوشمند و تجهیزات مخابراتی و همچنین تحویل این اطلاعات به دولت چین و همکاری با آن را رد و تکذیب کرده اتس، اما به نطر می رسد که هیچ کدام از کشورهای هم پیمان آمریکا متقاعد نشده و اقدام به اعلام ممنوعیت فعالیت این شرکت و فروش محصولاتش کرده اند.

 

بر اساس گزارش اسپوتنیک، لیانگ هوآ، مدیرعامل شرکت هواوی که در جریان برگزاری مجمع اقتصاد جهانی داووس سخنرانی و نطق کرد، گفت که این شرکت در هر کشوری که از فروش محصولات و فعالیت های مخابراتی هواوی استقبال کند، به فعالیت های خود ادامه خواهد داد و در کشورهایی که با دید شک و نگرشی منفی گرایانه به هواوی اتهام زنی می‌کنند، به فعالیت های خود خاتمه خواهد داد.

 

وی در ادامه سخنانش تاکید کرد که هواوی تاکنون بر اساس قوانین و مقررات مخابراتی بین‌المللی در کشورهای مختلف فعالیت کرده و هیچ خطایی مبنی بر جاسوسی و شنود اطلاعات کاربران را مرتکب نشده است و خود به صحت اجرای قوانین و رعایت استاندارد و پروتکل های وضع شده در شبکه‌های مخابراتی و گوشی‌های هوشمند اطمینان کامل دارد ولی در عین حال نیازی به چانه‌زنی و التماس کشورهای مذکور برای کسب مجوز به منظور ادامه فعالیت نخواهد داشت، چراکه این غول تکنولوژی بازارهای بزرگی از کشورهای مختلف جهان را در دست گرفته و سهم عظیمی از بازارهای جهانی تکنولوژی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت "سامسونگ" در حال ارائه نسخه بروزسانی‌شده دو مدل از ساعت‌های هوشمند خود است.

 

 "Gear S۳" و "Gear Sport" دو مدلی هستند سامسونگ آنها را بروزرسانی کرده است.

 

نسخه بروزررسانی‌ شده‌ این ساعت‌های قدیمی "سامسونگ" شامل ویژگی‌های ورزشی شده‌اند.

 

علاوه بر اینها ساعت‌های "Gear S۳" و "Gear Sport" می‌توانند ویژگی‌های مربوط به خواب را نیز ارائه دهند.

 

یک ویژگی جدیدی که در این ساعت اضافه شده است، این است که کاربر می‌تواند آن را در وضعیت خواب گذاشته و بدون هیچ‌ اختلال و حواس پرتی، به آسودگی استراحت کند.

 

کاربر همچنین می‌تواند به جای استفاده از تلفن، ساعت را در وضعیت منبع موسیقی قرار دهد.

 

از دیگر ویژگی‌های این ساعت‌ها ارسال پیام است.

 

گفتنی است بخش تنظیمات دستگاه نیز به گونه‌ای بروزرسانی شده که امکان دسترسی آسان‌تر به ویژگی‌های مختلف را فراهم می‌سازد.

 

نرم افزار بروزرسانی شده ساعت فعلا تنها در آمریکا در دسترس مشتریان است و انتظار می‌رود که تا چند روز آتی به کشورهای دیگر نیز برسد.

به نقل از بی جی آر، طی چندماه گذشته  شایعات  مختلفی درباره «گلکسی اس ۱۰» منتشر شد. این گزارش های مختلف حاکی از آن بود که بهار امسال، سامسونگ سه نسخه مختلف از این مدل را روانه بازار می کند که یک نسخه با نمایشگری مسطح یکی از آنها است.  هر ۳ دستگاه مجهز به نمایشگر Infinity-O و دوربین هایی با چند لنز هستند. همچنین یک مدل لوکس نیز با حسگر اثر  انگشت تعبیه شده در نمایشگر عرضه می شود.

 

در کنار این موارد فاش شده سامسونگ حداقل یک نسخه با استاندارد اینترنت ۵G  می سازد که احتمالا قیمت آن دوبرابر موبایل های معمولی است.

 

 این در حالی است که وبلاگ ایتالیایی Tutto Android جزئیاتی درباره قیمت این موبایل در ایتالیا منتشر کرده است که احتمالا موبایل های مذکور با همین قیمت ها در اروپا  نیز عرضه شوند.

 

طبق این گزارش سامسونگ سه نسخه از «گلکسی اس ۱۰» را در ایتالیا می فروشد از جمله«گلکسی اس ۱۰ با نمایشگر ۵.۸ اینچی، گلکسی اس ۱۰Lite با نمایشگر ۶.۱ اینچی و گلکسی اس ۱۰ پلاس با نمایشگر ۶.۴ اینچی.

 

نخستین گزینه نمایشگری مسطح دارد اما ۲ مدل دیگر نمایشگرهایی با گوشه خمیده دارند. همچنین  مدل Lite نیز تنها موبایل این مجموعه  است که حسگر اثر انگشت در نمایشگر آن به کار نمی رود.

 

گلکسی اس ۱۰ و مدل Lite دوربین های سلفی با یک لنز دارند. اما نسخه لوکس «اس ۱۰ پلاس» با دو دوربین سلفی عرضه می شود.

 

هر سه موبایل به رنگ های سیاه، سفید و سبز عرضه می شوند. البته نسخه Lite  با یک رنگ زرد نیز عرضه می شود.  

 

این وبلاگ ایتالیایی همچنین قیمت های نسخه های مختلف گلکسی اس ۱۰ در اروپا را اعلام کرده است:

 

Galaxy S۱۰ Lite با RAM شش گیگابایتی و حافظه ذخیره ۱۲۸ گیگابایت(۷۷۹ یورو)

 

 Galaxy S۱۰ با RAM شش گیگابایتی و حافظه ذخیره  ۱۲۸ گیگابایتی (۹۲۹ یورو)

 

Galaxy S۱۰  با RAM هشت گیگابایتی و حافظه ذخیره ۵۱۲ مگابایتی(۱۱۷۹ یورو)

 

+Galaxy S۱۰  با RAM ۸ گیگابایتی و حافظه ذخیره ۵۱۲ مگابایتی(۱۲۹۹ یورو)

 

+Galaxy S۱۰ با RAM  دوازده گیگابایتی و  حافظه ذخیره یک ترابایت (۱۶۰۰ یورو)

به نقل از انگجت، یک اختراع جدید از موتورولا(Motorola) ممکن است اولین نگاه ما به گوشی شایعه شده لنوو(Lenovo) موسوم به گوشی تاشوی "RAZR" باشد.

 

این حق اختراع که توسط پایگاه "91 موبایل" کشف و پخش شده است، حاوی چندین تصویر است که به نظر می‌رسد یک گوشی با یک صفحه نمایش تاشو و یک صفحه نمایش کوچک‌تر است.

 

اگرچه هیچ اشاره‌ای به نام تجاری RAZR در این اسناد وجود ندارد، اما طرح‌ها با استفاده از یک لولا در پشت گوشی برای تا کردن دستگاه و قسمت پایینی آن شباهت زیادی به گوشی "RAZR V3" دارند.

 

اخبار مربوط به این حق ثبت اختراع که در تاریخ 17 دسامبر توسط سازمان جهانی مالکیت معنوی(WIPO) ثبت شده است، چند روز پس از اعلام برنامه‌های لنوو برای تولید گوشی RAZR جدید در وال استریت ژورنال منتشر شده است.

 

 اخبار تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی,گوشی تاشو

احتمال می‌رود که این گوشی تا ماه آینده رونمایی شود.

 

انتظار می‌رود که RAZR جدید نیز مانند گوشی تاشوی سامسونگ با قیمت 1700 دلار، قیمت سنگینی داشته باشد و با قیمت حدود 1500 دلار عرضه شود.

 

اما اگر این شرکت‌ها بخواهند مردم را راضی کنند، مجبور به تولید محصولی ارزان‌تر هستند، چرا که شرکت "رویول"(Royole) چین در اوایل ماه جاری در نمایشگاه CES گوشی و تبلت تاشوی خود را رونمایی کرد و قطعا این فناوری را با قیمتی پایین‌تر از سامسونگ و لنوو راهی بازار خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مدیران این پیام‌رسان با هدف مبارزه با اخبار جعلی چنین تصمیمی گرفته‌اند. جولای گذشته و به دنبال گسترش شایعات در میان کاربران هندی، این محدودسازی برای این کشور تعریف شد و حالا حالت جهانی پیداکرده است. {لینک}

 

«ویکتور گراند» قائم‌مقام بخش ارتباطات واتس‌اَپ در پایتخت اندونزی اعلام کرد برای مبارزه با اطلاعات غلط، اخبار جعلی و جلوگیری از شایعات این تصمیم گرفته‌شده است.

 

وی افزود پس از بررسی نتایج حاصله از سیاست اعمال‌شده در هند این محدودیت در سطح جهانی اعمال شد.

 

واتس‌اَپ بیش از 1.5 میلیارد کاربر در جهان دارد و با دلیل سوءاستفاده از این پیام‌رسان توسط کاربران، از سوی دولت‌ها تحت‌فشار قرارگرفته است تا دست به ایجاد محدودیت‌های درخواستی بزند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.